Conținut principal

Idôle L'Intense

Apă de parfum

APRINDE FLACĂRA SUCCESULUI CU IDÔLE L'INTENSE Cei trei parfumieri entuziaști și dedicați de p ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 515 lei

APRINDE FLACĂRA SUCCESULUI CU IDÔLE L'INTENSE

Cei trei parfumieri entuziaști și dedicați de pe trei continente diferite care au creat Idôle Le Parfum s-au reunit din nou pentru a crea acest nou parfum intens. Împreună, au făcut din Idôle L’Intense, un parfum arzător.

Pentru cei care visează la măreție, o nouă generație de femei învingătoare, puternice, sincere și puternice.

Pentru liderii de mâine, glorioși și luminoși, aprinzând flacăra succesului și luminând calea pentru ceilalți.

Iată noul Idôle L'Intense, care îndrăznește să lumineze calea pentru cei a căror aură radiază spre succes și măreție, inspirând idolul care se află în fiecare dintre noi.

Acum este timpul vostru, aprinde acest fascicul de lumină și devino un idol pentru alții.
Lumea va străluci mai puternic pentru că atunci când reușești, îi inspiri pe ceilalți să urce la noi culmi.

Deci aprinde flacăra care există în tine. Este timpul să-ți îmbrățișezi puterea și să inspiri o generație.

Fii propriul tău idol!

Fidel semnăturii Idôle Le Parfum, Idôle L’Intense este un parfum cu un acord olfactiv curat, mai puternic ca niciodată, care provoacă dependență, și o inimă florală flamboaiantă, înfășurată într-un acord vibrant Chypre și o Vanilie senzuală.

Un Trandafir strălucitor și un caleidoscop de Iasomie, o esență mai strălucitoare pe piele.

Silueta ascuțită și dinamică a parfumului Idôle este concepută pentru a se contopi în mod natural cu mâna. Idôle L’Intense este un parfum ca o flacără, ascuțit și radical, cu o inimă incandescentă.

O flacără arzătoare datorită intensității aurii care acoperă marginile și spatele sticlei de parfum. Un parfum arzător prin transparența sticlei dezvăluind cea mai strălucită versiune a femeii Idôle.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● HYDROXYCITRONELLAL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● HEXYL CINNAMAL ● LINALOOL ● LIMONENE ● CITRONELLOL ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● COUMARIN ● BENZYL BENZOATE ● FARNESOL ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ● CITRAL ● EUGENOL ● CI 14700 / RED 4 ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ●

* Lista de ingrediente se poate modifica, te rugăm să verifici ambalajul produsului pentru o listă cât mai actualizată.

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul