Conținut principal

Politica cu Privire la Protecția datelor personale

Lancôme ROMÂNIA

POLITICA CU PRIVIRE LA PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Actualizată la data de 29.04.2022

Dorința L’Oréal este să fie un cetățean corporativ model și să contribuie la construirea unei lumi mai bune. Acordăm o importanță deosebită onestității și transparenței și ne angajăm să construim o relație puternică și de durată cu tine, bazată pe încredere și beneficii reciproce. O parte din acest angajament înseamnă protejarea și respectarea vieții private și a alegerilor tale. Respectarea vieții private este esențială pentru noi. Acesta este motivul pentru care am stabilit „Promisiunea noastră de confidențialitate” și Politica noastră de confidențialitate de mai jos.

PROMISIUNEA NOASTRĂ DE CONFIDENȚIALITATE

 1. Respectăm confidențialitatea datelor și alegerilor tale.
 2. Ne asigurăm că securitatea și confidențialitatea sunt încorporate în tot ceea ce facem.
 3. Nu îți vom trimite comunicări de marketing decât dacă ne-ai solicitat. Te poți răzgândi oricând.
 4. Nu vom vinde datele tale personale.
 5. Ne-am angajat să păstrăm în siguranță datele tale cu caracter personal. Aceasta include doar colaborarea cu parteneri de încredere.
 6. Ne-am angajat să fim deschiși și transparenti cu privire la modul în care folosim datele tale personale.
 7. Nu vom folosi datele tale personale în moduri despre care nu te-am înștiințat în prealabil.
 8. Îți respectăm drepturile și vom încerca întotdeauna să răspundem solicitărilor tale în măsura posibilităților, în conformitate cu propriile noastre responsabilități legale și operaționale.

Pentru mai multe informații despre practicile noastre privind confidențialitatea, mai jos stabilim tipurile de date personale pe care le-am putea primi direct de la dumneavoastră sau din interacțiunile dumneavoastră cu noi, cum le putem folosi, cu cine le putem împărtăși, cum le protejăm și le păstrăm în siguranță precum și drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale. Bineînțeles că nu toate situațiile ar putea să vi se aplice. Această politică de confidențialitate vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor situațiilor posibile în care am putea interacționa împreună.

Cu cât interacționați mai mult cu noi, cu atât mai mult ne permiteți să vă cunoaștem și cu atât mai mult vă putem oferi servicii personalizate.

Atunci când ne transmiteți datele personale noua sau când colectăm date personale despre dumneavoastră, le vom folosi în conformitate cu această politică. Citiți cu atenție aceste informații.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

CE VEȚI GĂSI ÎN ACEASTĂ POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE?

Cine suntem noi?

Ce sunt datele cu caracter personal?

Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim?

     Cum colectăm sau primim datele dumneavoastră?

      Luarea automată a deciziilor

      Profilarea

      Cine poate avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?

      Unde stocăm datele dumneavoastră personale?

      Cât timp păstrăm datele dumneavoastră personale?

      Datele mele personale sunt în siguranță?

      Legături către site-uri terțe și autentificare prin contul de social media

      Mediile sociale și conținutul generat de utilizatori

Drepturile și opțiunile dumneavoastră

Contactați

Cine suntem?

Lancôme Romania face parte din portofoliul de mărci al L'Oréal România SRL. L'Oréal România este responsabilă de datele personale pe care le împărtășiți cu noi. Atunci când spunem "L'Oréal", "noi", "ale noastre", „ a noastră” sau "al nostru", acesta este entitatea la care ne referim. L'Oréal este "operatorul de date" în sensul legilor aplicabile privind protecția datelor.

L’Oréal Romania SRL

Calea Floreasca 169A, etajul 6, corp A, sector 1, Bucureşti

Reprezentant: Vanya Panayotova, Country General Manager L’Oréal România

România / Lancôme România / www.lancome.ro

L’Oréal a numit un Responsabil cu protectia datelor personale. Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de aceasta politica sau drepturile dumneavoastra, va puteti adresa responsabilului cu protectia datelor personale la adresa de email: [email protected]

Ce sunt datele cu caracter personal?

"Date personale" înseamnă orice informație sau informații care vă pot identifica direct (de exemplu numele dumneavoastră) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ detalii precum adresa de e-mail / domiciliu / telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră mobil, precum și modulele cookie.

Ce fel de date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim?

L'Oréal crede consideră că dumneavoastră, consumatorul, stați vă aflați în centrul a ceea ce facem. Ne place să auzim de la dumneavoastrăascultăm ceea ce ne transmiteți, să învățăm despre cine sunteți dumneavoastră și să creăm și să livrăm produse de care să vă bucurați. Și suntem conștienți că multora dintre dumneavoastră chiar le face plăcere să vorbească cu noi. Din această cauzăDatorită acestor lucruri, există multe modalități prin care să vă împărtășiți datele dumneavoastră personale cu noi și prin care noi să le putem colecta.

Cum vă colectăm sau primim datele?

S-ar putea să colectăm sau să primim date de la dumneavoastră prin intermediul site-urilor web, formularelor, aplicațiilor, dispozitivelor, produselor L'Oréal sau mărcilor pe site-urile sociale, precum și în alte moduri. Uneori ne oferiți direct acest lucru (de exemplu atunci când creați un cont, atunci când ne contactați, atunci când cumpărați de pe site-urile noastre / aplicații sau magazine / salon de înfrumusețare), uneori le colectăm (de exemplu, folosind cookie-uri pentru a înțelege cum folosiți site-ul / aplicațiile noastre) sau, uneori, primim datele dumneavoastră de la alte terțe părți, inclusiv alte entități din grupul L'Oréal.

Atunci când colectăm date, indicăm câmpurile obligatorii prin asteriscuri în cazul în care astfel de date sunt necesare pentru noi: 

 • Pentru executarea contractului cu dumneavoastră (de exemplu, pentru a livra produsele pe care le achiziționați pe site-urile web / aplicațiile noastre);
 • Pentru a vă oferi serviciul pe care l-ați solicitat (de exemplu, pentru a vă oferi un buletin informativ); sau
 • Pentru respectarea cerințelor legale (de exemplu, facturarea).

Dacă nu furnizați datele marcate cu un asterisc, acest lucru poate afecta capacitatea noastră de a furniza produsele și serviciile.

Vom prezenta mai multe detalii în tabelul de mai jos, explicând:

 • În urma căror acțiuni pot fi furnizate sau colectate datele dvs.? 

Această coloană explică activitatea sau situația în care vă aflați atunci când utilizăm sau colectăm datele dumneavoastră. De exemplu, dacă efectuați o achiziție, dacă vă înscrieți la un buletin informativ sau când navigați pe un site / aplicație.

 • Care sunt datele personale pe care le primim direct de la dumneavoastră sau care rezultă din interacțiunea dumneavoastră cu noi?

Această coloană explică tipurile de date pe care le putem colecta în funcție de situație.

 • Cum și de ce am putea să le folosim?

Această coloană explică ce putem face cu datele dumneavoastră precum și scopul în care le colectăm.

 • Care este temeiul legal pentru utilizarea datelor dumneavoastră personale?

Această coloană explică motivul pentru care vă putem folosi datele.

În funcție de scopul pentru care sunt utilizate datele, fundamentul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră poate fi:

 • Consimțământul dumneavoastră;
 • Interesul nostru legitim, care ar putea fi:
  1. Îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre: mai exact, interesele noastre de afaceri pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să ne îmbunătățim serviciile, site-urile / aplicațiile / dispozitivele, produsele și mărcile pentru beneficiul consumatorilor noștri
  2. Prevenirea fraudei: pentru a ne asigura că plata este completă și fără comiterea unor fraude.
  3. Securizarea instrumentelor noastre: păstrarea în siguranță a instrumentelor utilizate de dumneavoastră (site-urile / Aplicațiile / dispozitivele noastre) și asigurarea faptului că funcționează corect și că se îmbunătățesc continuu.
 • Executarea unui contract: mai exact pentru a efectua serviciile pe care le solicitați de la noi;
 • Respectarea unor prevederi legale care cer prelucrarea de date personale.

Prezentarea general a informațiilor privind interacțiunile cu noi și consecințele acestora asupra datelor dumneavoastră:

Prezentarea generală a informațiilor privind interacțiunile cu noi și consecințele acestora asupra datelor dumneavoastră

În timpul căror interacțiuni puteți oferi și noi putem colecta datele dumneavoastră cu caracter personal?

Ce date personale putem primi de la dumneavoastră direct sau care rezultă din interacțiunea dumneavoastră cu noi?

Cum și de ce am putea utiliza datele dvs.?

Care este temeiul legal în baza căruia putem prelucra datele  dumneavoastră?

 

 

Crearea și menținerea unui Cont

 

Informațiile colectate în timpul creării unui cont pe site-urile / aplicațiile L’Oréal, prin intermediul unei autentificări pe un site de socializare sau în magazin.

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

  • Nume şi prenume;
  • Gen;
  • Adresă de email;
  • Adresă;
  • Număr de telefon;
  • Fotografie;
  • Zi de naștere sau de vârstă;
  • ID-ul, numele de utilizator și parola;
  • Descrierea sau preferințele personale;
  • Datele cu care va conectati pe site-urile de socializare (daca  impartasiti aceste date personale cu noi).
 • Gestionarea oricărei comenzi
 • Gestionarea oriărui concurs, promoție, sondaj sau competiție în care alegeți să participați;
 • A răspunde la întrebările dumneavoastră și a interacționa în alte moduri cu dvs.
 • A va oferi un program de loialitate;
 • A vă permite să vă gestionați preferințele;

 

Executarea unui contract

Pentru a vă furniza serviciile pe care le-ați solicitat (de exemplu, crearea unui cont, completarea unui sondaj sau achiziționarea unui produs)

 • A vă trimite comunicările de marketing (în cazul în care ne-ați solicitat aceasta), care pot fi adaptate la "profilul dvs." (adică pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și preferințele dvs.);

 

Consimțământ

Pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct, sau pentru a completa un sondaj

 

 • A vă oferi  informatii personalizate pe baza caracteristicilor dumneavoastră de frumusețe;
 • Monitorizarea și îmbunătățirea site-urilor web / aplicațiilor noastre;
 • Executarea de analize sau colecționarea de statistici
 • A ne securiza site-urile web / aplicațiile noastre și a vă proteja împotriva fraudei;

 

Interes legitim

Pentru a ne asigura că site-urile web / aplicațiile noastre rămân sigure, pentru a le proteja împotriva fraudei și pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile, produsele și mărcile noastre.

Newsletter și abonament la informații de tip comercial

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

    • Adresa de email;
    • Nume si prenume;
    • Descrierea sau preferințele personale;
    • Datele cu care va conectati pe site-urile de socializare (daca  impartasiti aceste date personale cu noi)

Pentru:

 • A vă trimite comunicările de marketing (în cazul în care ne-ați solicitat) care pot fi adaptate "profilului" dumneavoastră pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și a preferințelor dumneavoastră(inclusiv locația magazinului dumneavoastră preferat);
 • Pentru vă oferi comunicări de marketing care pot fi adaptate "profilului" dumneavoastră pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și a preferințelor dumneavoastră (publicitate bazată pe liste de distribuție);

 

Consimțământ

Pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct.

Interesul legitim al L'Oréal de a interacționa mai bine cu consumatorii sau potențialii consumatori.

 

 

 

 • Executarea de analize sau colectarea de statistici .

 

Interes legitim

Pentru a adapta comunicările noastre de marketing, înțelege eficiența acestora și a ne asigura că beneficiați de cea mai relevantă experiență; pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile, produsele și mărcile noastre .

 

 • Menținerea unei liste de dezabonare actualizată dacă ați cerut să nu fiți contactat ;

Respectarea unei prevederi legale

Pentru a vă menține detaliile pe o listă de dezabonare dacă ne-ați cerut să nu vă mai trimitem niciun fel de comunicare de marketing direct.

Achiziții și gestionarea comenzilor

 

Informațiile colectate în timpul procesului de cumpărare realizate pe site-ul / aplicațiile / paginile sociale sau în magazine

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

 • Nume si prenume;
 • Adresa de email;
 • Adresa (livrare și facturare);
 • Număr de telefon;
 • Descrierea sau preferințele personale;
 • Datele cu care va logati  site-urile de socializare (daca impartasiti aceste date cu noi)
 • Informații despre tranzacții, inclusiv produsele achiziționate și locația magazinului;
 • Plata și informarea; sau
 • Istoricul cumpărăturilor

 

Pentru

 • A vă contacta pentru a finaliza comanda dumneavoastră in cazul în care ați salvat achiziția în coșul de cumpărături sau ați plasat produsele în coșul dumneavoastră fără a finaliza procesul de plată;
 • Să vă informăm atunci când un produs pe care v-ați dorit să îl achiziționați este disponibil;
 • A procesa și urmări comanda dvs., inclusiv livrarea produsului la adresa pe care ați indicat-o;
 • A gestiona plata comenzii dumneavoastră. Trebuie remarcat faptul că informațiile privind plata (numărul cărții de credit / informațiile despre Paypal / detaliile contului bancar) nu sunt colectate de noi, ci direct de către furnizorii de servicii de plată;
 • A gestiona orice contact cu dumneavoastră in legătură cu comanda dvs.;

 

Executarea unui contract:

Pentru a vă oferi serviciul pe care l-ați solicitat (achiziție).

 

 • Să protejăm tranzacțiile împotriva fraudei. De reținut că folosim o soluție a unui furnizor terț pentru a detecta fraudele și pentru a ne asigura că plata este completă și efectuată de dumneavoastră sau de o persoană autorizată de dumneavoastră;
 • Să vă adăugăm la profilul dvs. în cazul în care efectuați o achiziție utilizând informațiile din contul dvs;
 • Să măsurăm gradul de satisfacție;
 • Să gestionăm orice litigiu legat de o achiziție;
 • În scopuri statistice.
 • Pentru vă oferi comunicări de marketing care pot fi adaptate "profilului" dumneavoastră pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și a preferințelor dumneavoastră (publicitate bazată pe liste de distribuție);

 

Interes Legitim

Pentru a vă proteja pe dvs. și pe noi împotriva tranzacțiilor frauduloase și pentru a ne asigura că plata este completă și lipsită de fraudă și deturnare.

Interesul legitim al L'Oréal de a interacționa mai bine cu consumatorii sau potențialii consumatori.

Navigarea online

 

Informațiile colectate prin cookie-uri sau tehnologii similare ("cookie-uri" *) ca parte a navigării pe site-ul / aplicațiile L'Oréal și / sau pe site-ul / aplicațiile unei terțe părți.

 

 

Pentru informații despre cookie-urile specifice plasate pe un anumit site web / aplicație, consultați tabelul cookie relevant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*  Cookie-urile sunt fișiere text mici stocate pe dispozitivul dumneavoastră(computer, tabletă sau mobil) atunci când vă aflați pe Internet, inclusiv pe site-urile grupului L'Oreal.

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

 • Date referitoare la utilizarea de către dumneavoastră a site-urilor web / aplicațiilor noastre:
 • De unde sunteți;
 • Detalii de autentificare;
 • Paginile pe care v-ați uitat;
 • Videoclipurile pe care le-ați vizionat;
 • Anunțurile pe care faceți click sau pe care plasați cursorul;
 • Produsele pe care le căutați;
 • Locația dumneavoastră;
 • Durata vizitei dvs.;

 

Informații tehnice:

 • Adresă IP;
 • Informații legate de browser;
 • Informații legate de dispozitiv.

 

Un identificator unic acordat fiecărui vizitator și data de expirare a unui astfel de identificator .

 

 

 

 

Utilizăm cookie-uri, dacă este cazul, împreună cu alte date personale pe care le-ați împărtășit deja cu noi (cum ar fi achizițiile anterioare sau dacă v-ați înscris la newsletter-urile noastre de e-mail) sau în următoarele scopuri :

 

Pentru a permite buna funcționare a site-ului / aplicațiilor noastre:

 • afișarea corectă a conținutului;
 • crearea și păstrarea unui coș de cumpărături;
 • crearea și reținerea datelor dumneavoastră de autentificare;
 • personalizarea interfeței, cum ar fi limba;
 • parametrii atașați dispozitivului dvs., inclusiv rezoluția ecranului, etc;
 •  îmbunătățirea site-urilor / aplicațiilor noastre, de exemplu, prin testarea unor idei noi.

 

Pentru a ne asigura că site-ul / aplicația este sigură și securizată și că vă protejează împotriva fraudei sau a utilizării incorecte a site-urilor sau serviciilor noastre, de exemplu prin efectuarea funcției de trouble shooting.

 

Pentru a efectua analize statistice:

 • Pentru a evita înregistrarea de două ori a vizitatorilor;
 • Pentru a cunoaște reacția utilizatorilor la campaniile noastre publicitare;
 • Pentru a ne îmbunătăți ofertele;
 • Pentru a ști cum ați descoperit site-urile web / aplicațiile noastre.

Interes legitim:

Pentru a ne asigura că vă oferim site-uri web / aplicații, publicitate și comunicații care funcționează corespunzător și care se îmbunătățesc continuu pentru cookie-uri care sunt (i) esențiale pentru funcționarea site-urilor web / aplicațiilor noastre, (ii) și pentru a le păstra în deplină siguranță.

 

 

Pentru a furniza publicitate comportamentală online :

 • Pentru a vă afișa reclame on-line pentru produse care ar putea fi de interes pentru dvs., pe baza comportamentului anterior;
 • Pentru a vă afișa anunțuri și conținut pe platformele sociale.

 

Pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră:

 • să vă trimitem recomandări, marketing sau conținut bazat pe profilul și interesele dvs.;
 • pentru a afișa site-urile / aplicațiile noastre într-un mod adaptat cum ar fi amintirea login-ului, limba dvs.,cookie-urile personalizate pentru interfața cu utilizatorul (adică parametrii atașați la dispozitivul dvs., inclusiv rezoluția ecranului, preferința pentru fonturi etc.).

 

Pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului).

 

Consimțământ

Pentru toate celelalte cookie-uri.

 

Operațiuni promoționale

 

Informații colectate în timpul unui joc, concursuri, oferte promoționale, solicitări de mostre, sondaje.

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

    • Nume si prenume;
    • Adresa de email;
    • Număr de telefon;
    • Data nașterii;
    • Genul;
    • Adresă;
    • Descrierea sau preferințele personale;
    • Datele conturilor de pe diferite retele sociale (atunci cand este daca impartasiti aceste date cu noi;
    • Alte informații pe care le-ați împărtășit cu noi despre dumneavoastră (de exemplu, prin intermediul paginii "Contul meu", contactând-ne sau furnizând conținut propriu, cum ar fi fotografii sau recenzii, sau o întrebare prin funcția de chat disponibilă pe anumite site-uri / aplicații , sau participând la un concurs, joc, sondaj).
 • Pentru a finaliza sarcinile pe care ni le-ați cerut, de exemplu pentru a vă gestiona participarea la concursuri, jocuri și sondaje, inclusiv pentru a lua în considerare feedback-ul și sugestiile dumneavoastră;

Executarea unui contract

Pentru a vă furniza serviciul pe care l-ați solicitat.

 • În scopuri statistice.

 

Interes legitim

Pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile, produsele și mărcile noastre.

   
 • Să vă trimitem comunicări de  marketing (atunci când e-ați cerut) – prin  includerea dumneavoastră într-o bază de date specifică de marketing prin care vă trimitem informații personalizate de marketing (pe baza profilării) prin mijloace electronice (de exemplu, prin e-mail, prin SMS etc., în funcție de opțiunea dumneavoastră exprimată).

Consimțământ

Pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct sau pentru a avea acces la cele solicitate de dumneavoastră.

 

Conținut generat de utilizator

 

Informațiile colectate când ați trimis un anumit conținut pe o platformă socială sau am acceptat reutilizarea conținutului pe care l-ați postat pe platformele sociale media.

 

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

    • Numele și prenumele sau pseudonimul;
    • Adresa de email;
    • Fotografie;
    • Descrierea sau preferințele personale;
    • Datele cu care va logați pe site-urile de socializare (daca împărtășiți aceste date cu noi;
    • Alte informații pe care le-ați împărtășit cu noi despre dumneavoastră (de exemplu, prin intermediul paginii "Contul meu", contactând-ne sau furnizând conținut propriu, cum ar fi fotografii sau recenzii, sau o întrebare prin funcția de chat disponibilă pe anumite site-uri / aplicații).

 

În conformitate cu termenii și condițiile specifice acceptate de dumneavoastră:

 • Pentru a posta recenzia sau conținutul trimise de dumneavoastră;
 • Promovarea produselor noastre .

Executarea unui contract

Pentru a reutiliza conținutul postat online în conformitate cu termenii și condițiile acceptate de către dumneavoastră.

 • În scopuri statistice.

 

Interes legitim

Pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim și să promovăm serviciile, produsele și mărcile noastre.

 

Utilizarea aplicațiilor și a dispozitivelor

 

Informațiile colectate care fac parte din utilizarea de către dumneavoastră a aplicațiilor și / sau a dispozitivelor noastre.

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

    • Nume si prenume;
    • Adresa de email;
    • Locație;
    • Data nașterii;
    • Descrierea sau preferințele personale;
    • Fotografie;
    • Datele legate de aspect, inclusiv tonul pielii, tipul de piele / păr
    • Localizarea geografică.

 

Pentru

 • A vă oferi serviciul solicitat ( de exemplu, testarea virtuală a produselor noastre, cumpărarea produselor noastre prin intermediul aplicației sau pe site-urile de comerț electronic aferente; sfaturi și notificări privind expunerea dumneavoastră la soare, rutina de coafat );
 • Analizarea caracteristicilor de aspect și recomandarea produselor potrivite (inclusiv produselor personalizate) și îngrijire;
 • Oferirea unor recomandări de produse și îngrijire;

Executarea unui contract

Pentru a vă oferi serviciul solicitat (inclusiv, dacă este necesar, analiza de către echipa de cercetare și inovare a algoritmului necesar pentru a furniza serviciul).

 • Pentru cercetare și inovare de către oamenii de știință din cadrul grupului L'Oréal;
 • Pentru monitorizarea și îmbunătățirea aplicațiilor și dispozitivelor noastre ;
 • În scopuri statistice.

Interes legitim

Pentru a ne Îmbunătăți întotdeauna produsele și serviciile noastre pentru a corespunde nevoilor și așteptărilor dumneavoastră și pentru scopuri de cercetare și inovare.

 

Cereri

Informațiile colectate atunci când puneți întrebări (de exemplu, prin intermediul departamentului de clienți) referitoare la mărcile, produsele noastre și utilizarea acestora.

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

    • Nume si prenume;
    • Număr de telefon;
    • Adresa de email;
    • Alte informații pe care le-ați împărtășit cu noi despre dumneavoastră in legătură cu întrebarea dumneavoastră(care poate include date privind aspectul și sănătatea).

 

 • Pentru a putea răspunde întrebărilor dvs.;
 • Atunci când este necesar, pentru a vă conecta la serviciile relevante 

Interes legitim

Pentru a răspunde întrebărilor dvs. sau pentru a da curs solicitărilor dvs.

 

 • În scopuri statistice.

 

Interes legitim

Pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările clienților noștri și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile, produsele și mărcile noastre .

 

   

Pentru Cosmetovigilență:

 • Monitorizarea și prevenirea oricăror efecte nedorite legate de utilizarea produselor noastre;
 • Pentru efectuarea unor studii privind utilizarea sigură a produselor noastre;
 • Pentru a efectua și urmări măsurile corective necesare, acolo unde este cazul.

Respectarea unei prevederi legale

Pentru a respecta obligația legală de a monitoriza efectele nedorite ale produselor sale.

 

Sponsorizări

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

    • Nume și prenume;
    • Număr de telefon;
    • Adresă de email.
 • Pentru a trimite informații despre produsele noastre  și sau informații incluse într-o listă de dorințe către o persoană la cererea altei persoane.

Executarea unui contract

Pentru a da curs unei solicitări.

 

Și

 

Interes legitim

Pentru a contacta o persoană la cererea unei alte persoane .

 

 

 

 

Procesul automat de luare a deciziilor

 

În scopul securizării tranzacțiilor plasate prin intermediul site-urilor web / aplicațiilor / dispozitivelor noastre împotriva fraudei, folosim soluția (soluțiile) furnizorilor terți. Metoda de detectare a fraudei se bazează, de exemplu, pe comparații simple, asociere, grupare, detectări folosind agenți inteligenți, tehnici de fuziune a datelor și diverse tehnici de exploatare a datelor.

Acest proces de detectare a fraudei poate fi complet automatizat sau poate implica intervenția umană atunci când o persoană ia decizia finală. În orice caz, luăm toate măsurile de precauție și garanțiile rezonabile pentru a limita accesul la datele dvs.

Ca urmare a procesului de detectare automate a fraudelor, puteți (i) întâmpina întârzieri în ceea ce privește procesarea comenzii / solicitării în timp ce tranzacția dumneavoastră este revizuită de noi; și (ii) limitarea accesului sau excluderea de la folosirea unui serviciu, dacă este identificat un risc de fraudă. Aveți dreptul de a accesa informațiile pe care ne bazăm decizia, precum si dreptul de a va opune prelucrării. Pentru mai multe detalii consultați secțiunea "Drepturile și opțiunile dumneavoastră" de mai jos.

Profilarea

Atunci când trimitem sau afișăm comunicări sau conținut personalizat, putem folosi anumite tehnici calificate drept "profilare" (adică orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal constând în utilizarea acestor date pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizică, în special pentru a analiza sau intui aspecte referitoare la preferințele, interesele, situația economică, comportamentul, locația, starea de sănătate, situația financiară sau deplasările personale ale respectivei persoane fizice). Aceasta înseamnă că putem colecta date personale despre dumneavoastră in diferitele situații (trimitere newslettere, retargetarea cu mesaje publicitare a vizitatorilor care au accesat site-urile grupului L’Oreal, gruparea la nivel de interese web a celor care intră pe site-urile L’Oreal şi folosirea acestor informații în scopuri de marketing) menționate în tabelul de mai sus. Centralizăm aceste date și le analizăm pentru a evalua și a anticipa preferințele și / sau interesele dumneavoastră personale.

Pe baza analizei noastre, trimitem sau afișăm comunicări și / sau conținut adaptat intereselor / nevoilor dvs.

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrarii datelor pentru "profilare" în anumite circumstanțe. Consultați secțiunea "Drepturile și opțiunile dumneavoastră" de mai jos.

Cine ar putea avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?

Putem împărtăși datele dumneavoastră personale în cadrul Grupului L'Oréal pentru a ne conforma obligațiilor legale, pentru a preveni frauda și / sau pentru a ne securiza activitatea, pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile sau după ce am obținut consimțământul dumneavoastră.

În funcție de scopurile pentru care au fost colectate, și numai pe baza necesității de a le cunoaște, unele dintre datele dumneavoastră personale pot fi accesate de entități ale grupului L'Oréal la nivel mondial, într-un mod pseudonimizat atunci când acest lucru este posibil (care nu permite identificarea directă) când este necesar pentru a vă putea oferi serviciile solicitate.

De asemenea, vă putem împărtăși datele dumneavoastră personale într-un mod pseudonimizat (care nu permite identificarea directă) cu oamenii de știință L'Oreal Research & Innovation, inclusiv cei aflați în afara țării dvs., în scopuri de cercetare și inovare.

Atunci când ne este permis, putem împărtăși, de asemenea, unele dintre datele dumneavoastră personale, inclusiv cele colectate prin cookie-uri, între mărcile noastre, pentru a armoniza și actualiza informațiile pe care le împărtășiți cu noi, pentru a efectua statistici pe baza caracteristicilor dumneavoastră și pentru a personaliza comunicatele noastre.

Vizitați site-ul grupului L'Oréal pentru mai multe detalii despre Grupul L’Oréal, mărcile L'Oréal și locațiile L'Oréal.

Putem împărtăși datele dumneavoastră personale în scopuri de marketing cu terțe părți sau entități ale Grupului L'Oréal.

Împărtășim datele dumneavoastră personale cu terțe părți în scopuri de marketing doar cu consimțământul dumneavoastră. In acest context, este posibil ca datele dumneavoastră sa fie prelucrate de o terță parte, acționând în calitate de operator de date, iar acestei prelucrari de date sa ii fie aplicabile termenii și condițiile, precum si politica privind protectia datelor personale ale tertei parti. Va rugam sa verificați cu atenție documentația înainte de a consimți cu privire la divulgarea datelor dumneavoastră personale respectivei terțe părți.

Datele dumneavoastră personale pot fi, de asemenea, prelucrate în numele nostru de către furnizorii noștri de încredere.

Ne bazăm pe terțe părți de încredere pentru a efectua o serie de operațiuni de afaceri în numele nostru. Noi le vom oferi doar informațiile de care au nevoie pentru a efectua serviciul și solicităm ca aceștia să nu utilizeze datele dumneavoastră personale în niciun alt scop. Întotdeauna vom depune toate eforturile necesare pentru a ne asigura că toate părțile terțe cu care lucrăm vă vor păstra datele personale securizate.

De exemplu, putem încredința serviciile care necesită prelucrarea datelor dumneavoastră personale:

 • Terților care ne ajută în furnizarea de servicii digitale cum ar fiascultarea site-urilor de socializare, gestionarea identității, evaluări și recenzii, analiza web și motoare de căutare; CRM (incluzand newslettere si automatizari de mesaje de marketing, SMS-uri, profilare indivizilor din baza de date si studii/ chestionare);
 • În scopuri de publicitate, marketing, digital și social pentru a ne ajuta să furnizăm publicitate, marketing și campanii publicitare, să analizăm eficacitatea acestora și să vă gestionăm datele de contact și întrebările; terților obligați să vă livreze un produs, de ex. servicii poștale / de livrare;
 • Terților care ne ajută și ne ajută să furnizăm servicii IT, cum ar fi furnizorii de platforme, servicii de hosting, întreținere și suport pentru bazele noastre de date, precum și software-ul și aplicațiile noastre care pot conține date despre dumneavoastră (astfel de servicii ar putea implica uneori accesul la date pentru îndeplinirea sarcinilor cerute);
 • Terților care ne ajută în scopuri de îngrijire a clienților și de cosmetovigilență sau evaluari medicale in care sunt analizate riscurile expunerii solare in functie de particularitatile de piele si istoricul de familie.
 • Tertilor care ne ajuta sa colectam date offline prin intermediul farmaciilor sau a altor parteneri contractuali in magazine sau in timpul cursurilor practice de invatare pentru specialisti (coafori si saloane).
 • Tertilor care folosesc aplicatii L’Orèal pentru diagnosticarea parului clientilor pentru a oferi sfaturi de ingrijire a acestuia.

Putem, de asemenea, dezvălui datele dumneavoastră personale altor terțe părți in scopurile detaliate mai jos:

 • În cazul în care L'Oréal sau o parte din activele sale sunt achiziționate de o terță parte, datele dumneavoastră vor fi considerate ca fiind unul dintre activele transferate. În acest caz, datele dumneavoastră vor fi prelucrate de către achizitor, care va acționa în calitate de noul operator de date, iar politica de confidențialitate a datelor va reglementa prelucrarea datelor dumneavoastră.
 • Dacă suntem obligați să dezvăluim sau să permitem accesul la datele dumneavoastră pentru a respecta o obligație impusă de lege, o decizie sau o hotărâre judecătorească sau administrativă sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța L'Oréal, clienții sau pe angajații acesteia.
 • Dacă v-ați dat consimțământul ca noi să putem face acest lucru.
 • Dacă legea ne permite.

Putem dezvălui datele dumneavoastră personale către partenerii noștri:

 • În cazul în care serviciul la care v-ați abonat a fost creat de L'Oréal împreună cu un partener (de exemplu, o aplicație co-branded). În acest caz, L'Oréal și partenerul sau prelucreze datele dumneavoastră personale, fiecare în scopuri proprii și, ca atare, datele dumneavoastră sunt prelucrate:
  • De L'Oréal, în conformitate cu această Politică cu privire la Protectia datelor personale;
  • De către partener, care acționează, de asemenea, în calitate de operator de date, acestei prelucrari de date fiindu-i aplicabile termenii și condițiile, precum si politica privind protectia datelor personale ale partenerului.
 • În cazul în care ați fost de acord să primiți comunicări comerciale și de marketing de la un partener L'Oréal printr-un opt-in dedicat (de exemplu, printr-o aplicație marca L'Oréal și pusă la dispoziția partenerilor săi). În acest caz, datele dumneavoastră sunt prelucrate de partenerul respectiv care acționează în calitate de operator de date, acestei prelucrari de date fiindu-i aplicabile termenii și condițiile, precum si politica privind protectia datelor personale ale partenerului.
 • Putem publica pe suporturile noastre conținut din rețelele de sociale. În cazul în care consultați conținutul din rețelele de socializare pe site-ul / aplicațiile noastre, un fișier cookie din respectiva rețea socială poate fi stocat pe dispozitiv. Vă invităm să citiți Politica de cookie a acestor rețele de socializare pentru mai multe informații.
 • Când folosim serviciile de publicitate ale companiei Google pe site-ul nostru, Google va accesa și folosi datele tale cu caracter personal. Dacă dorești să afli mai multe despre cum utilizează Google datele tale cu caracter personal în acest context, te rugăm să consulți secțiunea Google Privacy & Terms care guvernează atât aceste servicii, cât și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informația pe care Facebook o colectează și o împărtășește cu noi

Toate funcțiile de socializare și serviciile Facebook disponibile pe site-ul nostru sunt guvernate de Politica de confidențialitate Facebook, unde vei afla mai multe informatii despre drepturile tale și setările disponibile.

Prin folosirea acestui website, vei putea:

 • Să folosești pluginurile Facebook de social media, pentru butoanele “Like” sau “Share” pentru conținutul nostru de pe platforma Facebook
 • Să accepți cookies de pe acest website (identificate, de asemenea ca “Facebook Pixel”) care ne vor ajuta să înțelegem activitățile tale, inclusiv informația cu privire la dispozitivul tău, cum folosești serviciile noastre, cumpărăturile pe care le faci și reclamele pe care le vezi, daca ai sau nu un cont de Facebook și dacă ești logat cu respectivul cont.Când folosești acele funcții ale Facebook, noi colectăm date despre tine care ne ajută:
  • Să îți oferim reclame de care tu ai fi interesat pe Facebook (Instagram, Messenger sau oricare alte servicii ale Facebook); 
  • Să măsurăm și să analizăm eficacitatea site-urilor noastre/ a aplicațiilor și a reclamelor.

Putem folosi datele cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat prin intermediul site-ului (precum: nume și prenume, email, adresă, genul sau numărul de telefon) pentru a te identifica pe Facebook (pe Instagram, Messenger sau în oricare alte servicii ale Facebook) și a-ți afișa reclame care sunt relevante pentru tine.

Nu oferim sau vindem datele dumneavoastră cu caracter personal.

Unde stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

Datele dumneavoastră nu sunt stocate într-o țară aflata situată în afara Spațiului Economic European ("SEE").

Acestea pot fi transferate catre furnizori care lucrează pentru noi asa cum este detaliat mai sus. Unii dintre acestia sunt situati in afara Spatiului Economic European, respectiv US, depunând eforturi rezonabile ca să avem încheiate cu aceștia Clauze contractuale Standard. Transferul acestor date se face numai într-un mod securizat și în conformitate cu reglementările aplicabile.

Daca vom transfera datele dumnevoastra catre țări care nu asigura un nivel adecvat de protectie pentru datele personale transmise, ne angajăm să luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că terții carora le sunt transferate respectă termenii și condițiile stabilite în această Politică. Aceste măsuri pot include controlul direct al standardelor aplicate de aceste părți terțe ca element de protecție și securizare a Datelor și / sau executarea unor acorduri corespunzătoare (de exemplu, clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene) si/sau lucrul cu furnizorii pentru care avem semnate Clauze Contractuale Standard. In cazul in care un astfel de transfer se va face, veti fi instiintati despre transfer si despre beneficiarii transferurilor (tertele parti).

Pentru informații suplimentare, ne puteti contacta la adresa de email [email protected].

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

Păstrăm Datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem Datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.

Pentru a ști cât timp pot fi păstrate Datele dumneavoastră, folosim următoarele criterii:

 • Atunci când achiziționați produse și servicii, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata relației noastre contractuale;
 • În cazul în care participați la o ofertă promoțională, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;
 • În cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară procesării întrebărilor dvs.;
 • În cazul în care creați un cont, păstrăm datele dumneavoastră personale până când solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale;
 • În cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing direct, păstrăm datele dumneavoastră personale până când vă dezabonați sau solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale;
 • În cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstrăm atâta timp cât este necesar pentru ca acestea să își atingă scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de coș de cumpărături sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) și pentru o perioadă definită în conformitate cu reglementările și îndrumările locale.

Putem păstra anumite date cu caracter personal pentru a ne conforma obligațiilor legale sau de reglementare, precum și pentru a ne permite să ne gestionăm drepturile (de exemplu, pentru a ne susține afirmațiile în cadrul instanțelor de judecată) sau în scopuri statistice sau istorice.

Atunci când nu mai trebuie să folosim datele dumneavoastră personale, acestea sunt eliminate din sistemele și înregistrările noastre sau sunt anonimizate, astfel încât să nu mai puteți fi identificate cu ajutorul acestora.

Ce măsuri de siguranță aplicăm pentru protejarea datele dumneavoastră cu caracter personal?

Ne angajăm să păstrăm datele dumneavoastră personale în siguranță și luăm toate măsurile de precauție rezonabile pentru a face acest lucru. Ne asigurăm prin prevederi contractuale solide ca părțile terțe de încredere care vă gestionează datele personale să facă același lucru.

Facem mereu tot ce ne stă în putere pentru a vă proteja datele personale și după ce primim date cu caracter personal, folosim proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat. Deoarece transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe site-ul nostru. Ca atare, orice transmitere de date este pe propriul dumneavoastră risc.

Legături către site-uri terțe și conectare prin intermediul unui cont de rețea de socializare (Social Login)

Site-urile și aplicațiile noastre pot conține din când în când legături către și de pe site-urile web ale rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate și ale afiliaților. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu suntem responsabili și nu putem fi trași la răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acestor site-uri web.

De asemenea, vă putem oferi posibilitatea de a vă conecta prin intermediul site-urilor de socializare. Dacă faceți acest lucru, vă rugăm să fiți conștient de faptul că vă distribuiți informațiile despre profilul dumneavoastră in funcție de setările platformei dumneavoastră de socializare. Accesați platforma socială relevantă și examinați politica sa de confidențialitate pentru a înțelege modul în care datele dumneavoastră personale sunt partajate și utilizate în acest context.

Site-uri de socializare și conținut generat de utilizatori

Unele dintre site-urile și aplicațiile noastre permit utilizatorilor să trimită propriul conținut. Rețineți că orice conținut trimis pe platformele noastre de socializare poate fi văzut de public, deci trebuie să fiți precaut în legătură cu furnizarea anumitor date personale, de ex. informații financiare sau adrese. Nu suntem responsabili pentru acțiunile întreprinse de alte persoane dacă postați datele personale pe o platformă de socializare și vă recomandăm să nu includeți astfel de informații.

Drepturile și alegerile dumneavoastră

L’Oréal respectă dreptul tău la confidențialitate: este important ca tu să ai controlul datelor tale. Ai următoarele drepturi:

Drepturile tale

Ce înseamnă acest lucru?

Dreptul de a fi informat

Ai dreptul să primești informații clare, transparente și ușor de înțeles despre modul în care folosim datele tale personale, dar și despre drepturile tale.

 Acesta este motivul pentru care îți oferim informațiile din această politică.

Dreptul la acces

Ai dreptul să accesezi datele personale pe care le deținem despre tine (sub rezerva anumitor restricții).

Putem percepe o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative ale furnizării informațiilor.

Cererile vădit nefondate, excesive sau repetitive nu vor primi răspuns.

Pentru aceasta, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a rectifica datele

Ai dreptul să ceri rectificarea datelor tale personale dacă sunt incorecte sau expirate și / sau dacă sunt incomplete.

Pentru aceasta, te rugăm să ne contactezi la detaliile de mai jos. Dacă ai un cont, poate fi mai ușor să îți corectezi propriile date prin intermediul funcției „Contul meu”.

Dreptul de a ți se șterge datele sau de a fi uitat

În unele cazuri, poți cere ca datele tale personale să fie șterse. Ține cont că acesta nu este un drept absolut pentru că putem avea o baza legală pentru a îți reține datele personale.

Dacă dorești să îți ștergem datele personale, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a te opune marketingului direct, inclusive profilării

Te poți dezabona la comunicarea noastră de marketing direct, în orice moment.

Este cel mai ușor să faci acest lucru făcând click pe linkul „dezabonare” din orice e-mail sau comunicare pe care ți le trimitem.

În caz contrar, ne poți contacta folosind detaliile de contact de mai jos.

Dacă dorești să te opui profilării, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a retrage oricând consimțământul pentru datele prelucrate pe baza consimțământului

 

Îți poți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor tale atunci când această prelucrare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia. Ne referim la tabelul introdus în secțiunea „Ce date colectăm de la tine și cum le folosim”, în special coloana „Care este baza noastră legală pentru procesarea datelor tale?” pentru a identifica locul în care prelucrarea noastră se bazează pe consimțământ.

Dacă dorești să îți retragi consimțământul, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a obiecta împotriva prelucrarii datelor bazate pe  interes legitim

Te poți opune oricând prelucrarii de date atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim. Ne referim la secțiunile inserate în secțiunea „Ce date colectăm de la tine și cum le folosim”, în special coloana „Care este baza noastră legală pentru prelucrarea datelor tale?”. Astfel, putem identifica unde se bazează prelucrarea noastră pe interese legitime.

Pentru aceasta, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

 

Ai dreptul de a contacta autoritatea de protecție a datelor din țara ta pentru a depune o plângere împotriva practicilor de protecție a datelor și confidențialității din comerț.

Nu ezita să ne contactezi folosind detaliile de mai jos, înainte de a depune orice reclamație la autoritatea competentă pentru protecția datelor.

Dreptul de a îți porta datele

Ai dreptul de a muta, copia sau transfera date din baza noastră de date în alta. Acest lucru se aplică numai datelor furnizate de tine, în cazul în care prelucrarea se bazează pe un contract sau pe consimțământul tău, iar prelucrarea se realizează prin mijloace automatizate.

Ne referim la secțiunile inserate în categotria „Ce date colectăm de la tine și cum le folosim”, în special coloana „Care este baza legală pentru prelucrarea datelor tale?” pentru a identifica locul în care prelucrarea noastră se bazează pe executarea unui contract sau pe consimțământ.

Pentru detalii suplimentare, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a cere restricționarea pelucrării

Ai dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor tale. Acest drept înseamnă că prelucrarea noastră a datelor tale este restricționată, deci putem să le stocăm, dar nu să le utilizăm și nici să le folosim activ în continuare.

 Se aplică în circumstanțe limitate, enumerate de Regulamentul General privind Protecția Datelor, care sunt următoarele:

 • acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de persoana vizată (adică de tine), pentru o perioadă care permite operatorului să verifice acuratețea datelor cu caracter personal;
 • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată (adică tu) se opune ștergerii datelor cu caracter personal și solicită în schimb restricționarea utilizării acestora;
 • operatorul nu mai are nevoie de date cu caracter personal în scopul prelucrării, ci sunt solicitate de persoana vizată pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale;
 • persoana vizată (adică tu) a obiectat la prelucrarea pe baza intereselor legitime ale operatorului de date, în așteptarea verificării dacă motivele legitime ale operatorului le înlocuiesc pe cele ale persoanei vizate.

Dacă dorești să soliciți restricții, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a dezactiva Cookie-urile

Ai dreptul să dezactivezi Cookie-urile. Setările din browserele de Internet sunt programate în mod implicit pentru a accepta Cookie-uri, dar poți să le reglezi ușor, modificând setările browserului.

Multe cookie-uri sunt utilizate pentru a îmbunătăți capacitatea de utilizare sau funcționalitatea site-urilor web / aplicațiilor; prin urmare, dezactivarea cookie-urilor te poate împiedica să utilizezi anumite părți ale site-urilor / aplicațiilor noastre, așa cum este detaliat în tabelul de cookie-uri relevant.

Dacă dorești să restricționezi sau să blochezi toate modulele cookie setate de site-urile / aplicațiile noastre (care te pot împiedica să utilizezi anumite părți ale site-ului) sau orice alte site-uri / aplicații, poți face acest lucru prin setările browserului. Funcția de ajutor din browserul tău ar trebui să îți spună cum.

Pentru mai multe informații, consultă următoarele link-uri: https://www.aboutcookies.org/;

Pentru a îți răspunde la solicitare, este posibil să îți cerem să faci dovada identității tale.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la modul în care tratăm și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră de mai sus, vă rugăm să ne contactați la [email protected] sau în scris la adresa de corespondență 169A Calea Floreasca, etajul 6, corp A.

De asemenea, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la [email protected] 

 

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul