Conținut principal
imagine-categorie-mascara-gene

Mascara

Lancôme este liderul incontestabil al mascaralelor, datorită inovațiilor în ceea ce privește mascaralele, având o mascara pentru orice tip de gene și pentru orice rezultat dorit.

Mascara

Mascara

(20 produse)
(20 produse)
Mascara gene Hypnose Drama
Descoperă
Nou

Mascara gene Hypnôse Drama

Mascara pentru volum extrem

Prețul vechi Prețul nou 210 lei
O singură nuanță disponibilă
Excessive Black
HYPNOSE MASCARA - MASCARA PENTRU VOLUM PERSONALIZABIL
Descoperă
BESTSELLER

HYPNÔSE MASCARA - MASCARA PENTRU VOLUM PERSONALIZABIL

Mascara pentru volum personalizabil

Prețul vechi Prețul nou 210 lei
Selectează o nuanță
01 Noir
LE 8 HYPNOSE MASCARA - MASCARA DE VOLUM INFUZATĂ CU SERUM
Descoperă

LE 8 HYPNÔSE MASCARA - MASCARA DE VOLUM INFUZATĂ CU SERUM

Mascara de volum infuzată cu serum

Prețul vechi Prețul nou 220 lei
Selectează o nuanță
01 Noir
Hypnose Drama - Mascara pentru volum
Descoperă

Hypnôse Drama - Mascara pentru volum

Mascara pentru extra volum instant

Prețul vechi Prețul nou 210 lei
O singură nuanță disponibilă
Excessive Black
Grandiose - Mascara pentru volum
Descoperă

Grandiôse - Mascara pentru volum

Mascara pentru volum și alungire

Prețul vechi Prețul nou 220 lei
O singură nuanță disponibilă
01 Noir Mirifique
MASCARA LASH IDOLE - MASCARA DE VOLUM
Descoperă

MASCARA LASH IDÔLE - MASCARA DE VOLUM

MASCARA DE VOLUM ȘI ALUNGIRE

Prețul vechi Prețul nou 180 lei
Un singur gramaj disponibil
8 ml

Cum alegi mascara potrivita pentru genele tale?

Cu atat de multe formule disponibile si tipuri de perii, este tot mai dificil sa alegi o mascara potrivită, care sa iti complimenteze ochii si sa iti puna genele in evidenta. Iata, asadar, cum poti sa alegi mascara, in functie de caracteristicile genelor tale:

  • Gene scurte - o perie cu peri drepti va retine mai mult produs si va atinge fiecare geana, pentru un efect fara cusur;
  • Gene rare - o perie rotunda si o formula bogata, care ingroasa firele de par, poate conferi acel aspect voluminos la care tanjesti;
  • Gene drepte - pentru genele care se incapataneaza sa nu se intoarca, e recomandat sa folosesti un cleste pentru gene inainte de a aplica mascara; foloseste o formula special conceputa pentru gene intoarse si, chiar inainte ca aceasta sa se usuce complet, impinge genele cu varful degetelor, pentru a sustine procesul;
  • Gene lungi - pune in valoare aceasta calitate cu o mascara cu efect de ondulare (curling); repeta aplicarea in coltul exterior al genelor, pentru a obtine un efect de ochi de pisica;
  • Gene inegale - genele au adesea de suferit din cauza extensiilor si a aplicarii repetate a genelor false; solutia este sa folosesti o mascara imbogatita cu uleiuri pretioase si keratina, care sa hraneasca radacina genelor si sa sustina cresterea acestora; in ceea ce priveste peria, vei avea nevoie de una de dimensiuni mai mari, cu un centru conic, pentru a masca imperfectiunile.

Cum si cand folosesti mascara?

Mascara este un produs de make-up care poate fi folosit in fiecare zi, pentru evidentierea discreta a ochilor. Aplic-o fara a folosi alte produse de machiaj, daca vrei un aspect foarte natural si nu ai nevoie sa acoperi eventuale imperfectiuni ale tenului, foloseste-o alaturi de fondul de ten, blush, bronzer, iluminator si un ruj nude sau roz pal pentru a obtine un no make-up make-up perfect sau finiseaza cu ajutorul sau un machiaj complex, de seara. Alege formule nutritive pentru utilizarea de zi cu zi sau opteaza pentru o mascara waterproof, atunci cand stii ca te vei expune la umezeala.

Ce tipuri de mascara ofera Lancôme?

Indiferent daca folosesti sau nu si alte produse de machiaj pentru ochi, o mascara Lancôme iti va face genele sa arate ca pe coperta unei reviste: lungi, intoarse si pline de volum. Incearca mascara Hypnose pentru un volum complet sau foloseste un mascara Lash Idole pentru o definire perfecta si un aspect voluminos. Daca vrei ca efectul sa fie si mai intens, alege un set mascara si eyeliner, pentru un machiaj cat eyes demn de covorul rosu.

Cum se testeaza mascara?

Mascara este unul dintre produsele de make-up care nu trebuie testate in magazin, chiar daca exista perii de unica folosinta, deoarece nu poti fi niciodata sigura ca altcineva nu a inmuiat pensula de doua ori in acelasi produs, iar ochii sunt extrem de sensibili la germeni si bacterii. In schimb, e important sa studiezi periuta, sa te asiguri ca aceasta nu retine prea mult produs si ca are forma perfecta pentru a-ti acoperi genele de la radacina pana la varfuri. Alege o formula special conceputa pentru a intoarce genele, pentru a le oferi volum sau pentru a le alungi, in functie de nevoile tale. In privinta culorii, negrul este intotdeauna alegerea potrivita pentru un machiaj clasic si stilat.

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul