Conținut principal
poza-categorie-creme-lotiuni-si-unt-corp-nutrix

Colectia Nutrix - îngrijire ten

Obține o piele mai netedă și întinerită cu produsele din colecția Nutrix.

Nutrix

Nutrix

(2 produse)
(2 produse)
Nutrix Royal Body
Descoperă

Nutrix Royal Body

Unt de corp hidratant pentru piele uscată

Prețul vechi Prețul nou 280 lei
Un singur gramaj disponibil
200 ml
NUTRIX CREAM - CREMĂ INTENS HIDRATANTĂ
Descoperă

NUTRIX CREAM - CREMĂ INTENS HIDRATANTĂ

Cremă intens hidratantă și reparatoare

Prețul vechi Prețul nou 490 lei


Lancôme Nutrix - Pielea ta merită cea mai bună îngrijire

Pielea este cel mai mare organ al corpului și principalul său rol este a proteja organismul împotriva factorilor de mediu dăunători. Pentru a-și putea îndeplini funcția, are nevoie, la rândul său, de protecție. Rutina de îngrijire a pielii, precum și stilul de viață joacă un rol cheie în menținerea sănătății cutanate. O rutină eficientă a pielii cuprinde câteva etape importante. Primul pas, atât dimineața, cât și seara, este curățarea pielii. Urmează hidratarea, care contribuie la menținerea în stare optimă a funcției de barieră a pielii și la protejarea împotriva radiațiilor ultraviolete, a poluanților și a altor factori de mediu dăunători. Indiferent de tipul de piele, aceasta are nevoie de hidratare în fiecare zi, dimineața și seara. În rutina de dimineață, o altă etapă de care e bine să ții cont este protecția împotriva radiațiilor UV. Aplică o cremă cu factor de protecție solară și spectru larg de acoperire pentru a preveni îmbătrânirea prematură și cancerul de piele.

Ce face Lancôme Nutrix atât de specială?

Colecția Lancôme Nutrix te ajută să obții o piele mai netedă și întinerită. Oferind hidratare pielii, produsele Lancôme Nutrix contribuie la menținerea apei și uleiurilor naturale, ceea ce ajută pielea să-și păstreze intactă funcția de barieră de protecție. O piele bine hidratată este o piele sănătoasă. Când tenul este descuamat și tern, riscul de apariție a liniilor fine și al ridurilor crește, iar pielea luptă mai greu împotriva radiațiilor ultraviolete și a poluanților. Folosirea unor produse de skincare eficiente, cum sunt cele din colecția Lancôme Nutrix, te ajută să ai o piele bine hidratată și cu aspect tânăr cât mai mult timp.

Ingredientele esentiale și tehnologia din formula cremei

Crema de față Lancôme Nutrix hrănește și repară pielea foarte uscată, sensibilă sau iritată. Datorită formulei sale bogate și proprietăților sale reparatoare, crema Nutrix este potrivită pentru pielea sensibilă și delicată. Ingredientele din formula cremei de față Nutrix ajută la eliminarea senzației de piele strânsă, hidratează și mențin nivelurile optime de apă și uleiuri naturale, astfel încât pielea să își păstreze rezistența, elasticitatea și fermitatea.

Beneficiile distincte oferite de această cremă pentru pielea uscată și sensibilă

Pielea uscată și sensibilă are nevoie de o îngrijire adecvată, iar hidratarea este o etapă importantă. Lancôme Nutrix Cremă este alegerea potrivită dacă îți dorești o piele cu aspect tânăr cât mai mult timp. Odată cu înaintarea în vârstă, fibrele de colagen și elastină - principalele proteine ale pielii - se deteriorează, iar pielea devine mai uscată și mai ridată. Folosirea unei creme hidratante care să contribuie la fixarea umidității și la menținerea unui nivel optim de hidratare este o măsură de neînlocuit în rutina zilnică de îngrijire, care te ajută să păstrezi aspectul tânăr al pielii la orice vârstă.

Cum să obții cele mai bune rezultate cu Lancôme Nutrix

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să folosești Lancôme Nutrix în fiecare zi pentru o perioadă îndelungată. Când vine vorba despre îngrijirea pielii, atenția și perseverența sunt importante pentru a observa rezultatele. Efectele folosirii unui produs de îngrijire a pielii se văd cel mai bine după cel puțin o lună de utilizare constantă. Încearcă Lancôme Nutrix Crema și asigură-te astfel că pielea ta are parte de cea mai bună hidratare și protecție.

Integrarea cremei în rutina ta zilnică de îngrijire

Crema hidratantă este necesară pentru toate tipurile de piele. Aceasta se aplică în fiecare zi, atât dimineața, cât și seara, după curățarea feței și - eventual - după aplicarea serumului. Pentru că serumul poate lipsi din rutina zilnică de îngrijire, crema hidratantă se aplică pe față după curățarea tenului. Lancôme Nutrix Crema se aplică într-o cantitate mică, de preferință seara. După curățarea în doi pași (demachiere - pentru a îndepărta impuritățile și machiajul - și spălare), aplică Lancôme Nutrix Crema cu mișcări ușoare de masare, pentru ca aceasta să pătrunde bine în piele.
Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul