Conținut principal
imagine-categorie-tresor-midnight-rose-parfum

Apă de parfum
Trésor Midnight Rose

Un joc de seducție absolut irezistibil condus de un trandafir misterios și captivant, măturat de un vârtej de zmeură de lemn. O "bomboană a iubirii" sofisticată.

Trésor Midnight Rose

Trésor Midnight Rose

1 produs
1 produs
Tresor Midnight Rose - Apă de parfum
Descoperă

Trésor Midnight Rose - Apă de parfum

Apă de parfum

Prețul vechi Prețul nou 400 lei

Ce caracteristici trebuie sa aiba un parfum de dama?

Parfumul dateaza de mii de ani, primele dovezi ale existentei sale fiind identificate in Egiptul Antic, Mesopotamia si Cipru. In 2004, in Cipru, a fost descoperita cea mai veche fabrica de parfumuri din lume. Arheologii sustin ca dateaza din anul 2.000 i.e.n.

Este cunoscut si primul producator de parfum. Este vorba despre Tapputi, o chimista care a trait in jurul anului 1200 i.e.n. si era bine-cunoscuta pentru tehnicile de extractie a parfumului.

Egiptenii foloseau parfumuri pentru ceremonii religioase, dar si pentru a sublinia statutul lor. Ulterior, parfumul a fost vazut ca o forma de arta si a inceput productia in masa. Nici potentialul afrodisiac al parfumului nu a trecut neobservat, astfel ca a fost utilizat si pentru seductie.

In prezent, pe piata sunt sute de parfumuri care incanta simturile si care au numeroase beneficii.

Un parfum de dama trebuie, in primul rand, sa aiba o aroma care sa o atraga pe cea care il poarta. A fost dovedit faptul ca parfumul poate reduce nivelul de stres si anxietatea si poate spori increderea in fortele proprii. Astfel ca, aroma perfecta contribuie la bunastarea psihica a celei care o simte pe piele.

De asemenea, parfumul trebuie sa fie potrivit contextului social. O aroma fresh, cu note fructate sau florale, poate fi perfecta pentru o zi petrecuta la birou. In vreme ce, aromele orientale, seducatoare, cu un miros puternic, sunt preferate pentru intalnirile care au loc seara, in spatii deschise.

Ce are special parfumul Tresor Midnight Rose?

Tresor Midnight Rose a fost lansat in 2011, la un an dupa apa de parfum Tresor in Love. In timp ce Tresor in Love pastreaza nota de piersici, care il leaga de clasicul anilor ‘90 - parfumul Tresor -, Midnight Rose omite aproape complet referinta la varianta originala.

Notele de varf sunt iasomie, bujor, coacaze negre si ardei roz, urmate de aromele de trandafir si zmeura. La final, vei simti esenta de cedru, vanilie si mosc.

Cum se aplica un parfum ca Tresor Midnight Rose?

Un parfum ca Tresor Midnight Rose nu va trece neobservat, dar este important sa stii cum sa il aplici.

In primul rand, pentru un efect spectaculos, asigura-te ca pielea este curata. Aplica parfumul, imediat dupa baie, cand porii sunt deschisi. Pulverizeaza in zonele puternic vascularizate, cum sunt incheietura mainii, gatul sau spatiul din spatele urechii. Distanta ideala este de 10-20 de centimetri. Asadar, pulverizeaza de la distanta si nu atinge zonele parfumate.

Nu in ultimul rand, nu exagera. Un parfum de calitate nu trebuie aplicat in cantitati mari, deoarece poate fi suparator atat pentru persoana care il poarta, cat si pentru cei cu care interactioneaza.

Cum se pastreaza un parfum calitativ pentru femei?

Trebuie sa stii ca un parfum isi pierde din intensitate, odata cu trecerea timpului. De aceea, primul lucru pe care e bine sa il cunosti despre parfumuri este ca nu trebuie deschise decat in momentul in care hotarasti sa le folosesti.

Apoi, depoziteaza parfumurile in locuri uscate, intunecoase si racoroase. Atat lumina puternica si schimbarile de temperatura, cat si gradul de umiditate pot altera calitatile unui parfum. Pastreaza parfumul intr-o camera in care ai un dezumidificator si depoziteaza-l intr-un dulap. Evita sa tii sticlutele de parfum in baie, deoarece aburii si caldura excesiva pot altera mirosul unui parfum.

Ce tip de parfum este Tresor Midnight Rose de la Lancome?

Tresor Midnight Rose de la Lancome este un parfum care capteaza atentia instantaneu. Lansat dupa Tresor si Tresor in Love, Midnight Rose aduce o noua doza de romantism, intr-o poveste parfumata care trebuie spusa cat mai des. Un parfum care ofera liniste si confort, dar poate fi, in acelasi timp, senzual si fermecator.

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul