Conținut principal

La vie est belle Eau de Parfum

Apă de parfum

AROMA FERICIRII „La vie est belle”, o expresie franceză care înseamnă „Viața este frumoasă”, se ref ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 465 lei

text


DESPRE PARFUM

AROMA FERICIRII

„La vie est belle”, o expresie franceză care înseamnă „Viața este frumoasă”, se referă la alegerea propriului drum către fericire și inspirarea altora. Complexă și modernă, apa de parfum este o interpretare unică a unei arome de ambră caldă și picantă, cu o notă florală dulce gurmandă.


CE FACE DIFERENȚA

Cu apa de parfum La vie est belle, Lancôme creează echilibrul perfect, combinând noblețea Irisului, profunzimea Patchouli și regresul unui acord gurmand.


CE MAI TREBUIE SĂ ȘTII

Sticla strălucitoare, intitulată „le sourire de cristal” („zâmbetul de cristal”) evocă amprenta rotunjită a unui zâmbet în inima unui pătrat de cristal. Ultima notă de rafinament: o panglică de organza gri sidefat legată în jurul gâtului, ce formează aripile gemene ale libertăţii.

 

Despre Lancôme:

Încă la fondarea sa, în anul 1935, produsele Lancôme ies în evidență datorită rezultatelor de excepție și prin promisiunea frumuseții pariziene. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile cosmeticelor de lux.

Lancôme celebrează femeile și încurajează încredere în propria lor frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – să fii tu însăți nu va fi niciodată mai ușor!

Despre La Vie Est Belle:

La Vie Est Belle este o încurajare de a-ți conduce viața după propriile reguli, de a-ți găsi propria cale spre fericire și de a nu te conforma așteptărilor societății în drumul tău spre fericire. Lansat în anul 2012, este creația unui trio de maeștri parfumieri francezi, în frunte cu Dominique Ropion. Flaconul sugerează un zâmbet transpus în linii de cristal, un rafinament al versiunii originale din anul 1949.


Lista întreagă de ingrediente

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul