Conținut principal

Colorarea dramatică și confort într-un singur produs - Noul ruj lichid mat Drama Ink

Descoperă noul ruj lichid mar Drama Ink. Formula sa unică te ajută să ai parte de o aplicare ușoară, bucurându-te în același timp finisajul mat și rezistența de lungă durată a produsului.

Colorarea dramatică și confort într-un singur produs - Noul ruj lichid mat Drama Ink

Lancôme explorează mereu limitele universului rujurilor mate, inovând pentru a împinge granițele și pentru a asigura rezultate tot mai dramatice. Acum, te invităm să descoperi lumea cu totul nouă a noului ruj Drama Ink, o nouă formulă care îți îndeplinește orice dorință pe care ai putea să o ai de la un ruj mat. Cel mai nou ruj lichid mat de la Lancôme aduce rujurile către o nouă dimensiune unde culoarea și confortul se îmbină într-o aplicare senzuală, semi-mată, pentru o frumusețe dramatică și o ușurință extraordinară la purtare.

Efect dramatic

Un ruj a cărui culoare nu se estompează și este rezistentă la transfer. Acest ruj va rezista întreaga zi, oricât de pasională vei fi. Mulțumită formulei ultra-rezistente, lejere și confortabile, cu un finisaj semi-mat, culoarea Drama Ink nu va lăsa nicio urmă pe pahar și este rezistentă la transfer chiar și în cele mai grele condiții, cum ar fi purtarea măștii. Drama Ink nu se va întinde, nu va accentua ridurile și va oferi un efect dramatic întreaga zi.

Plăcere Dramatică

Îți place efectul oferit de rujul mat, dar nu îți place senzația de pe buze? Cu textura sa ultra-lejeră și ușoară, acesta este un ruj lichid care va crea o culoare intensă fără să compromită confortul. Ca o a doua piele, senzația că nu ai purta nimic pe buze oferită de Drama Ink se datorează emulsiei sale de apă-în-ulei, care este de 4 ori mai subțire decât orice alt ruj lichid. Rujul ultra-confortabil îți lasă buzele hidratate, învăluite cu o senzație de catifelare și finețe.

Culoare Dramatică

Visezi la o culoare intensă? L’absolu Rouge Drama Ink oferă o culoare instantă pentru un efect de două ori mai pigmentat după uscare. După o singură aplicare, buzele sunt dramatic definite, învăluite într-o culoare bogată confortabilă. O gamă unică de 16 nuanțe de ruj, incluzând 5 nuanțe de top, care să se potrivească cu fiecare stare pe care o ai, indiferent de textura naturală a buzelor tale.

Design Dramatic

Purtare dramatică, plăcere dramatică și culoare dramatică - ce ai putea să îți dorești mai mult de la un ruj mat? Ce ai spune de un design nou, care să încapsuleze acest nou ruj. Noul ambalaj cu “talie subțire” la mijloc are și un aplicator nou, în forma unor petale de trandafir. Acest nou design te ajută să aplici o culoare dramatică pe buză dintr-o singură aplicare, fără efort. Culoarea din acest nou ambalaj pare că este poziționată pe un piedestal de aur și sigilată de trandafirul emblematic Lancôme.

Drama Ink este mai mult decât un ruj ultra-rezistent care să îți asigure un efect dramatic întreaga zi. Este o culoare intensă, un sentiment de plăcere și un efect de persistență de lungă durată. În modul în care se așează pe buze, se propune ca fiind în egală măsură senzual și îndrăzneț, fiind mereu lejer pe buze, dar și intens, scandalos, dar și elegant. După această descriere, lasă L’absolue Rouge Drama Ink să te convingă singur și să devină una cu buzele tale, încearcă să descoperi plăcerea pe care un ruj lichid mat ți-o poate oferi.

CUMPĂRĂ SELECȚIA

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul