Conținut principal

IDÔLE - APĂ DE TOALETĂ

Prețul vechi Prețul nou 490 lei

Descoperă apa de toaletă Idôle, primul nostru parfum care transformă o prospețime rară într-o adevăr ... Citește întreaga descriere

969 persoane au văzut recent acest produs
NOU
IDOLE - APĂ DE TOALETĂ

IDÔLE - APĂ DE TOALETĂ

Apă de toaletă

PDP Tabs
ADOPTĂ-ȚI FORȚA INTERIOARĂ
Descoperă apa de toaletă Idôle, primul nostru parfum care transformă o prospețime rară într-o adevărată aventură, capturat într-o sticlă elegantă și suavă.
✓ Prospețime energizantă
✓ Parfum de lungă durată
✓ Aromă puternică
✓ Design emblematic

Ce îl face special

Idôle l'Eau de Toilette folosește tehnologii inovative și ingrediente naturale pentru a crea note unice și puternice. Un nou proces de distilare moleculară pentru bergamota noastră verde permite parfumului Idôle să cuprindă noi culmi ale paletei parfumierilor.

Ce ar mai trebui sa știi

Idôle îți permite să adopți femeia adevărată din tine și puterea ei interioară - să te faci simțită. Idôle nu este doar un parfum, ci un simbol. A sosit momentul să îmbrățișezi cine ești cu adevărat, să descoperi adevărata femeie din tine și să te alăturii comunității de femei puternice, ce îsi trăiesc viața dupa propriile convingeri. Cei care poartă Idôle se alătură călătoriei femeilor care luptă pentru a schimba lumea, într-o eră a modernității și complexității.

Idôle l'Eau de Toilette este combinația perfectă dintre notele puternice și prospețimea subtilă și surprinzătoare.
Parfumul prezintă un acord de ceai verde shincha, urmat de un duo de trandafiri cu note verzi si esență de trandafir damascena
combinat cu o bergamotă proaspătă care adaugă tonuri suculente și proaspete pentru a păstra esența elegantă de citrice.

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul