Conținut principal

Livrare & Retururi

Dacă dorești să returnezi produsul, poți să o faci gratuit, în termen de 14 zile de la primirea comenzii, în următoarele condiții:

  • Produsul returnat trebuie să fie intact, în ambalajul său original, să nu fi fost desigilat, desfăcut, să nu aibă ambalajul deteriorat, iar produsul trebuie să fie însoțit de eșantioanele/cadourile gratuite, în ambalajul original nedeteriorat.
  • Retururile se pot face doar prin curier.
  • Se pot returna doar produsele achiziționate de pe site-ul Lancôme.

Nu acceptăm retururi care nu îndeplinesc condițiile de mai sus.

Pentru a-ți exercita dreptul de retragere (să efectuezi returul) trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Pregătește produsul pentru a fi returnat: asigură-te că este ambalat corespunzator, astfel încât să fie protejat în timpul transportului.
  2. Completează formularul de retur pe care îl poți găsi aici. Trimite formularul de retur completat la adresa de email [email protected], împreună cu factura de achiziție dacă este posibil.
  3. Vom verifica informațiile din formularul de retur și vei primi un e-mail de confirmare a primirii solicitării de retur. Vei fi contactat de un curier pentru ridicarea returului. Returul prin curierul trimis de către echipa Lancôme este gratuit. Dacă dorești să trimiți returul cu un alt serviciu de curierat, costul de transport va fi suportat de către tine.
  4. Curierul se va prezenta la adresa menționată de către tine în formularul de retur, pentru a ridica coletul.
  5. Ulterior primirii coletului de către Lancôme, produsul este verificat. Dacă au fost îndeplinite condițiile de retur, rambursarea banilor are loc în 14 zile de la primirea coletului returnat în depozitul nostru, în contul bancar menționat în formularul de retur.
Formular de retur

Pentru mai multe detalii despre condițiile de retur poți consulta Condiții Generale de Vânzare, secțiunea Dreptul de retragere al consumatorului, accesibile aici.

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul