Conținut principal
imagine-categorie-parfumerie-colectia-poeme

Apă de parfum Poême

În Poême, fiecare cuvânt este o floare și fiecare floare o poezie, pentru a exprima ceea ce nu poate fi spus, cu notele opulente de Datura, Mimoza, Freesia și Vanilla Blossom.

Poême

Poême

1 produs
1 produs
Poeme - Apă de parfum
Descoperă

Poême - Apă de parfum

Apă de parfum

Prețul vechi Prețul nou 600 lei
Un singur gramaj disponibil
100 ml


Descoperă parfumul pentru femei Lancôme Poême

Parfumul este mai mult decât o aromă, este un simbol al frumuseții și o formă de exprimare a creativității și personalității. Lancôme Poême nu este doar un simplu parfum, este o declarație, o amintire și un accesoriu invizibil, care poate rămâne mult timp în memoria olfactivă a unei persoane.

Importanța parfumului în lumea modernă

Parfumul are o istorie bogată, care datează de mii de ani. De la folosirea diferitelor arome în ceremonii religioase până la crearea unor produse personalizate pentru regalitate și nobilime, parfumul a avut întotdeauna o semnificație specială. Nici în prezent nu și-a pierdut însemnătatea. Astăzi, parfumul continuă să atragă atenția și să inspire. Mai mult decât un simplu produs de înfrumusețare, parfumul reprezintă o modalitate de a-ți sublinia personalitatea, de a-ți crea amintiri și de a marca momente importante din viață. Parfumul poate influența modul în care te simți, dar și felul în care ești perceput de cei din jur. O simfonie de mirosuri care poate evoca emoții și poate declanșa amintiri, parfumul este acel accesoriu invizibil pe care îl poți purta oricând pentru că te face să te simți bine și te ajută să faci o impresie bună.

Poême de Lancôme: O adevărată capodoperă olfactivă

Parfumul pentru femei Lancôme Poême este o creație rafinată și sofisticată care te va ajuta să spui ceea ce nu poate fi spus. Cu note delicate, în deplină armonie, Lancôme Poême reușește să surprindă esența feminității și să ofere o experiență senzorială aparte.

Notele parfumului de dama Poême de Lancôme

O compoziție de contraste, în care nota Macului albastru himalayan îmbrățișează parfumul feeric al florii Datura. În jurul acestui duo, Florile albe se amestecă perfect cu Florile galbene. Cele mai prețioase flori sunt cele cu care se deschide parfumul, cu note opulente de Datura, o floare cu o luminozitate fascinantă. Pasiunea sa este temperată de notele răcoritoare ale Macului albastru înstelat din Himalaya. Urmează notele unor flori tandre: Mimosa, Narcise, Frezie, Trandafir și Floare de Vanilie. Compoziția complexă și echilibrată a parfumului de dama Poême de Lancôme te va încânta și te va surprinde la fiecare pulverizare.

Parfumul Poême Lancôme Original: Semnătura de eleganță și rafinament

Eleganța și rafinamentul parfumului Poême Lancôme Original se simte la fiecare pas. Un parfum seducător care te poate ajuta să exprimi olfactiv ceea ce nu poți spune în cuvinte, Poême Lancôme Original este o declarație pentru bun gust, delicatețe și senzualitate.

Poême Lancôme Parfum pentru ocaziile speciale

Cu atât de multe parfumuri din care poți alege, găsirea celui perfect poate părea o sarcină descurajantă. Dar cum ar fi să ai parfumul pentru orice ocazie, care să-ți schimbe starea de spirit de fiecare dată când îl porți și să te ajute să-ți creezi cele mai frumoase amintiri? Indiferent dacă este vorba despre o întâlnire romantică, o petrecere în grădină sau o zi obișnuită la birou, parfumul Poême de Lancôme este alegerea perfectă pentru orice ocazie. Cu o persistență dovedită, acest parfum îți va completa outfitul într-un mod armonios, subliniind feminitatea și rafinamentul.

Sfaturi practice pentru aplicarea și păstrarea parfumului Poême în diverse ocazii

Pentru a te bucura din plin de parfumul Poême, trebuie să ții cont de câteva sfaturi, atât când vine vorba de aplicarea lui, cât și de păstrarea în condiții optime.
 • Aplică parfumul pe pielea curată și hidratată. Atunci când porii sunt deschiși, parfumul intră mai profund în piele. Așadar, pentru a-i amplifica persistența și intensitatea, aplică parfumul imediat după un duș.
 • Evită pulverizarea parfumului direct pe haine sau bijuterii. Întotdeauna, aplică parfumul înainte de a te îmbrăca și accesoriza.
 • Pentru o fixare îndelungată, aplică parfumul pe zonele sensibile, intens vascularizate, precum încheieturile mâinilor, gâtul și spatele urechilor.
 • Aplică parfumul de la o distanță de 10-20 de centimetri.
 • În ceea ce privește depozitarea, nu păstra parfumul în baie sau în încăperi cu umiditate și temperaturi ridicate, deoarece își va pierde din intensitate.


   Cum poate accentua Poême eleganța și rafinamentul personalității tale

   Parfumul Poême de la Lancôme nu este doar un accesoriu de înfrumusețare, ci o expresie a stilului, personalității și originalității tale. Alege să îl integrezi în rutina ta zilnică și lasă-l să devină o parte din povestea ta olfactivă, creând amintiri și emoții unice în fiecare zi. Parfumul Poême de la Lancôme poate vorbi despre tine.
Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul