Conținut principal

L'ABSOLU ROUGE INTIMATTE - RUJ MAT

Ruj cu efect mat

Rujul L'Absolu Rouge Intimatte de la Lancôme este un ruj cu efect mat subtil, cu o formulă construib ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 205 lei

L'ABSOLU ROUGE INTIMATTE - RUJ MAT

L'ABSOLU ROUGE INTIMATTE - RUJ MAT

Selectează o nuanță
Loading...
text

BENEFICII


Ruj cu efect mat

Rujul L'Absolu Rouge Intimatte de la Lancôme este un ruj cu efect mat subtil, cu o formulă construibilă, lejeră și confortabilă, ce se aplică fără efort pe buze. Confort ca de catifea, fără să simți că porți ceva pe buze. Este integrat într-o carcasă cu aspect luxos, înfrumusețată cu un trandafir auriu, ce evidențiază forma iconică a rujului L'Absolu Rouge și a inelelor sale aurii.


— FINISAJ MAT SUBTIL

— CONFORT LA PURTARE

— REZISTENȚĂ ȘI CATIFELARE DE PÂNĂ LA 12h


Ce face diferența

Efectul mat subtil la care visezi, cu o textură lejeră de care ai nevoie.

L'Absolu Rouge Intimatte este un ruj cu efect mat infuzat cu ingrediente ce au grijă de buzele tale, cum ar fi extracte de trandafir și ceramide, pentru un confort de lungă durată. Îmbogățit cu pigmenți ce nu usucă buzele, pentru o culoare senzuală, cu efect mat. Lasă atingerea catifelată a rujului L’Absolu Rouge Intimatte să se topească ca într-o îmbrățișare de lungă durată și oferă un nou înțeles conceptului de ruj mat: aplică-l cu ușurință și tapotează culoarea cu degetul pe buze, pentru un efect mai natural.


Ce mai trebuie să știi

Aspect luxuriant oriunde te-ai duce: încapsulat într-o carcasă elegantă și feminină rose-gold, cu detalii fine ca de bijuterie: butonul în formă de trandafir, care la apăsare, dezvăluie inelele aurii de dedesubt. Mai mult decât un ruj, o experiență.

Descoperă întreaga colecție de rujuri.

 Ingrediente

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul