Conținut principal

La Nuit Trésor - Apă de parfum

Prețul vechi Prețul nou 660 lei (8,800 lei/1l.)

La Nuit Trésor: aroma unei nopți toride, când iubiții se îmbrățișează cu dragoste ... Citește întreaga descriere

La Nuit Tresor - Apă de parfum

La Nuit Trésor - Apă de parfum

Apă de parfum

La Nuit Trésor: aroma unei nopți toride, când iubiții se îmbrățișează cu dragoste absolută.

Totul începe noaptea cu un mit infinit poetic. Din atracția irezistibilă a 2 stele care intră în fuziune și generează o ploaie de particule care cad pe pământ și se agregă pentru a deveni, în timp, diamante negre.

 

Despre Lancôme:

Încă la fondarea sa, în anul 1935, produsele Lancôme ies în evidență datorită rezultatelor de excepție și prin promisiunea frumuseții pariziene. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile cosmeticelor de lux.

Lancôme celebrează femeile și încurajează încredere în propria lor frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – să fii tu însăți nu va fi niciodată mai ușor!

Despre La Nuit Trésor:

La Nuit Trésor este expresia iubirii pasionale dintre îndrăgostiți într-o noapte caldă de vară: intense, calde, hipnotizante, captivante. Notele seducătoare ale parfumurilor sunt completate de forma sticlei de parfum, un diamant al iubirii fascinant.Pear, Tangerine, Bergamot, Strawberry, Orchid, Rose, Passionfruit, Praline, Caramel, Vanilla, Patchouli, Coffee

Sticla Trésor este o bijuterie cristalină la fel de strălucitoare ca dragostea însăși, inspirându-se din bijuteriile de ultimă generație: forma sa piramidală cizelată prezintă multe fațete care captează și reflectă lumina, reluând perfect capacul pătrat cu fațete similare, accentuat de un inel de lac negru, un simbolul al unei uniuni eterne.

Noul filtru de dragoste al secolului XXI, compus din cele mai rare materii prime.
Pulverizează de la aproximativ 20 cm de piele, concentrându-te pe cele mai calde zone ale corpului: încheieturile, în spatele lobilor urechilor sau genunchilor pentru a intensifica efectul seducător.

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CI 14700 / RED 4, CI 17200 / RED 33, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, LINALOOL, GERANIOL, EUGENOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE

* Lista de ingrediente se poate modifica, te rugăm să verifici ambalajul produsului pentru o listă cât mai actualizată.

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul