Conținut principal

CAUȚI PARTENERUL PERFECT PENTRU OCHII TĂI? ÎNCEARCĂ CEL MAI BINE EVALUAT MASCARA DE LA LANCÔME

De la articole online până la recenzii de reviste și liste Top Zece ... este greu să ignori mass-media (și prietenii) care îți spun care este rimelul Lancôme „cel mai bine cotat”. Dar există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști atunci când vine vorba de alegerea celei mai bine cotate mascara Lancôme... pentru TINE.

CU TOȚII SUNTEM DIFERIȚI

Așa cum fiecare femeie are propriul ei machiaj care se potrivește perfect trăsăturilor sale unice, tot așa avem cu toții preferințe diferite atunci când vine vorba de mascara Lancôme cea mai bine cotată și de modul în care arată mascara pe tine. Deși, de exemplu, unora le place ca fiecare geană să fie clar definită și separată, creând un efect asemănător cu cel al unei păpușii, cu ochi mari, alții preferă volum și curbarea genelor de la rădăcină. S-ar putea chiar să preferi un aspect ca de „fără machiaj”, natural, cu mascara abia perceptibilă, care să îți scoată doar subtil în evidență frumusețea naturală.

ȘTII CE TIP DE GENE AI?

Nu numai că fiecare are preferința sa individuală atunci când vine vorba de machiaj, dar avem cu toții diferite caracteristici de luat în considerare. Genele, de exemplu, pot veni într-o varietate de tipuri: de la lungi și groase la rare și subțiri sau scurte și stufoase. Odată ce ai aflat ce fel de gene ai și ce aspect dorești atunci poți începe să te decizi despre cel mai bine cotat mascara Lancôme - pentru tine!

PENTRU A VEDEA CORECT GROSIMEA NATURALĂ, LUNGIMEA ȘI CURBURA GENELOR, STAI CU FAȚA LA CÂTIVA CM DE OGLINȚA ȘI ÎNTOARCE-ȚI CAPUL LA 30 °, ASTFEL ÎNCÂT ÎNCĂ SĂ TE POȚI VEDEA ÎN OGLINDĂ, DAR SĂ-ȚI POȚI VEDEA ȘI PROFILUL. VEI OBSERVA SILUETA GENELOR ȘI VEI FI CAPABILĂ SĂ STABILEȘTI CE TIP DE GENE AI ÎN MOD NATURAL.

TIPURI DE MASCARA

La Lancôme, fiecare mascara are propria sa specialitate, având în vedere individualitatea femeilor.

Mascara pentru gene lungi
Genele cu aspect alungit se referă la combinarea unei formule expert cu un aplicator care permite periei să ajungă la fiecare geana de la prima aplicare. Mascara Grandiôse are un gât de lebădă care nu este doar frumos: este conceput pentru a-ți permite să manipulezi cu ușurință peria în orice direcție, chiar și peste podul nasului!

Mascara pentru gene separate
Dacă preferi ca mascara ta să-ți ofere un aspect natural, cu ochii mari, Définicils ar putea deveni partenerul tău. Are un cap mai mic decât mascarele convenționale, care îți permite să îmbraci genele, în timp ce le separi, fără să te murdărești sau să le încarci.

Mascara pentru volum
Fie pentru un aspect dramatic de seară, fie pentru o frumusețe de zi deosebită, genele pline și voluminoase sunt printre cele mai căutate. Mascara iconică de volum Hypnôse este un must-have care îți va oferi un aspect intens al ochilor * (* Test pe consumatori realizat pe 58 de femei cu vârste începând de la 18 ani pe o durată de 1 săptămână.). De asemenea, poți opta pentru Hypnôse Drama, conceput pentru a crea un volum maxim și o acoperire uniformă, lăsând la latitudinea ta cât de mare să fie impactul.

Mascara rezistentă la apă
Pentru femeia activă sau mereu la plajă, Monsieur Big Waterproof de la Lancôme îți permite să obții exact aspectul dorit fără să îți faci griji cu privire la ochii panda sau că îți vei compromite genele frumoase.

o există diferite tipuri de rimel pentru diferite rezultate și preferințe. Dar să nu ne gândim la alți oameni pentru o secundă. Cum îți poți găsi partenerul perfect pentru gene: mascara Lancôme cea mai bine cotată pentru cerințele tale?

CUM GĂSEȘTI CEA MAI BINE COTATĂ MASCARA...PENTRU TINE!

Nu te lăsa influențată de ceea ce spune toată lumea în jurul tău, asigură-te că ai toate informațiile de specialitate de care ai nevoie înainte de a te răsfăța cu un mascara. Înainte de a merge la magazin pentru a cumpăra un mascara nou, ia un demachiant de dimensiuni de buzunar și niște dischete demachiante, astfel încât să poți testa diferite mascara. Cu toate acestea, evită să încerci mai mult de 2-3, deoarece aplicarea și îndepărtarea repetată a rimelului poate să irite zona sensibilă a ochilor.

CUM SĂ OB'II CEL MAI BUN REZULTAT DIN MASCARA TA?

Ai restrâns lista până ai ajuns la cel mai bine evaluat mascara pentru genele tale unice. Acum este timpul să profiți la maximum cu tehnica optimă ...

Începe cu genele curate, pregătite în mod ideal cu o bază pentru rimel, cum ar fi Lancôme Cils Booster XL pentru a oferi baza optimă. Apoi, ia mascara ales și, de la rădăcinile genelor până la vârfuri, atinge genele cu bagheta cu mișcări mici, dar ferme, în zig-zag. Aceasta este cheia: permite o acoperire completă a fiecărei gene, oferind volum fără aglomerări de produs care pot apărea din supra-încărcare.

Pentru un machiaj de zi cu zi, un singur strat din mascara cea mai bine cotată pentru tine va fi de obicei suficient pentru a face treaba, dar, dacă ieși în oraș după muncă sau cauți și mai mult volum, un al doilea strat poate îngroșa și mai mult genele. Ai grijă, totuși, dacă te gândești la un al treilea strat, deoarece aplicarea unei cantități prea mari de mascara poate îngreuna genele, creând aglomerări cu aspect inestetic, care se pot desprinde și distruge un machiaj frumos.

CUMPĂRĂ SELECȚIA

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul