Conținut principal

Set Mascara Hypnôse Drama

Set Mascara cu Le Crayon Khôl & Bi-Facil

SET MASCARA HYPNÔSE DRAMA CU LE CRAYON KHÔL & BI-FACIL Acest set cu mascara conține: • Mascara Hyp ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 175 lei

Limited edition

Set Mascara Hypnose Drama

Set Mascara Hypnôse Drama

One 130 available
textBENEFICII

SET MASCARA HYPNÔSE DRAMA CU LE CRAYON KHÔL & BI-FACIL

Acest set cu mascara conține:
• Mascara Hypnôse Drama 01 Excessive Black - 6.5ml
• Mini creion de ochi Le Crayon Khôl 01 noir - 0.7g
• Demachiant de ochi Bi-Facil - 30ml

Descoperă mascara de volum Lancôme - Hypnôse Drama și setul esențial pentru ochi, ce conține creionul de ochi Le Crayon KhôL și demachiantul de ochi Bi-Facil.

HYPNÔSE DRAMA, mascara pentru volum extrem instant
Această mascara cu o perie supra-dimensionată oferă volum dramatic instant cu o singură aplicare. Mascara este îmbogățită cu Pro Vitamina B5 pentru a îmbrăca uniform fiecare geană și pentru a permite construirea unui volum dramatic și intens.
Poziționează partea curbată a aplicatorului la baza genelor, periază cu blândețe de la rădăcină spre vârfuri cu mișcări în zig-zag.

LE CRAYON KHÔL, creion de ochi moale, ușor de aplicat sau estompat
Acest creion de ochi moale, ultra ușor de aplicat sau estompat, oferă culoare de înaltă definire dintr-o singură aplicare.
Folosește creionul de ochi Le Crayon Khôl în jurul ochilor sau pe linia apei, pentru un rezultat al machiajului sofisticat.

BI-FACIL, non-oily instant eye makeup remover
Componenta cu lipide îndepărtează cu ușurință machiajul ochilor, în timp ce componenta pe bază de apă lasă pielea perfect curată.
Agită sticla și pune demachiantul de ochi Bi-Facil pe o dischetă de bumbac. Ține discheta îmbibată în demachiant peste machiajul ochilor, iar apoi îndepărtează machiajul cu mișcări ușoare.


Ce face diferența

Setul perfect de la Lancôme pentru un efect dramatic al genelor: mascara Hypnôse Drama, creionul de ochi Le Crayon KhôL & demachiantul Bi-Facil într-un set complet nou.Lista întreagă de ingrediente

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul