Conținut principal

LA VIE EST BELLE INTENSÉMENT HAPPINESS SHOT

APĂ DE PARFUM GURMANDĂ & INTENSĂ

Redescoperă aroma La Vie Est Belle Intensément în formatul de 15 ml, pe care să îl poți lua peste to ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 215 lei
LA VIE EST BELLE INTENSEMENT HAPPINESS SHOT

LA VIE EST BELLE INTENSÉMENT HAPPINESS SHOT

Loading...

LA VIE EST BELLE INTENSÉMENT HAPPINESS SHOT

Redescoperă aroma La Vie Est Belle Intensément în formatul de 15 ml, pe care să îl poți lua peste tot cu tine! Îți permite să te parfumezi în cel mai simplu și rapid mod de-a lungul întregii zile.

PARFUMUL FERICIRII INTENSE

Fericirea nu așteaptă. Azi, aici, acum, fiecare moment al vieții conține un strop de fericire de care să te bucuri la maxim. La Vie Est Belle Intensément aduce cu sine o nouă aromă puternică și gurmandă, care se îmbină în gama emblematică. Această variantă surprinde intensitatea celor care trăiesc fiecare zi după mantra "fericirea mea e aici, acum".

UN PARFUM INTENS GURMAND

La inima parfumului, perechea emblematică de Iris și notele senzuale de vanilie creează un duo inedit. La Vie est Belle Intensément se deschide cu o explozie de piper roz și acord de zmeură. Acest prim acord este susținut de duo-ul de Iris și vanilie rosie, care scot la iveală o atracție irezistibilă după câteva ore.

O STICLĂ ÎN FORMAT DE CĂLĂTORIE

Parfumul La Vie est Belle Intensément este acum încapsulat într-o sticlă de călătorie, pentru a te putea parfurma în cel mai ușor mod, de-a lungul întregii zile. Scoate la iveală un parfum de culoare fucsia intens. Un roz puternic, asemenea bătăii inimii în fața emoțiile intense.

NOTELE PARFUMULUI

Note de vârf: iris rosu, bergamota, piper roz, acord de zmeură
Note de mijloc: absolut de floare de portocaș & iasomie sambac
Note de bază: vanilie roșie, patchouli, lemn de santal


CUM APLICI?

Pentru a intensifica aroma, aplică de la o distanță de 20 cm și focusează pe punctele de puls ale corpului: pe încheieturi, sub lobul urechii, în spatele genunchilor.

Lancôme, brandul francez al fericirii din 1935text

FERICIREA ARE MULTIPLE FEȚE

Julia Roberts, Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz, Zendaya Coleman, Aya Nakamura și HoYeon Jung.
Fiecare dintre ele reprezintă o diferită față a fericirii.

EMPOWERING WOMEN EMPOWERING WOMEN

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul