Conținut principal

RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE RICH CREAM

CREMĂ HRĂNITOARE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ PENTRU PIELEA USCATĂ

ACID HIALURONIC - PEPTIDE - NIACINAMIDE Descoperă pentru prima dată o concentrație unică de acid hi ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 530 lei

NOU!

RENERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE RICH CREAM

RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE RICH CREAM

One size available
Loading...
ACID HIALURONIC - PEPTIDE - NIACINAMIDE
Descoperă pentru prima dată o concentrație unică de acid hialuronic, 300 de tipuri de peptide și puterea niacinamidei într-o singură cremă de înaltă performanță. Cea mai mare concentrație realizată vreodată de Lancôme. Această formulă de înaltă performanță H.P.N. 300-PEPTIDE CREAM a fost special recalibrată pentru a oferi o hidratare mai mare pentru tipurile de piele uscată, fără a compromite performanța anti-îmbătrânire. Noua formulă este îmbunătățită cu 9,8% de squalane pentru a susține hidratarea și suplețea pielii. Cu o singură aplicare, pielea este rehidratată și capătă fermitate. Pentru față și gât, zi și noapte.

CE FACE DIFERENTA?
Pielea se simte imediat hidratată și mai fermă. În timp, vedeți rezultate vizibile cu un aspect mai neted, o reducere a liniilor fine și un complex mai bun al pielii.
Rezultate vizibile dovedite prin teste clinice:
  • 92% dintre femei spun că pielea lor se simte imediat hidratată*.
  • +13% uniformizează tonul pielii după 1 lună*.
*Rezultatele clinice obținute pe 53 de femei, cu vârsta cuprinsă între 47 și 66 de ani, fototip II-III, cu pielea foarte uscată, uscată sau combinată la piele uscată, 66% piele sensibilă (declarativ).

CE ALTCEVA TREBUIE SĂ ȘTII?
Textura hrănitoare și mai densă a cremei bogate protejează și hrănește pielea fără exces de sebum. Testată sub control dermatologic.
Potrivită pentru pielea uscată și sensibilă.

Încearcă rutina anti-îmbătrânire de înaltă performanță Rénergie:

PASUL 1
Începe prin a aplica Rénergie H.C.F. Triple Serum pe pielea curată. Aplică echivalentul a 2 pompe și aplică uniform pe toată suprafața pielii, folosind mișcări ascendente.

PASUL 2
Continuă cu crema hidratantă Rénergie H.P.N. 300-Peptide pentru a fixa beneficiile serumului. Ia o cantitate mică și distribui-o pe toată fața și pe gât.

  • PIELEA ESTE IMEDIAT REHIDRATATĂ*
  • ÎMBUNĂTĂȚEȘTE FERMITATEA**
  • VIZEAZĂ UNIFORMIZAREA TONUSULUI PIELII*
  • ÎMBUNĂTĂȚEȘTE STRĂLUCIREA PIELII*
*Rezultate clinice pe 53 de femei, cu vârsta cuprinsă între 47 și 66 de ani, fototip II-III, cu pielea foarte uscată, piele uscată sau piele mixtă spre uscată, 66% piele sensibilă (declarativ).
**Test instrumental pe 44 de femei caucaziene, cu vârste cuprinse între 43 și 65 de ani.
AQUA / WATER / EAU - GLYCERIN - SQUALANE - OCTYLDODECANOL - DIMETHICONE - BUTYLENE GLYCOL - GLYCERYL STEARATE - CETYL ALCOHOL - ZEA MAYS GERM OIL / CORN GERM OIL - COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL - CERA ALBA / BEESWAX / CIRE DABEILLE - NIACINAMIDE - PEG- 100 STEARATE - MYRISTYL MYRISTATE - PISUM SATIVUM EXTRACT / PEA EXTRACT - SORBITAN OLEATE - SORBITAN TRISTEARATE - CARBOMER - PEG- 14M - IZOHEXADECAN - HIDROXID DE SODIU - CICLODEXTRINĂ - ADENOZINĂ - PROPANDIOL - ACID HIALURONIC HIDROLIZAT - EXTRACT HIDROLIZAT DE SEMINȚE DE IN - PROTEINĂ HIDROLIZATĂ DE LUPIN - ACID CAPRILOIL SALICILIC - DISUCCINAT TRISODIC DE ETILENDIAMINĂ - GUMĂ DE XANTAN - POLISORBAT 80 - COPOLIMER ACRILAMIDĂ / ACRILOIDODIMETILMETAURATĂ DE SODIU - ACETAT DE TOCOFERIL - TETRA- PENTAERITRITIL TETRA- DI-T-BUTIL HIDROXIHIDROCINNAMAT - BENZOAT DE SODIU - FENOXIETANOL - CLORFENESIN - GERANIOL - LIMONENE - ALCOOL BENZILIC - PARFUM / FRAGRANCE

ACEASTĂ LISTĂ DE INGREDIENTE POATE SUFERI MODIFICĂRI, CLIENȚII TREBUIE SĂ CONSULTE AMBALAJUL PRODUSULUI PENTRU CEA MAI RECENTĂ LISTĂ DE INGREDIENTE.

INGREDIENTE

3 ingrediente puternice anti-îmbătrânire, acum special refăcute pentru pielea uscată, combinate cu squalane pentru a oferi o hidratare suplimentară.

*Toate cele 3 ingrediente sunt de origine naturală și sunt incluse în lista completă de ingrediente.

Lista întreagă de ingrediente

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul