Conținut principal

IDÔLE NOW - APĂ DE PARFUM

Prețul vechi Prețul nou 520 lei

IDÔLE NOW, O AROMĂ FLORALĂ INSPIRATĂ DE NATURĂ, CONCEPUTĂ CU AJUTORUL ȘTIINȚEI Parfumul Idôle Now i ... Citește întreaga descriere

1.252 persoane au văzut recent acest produs
NOU
IDOLE NOW - APĂ DE PARFUM

IDÔLE NOW - APĂ DE PARFUM

APĂ DE PARFUM FLORALĂ

PDP Product description section
text

DESPRE PARFUML

IDÔLE NOW, O AROMĂ FLORALĂ INSPIRATĂ DE NATURĂ, CONCEPUTĂ CU AJUTORUL ȘTIINȚEIParfumul Idôle Now inspiră viitorul parfumeriei, adăugând mai multă varietate și putere paletei de parfumuri.
Idôle Now îmbină ingrediente naturale de înaltă calitate cu știința. O nouă dimensiune se deschide, îmbogățind natura cu știință.

- O AROMĂ MAI PUTERNICĂ, MAI ÎNDRĂZNEAȚĂ.
- UN TRIO EMBLEMATIC DE INGREDIENTE FĂCUTE MAI PUTERNICE CU AJUTORUL ȘTIINȚEI: TRANDAFIRUL MAI INTENS, ACORDUL DE ORHIDEE ȘI INFUZIA SUSTENABILĂ DE VANILIE ÎMBOGĂȚITĂ CU VANILINĂ DE ORIGINE NATURALĂ REUTILIZATĂ.
-UN NOU PARFUM CE INSPIRĂ VIITORUL PARFUMERIEI ADUCÂND PE MASA PARFUMIERILOR O NOUĂ PALETĂ DE POSIBILITĂȚI.

CE FACE DIFERENȚA?

Idôle Now este primul nostru parfum floral inspirat de natură, făcut mai intens de știință.
Combinând ingrediente naturale de înaltă calitate cu știința, Idôle Now inspiră viitorul parfumeriei adăugând mai multă intensitate și putere paletei de arome.
Un parfum ce împinge barierele parfumeriei într-o zonă mai intensă, cu ajutorul fațetelor de vanilie.

La baza acestui noi parfum stă un trio de ingrediente emblematice intensificate prin știință:
Trandafirul mai intens, acordul rar de Orhidee Malaesiană și infuzia de Vanilie naturală din Madagascar într-o formulă mai intensă cu ajutorul vanilinei reutilizate prin procese biotehnologice.

Cu o nouă sticlă lăcuită, noul totem al puterii reprezintă începutul unei noi ere. Un răsărit de soare asemenea unei noi oportunități de a ne uni din nou, pentru a construi împreună un viitor mai bun.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTII

Condusă de puterea sa interioară, femeia Idôle este gata să cucerească noi orizonturi. Cum ar fi dacă tu ai fi cea care ar putea schimba totul?
Un lucru este sigur: ACUM este momentul de a înainta împreună și de a pune în acțiune planul de neoprit de a face lumea mai bună.
Simte această energie de neoprit din interiorul tău. Un sentiment puternic pe care îl ai numai atunci când ești pe cale să faci o schimbare.
Femeile Idôle sunt cele care se vor uni pentru a crea o lume mai bună.

Inspirată de lumina răsăritului de soare, sticla Idôle cuprinde o culoare asemenea unui răsărit puternic ce crește în intensitate din partea de sus a sticlei până la bază.
Un răsărit de soare asemenea unei noi oportunități de a ne uni, pentru a construi împreună un viitor mai bun.
Idôle Now este o aromă nemaiîntâlnită, ce cuprinde puterea unei generații care nu mai cere o schimbare. Momentul lor este acum, ori niciodată. Idôle Now reprezintă generația de femei puternice care sunt gata să face schimbarea cu mâna lor. O schimbare colectivă, un val de neoprit de putere.

Ambalajul este certificat FSC™ MIX, iar noua mantră este o reamintire de a susține mereu lucrurile în care crezi cu tărie.

text
Ingredients

INGREDIENTE


MORE ABOUT YOUR FRAGRANCE

MAI MULTE DESPRE PARFUMUL TĂU

Explorează aroma puternică a Idôle Now, o aromă unică, inspirată de natură și intensificată prin știință, pentru cei care vor conduce lumea împreună.

GOES WITH YOUR FRAGRANCE
You May Also Like
PDP Reviews

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul