Conținut principal

SET MASCARA HYPNÔSE

Ediție limitată de sărbători 2023

Este momentul pentru o noapte a minunilor. Alege cel mai prețios cadou în fața piramidei de la Louvr ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 225 lei
Ediție limitată
SET MASCARA HYPNOSE

SET MASCARA HYPNÔSE

O singură nuanță disponibilă
01 Black
Loading...
text

CE CONȚINE SETUL?

Pentru perioada Sărbătorilor, Lancôme a conceput o cutie cadou în ediție limitată. Un design luxos care reinventează trandafirul Lancôme sub magia nopții.

Acest set cadou include următoarele produse emblematice:
- Mascara HYPNÔSE 01 BLACK
- Demachiant de ochi BI-FACIL 30 ml
- Serum de ochi ADVANCED GÉNIFIQUE LIGHT PEARL 5 ml

În acest sezon de Sărbători, oferă extraordinarul cu Lancôme x Louvre.

CE FACE DIFERENȚA?
În acest sezon de Sărbători, Lancôme și Le Louvre colaborează. Atunci când arta și frumusețea se întâlnesc, se dezvăluie extraordinarul.
Sub piramida emblematică, descoperă colecția de cadouri Lancôme și oferă un sentiment magic unic celor dragi.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTII
✔ Dă volum instant genelor de până la 6 ori
✔ Lasă genele moi
✔ Oferă un volum controlabil, personalizat
✔ Asigură o separare perfectă a genelor, fără încărcare

TRĂIEȘTE O NOAPTE DE GRANDOARE ÎN LOUVRE
Ce poate fi mai extraordinar decât o noapte în Muzeul Louvre, o seară în care timpul pare să se oprească și magia se desfășoară. Lasă emoțiile artei să-ți captiveze simțurile în timp ce te plimbi în mijlocul frumuseții misterioase a capodoperelor atemporale.
Căutarea extraordinarului începe la baza unei piramide sclipitoare formată din cadouri, care se ridică în fața maiestuoasei piramide de la Louvre luminată în toată splendoarea sa. Esența însăși a opulenței și grandorii, această colecție extraordinară Lancôme se dezvăluie, împodobită cu modelul luminos și strălucitor al trandafirului Agora.
Luminează Piramida de la Louvre cu generozitatea Lancôme. Dezvăluie adevărata esență a extraordinarului cu cei dragi alături de tine. Oferă-le sublimul.

Lista întreagă de ingrediente
text

TRĂIEȘTE O NOAPTE DE GRANDOARE ÎN LOUVRE

Ce poate fi mai extraordinar decât o noapte în Muzeul Louvre, o seară în care timpul pare să se oprească și magia se desfășoară. Lasă emoțiile artei să-ți captiveze simțurile în timp ce te plimbi în mijlocul frumuseții misterioase a capodoperelor atemporale. Căutarea extraordinarului începe la baza unei piramide sclipitoare formată din cadouri, care se ridică în fața maiestuoasei piramide de la Louvre luminată în toată splendoarea sa. Esența însăși a opulenței și grandorii, această colecție extraordinară Lancôme se dezvăluie, împodobită cu modelul luminos și strălucitor al trandafirului Agora.
Luminează Piramida de la Louvre cu generozitatea Lancôme. Dezvăluie adevărata esență a extraordinarului cu cei dragi alături de tine. Oferă-le sublimul.


CÂND ARTA ȘI FRUMUSEȚEA SE ÎNTÂLNESC, ȚI SE RELEVĂ EXTRAORDINARUL

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul