Conținut principal

LA NUIT TRÉSOR - LE PARFUM

Prețul vechi Prețul nou 800 lei
NOU
LA NUIT TRESOR - LE PARFUM

LA NUIT TRÉSOR - LE PARFUM

O NOUĂ INTENSITATE

PDP Tabs

DESPRE PARFUM
LA NUIT TRÉSORLE LE PARFUM, UN NOU MOMENT PREȚIOS ASEMENEA UNEI ATINGERI DE CATIFEA

Semnătura La Nuit Trésor este elevată la un nou nivel de senzualitate și pasiune cu La Nuit Trésor Le Parfum, cel mai intens parfum al colecției. Noua noastră aromă este un elixir de trandafiri învăluit într-o aură de extracte de cacao și note de coacăze negre.
✓ Parfum intens și senzual
✓ Eleganță cu rezistență de lungă durată
✓ Aromă misterioasă și pasională


CE FACE DIFERENȚA

La Nuit Trésor Le Parfum este o îmbinare subtilă între elementul de surpriză și catifelarea iubirii irezistibile. Le parfum devine aliatul cel mai prețios al oricărei femei, cu care să completeze perfect orice noapte a secretelor și pasiunii, cu ajutorul acestui elixir de trandafiri combinat cu note de cacao. O nouă atingere de coacăze negre, esență la granită dintre fructele verzi și cele roșii, adaugă o notă de luminozitate parfumului.
Noul nostru parfum vine într-un recipient asemenea unui diamant cu tăieturi precise, ce permit reflexii magnetizante în nuanțe de mov. Sticla este ornată suplimentar cu o panglică de catifea, simbol al dorinței.


CE MAI TREBUIE SĂ ȘTII

La Nuit Trésor Le Parfum surprinde cu un trio misterios de ingrediente: Trandafirul Damasc, ce deschide opulent experiența olfactivă, ca notă de vârf. Extractele de cacao oferă nota de surpriză gurmandă, ce este în egală măsură neașteptată și extrem de atractivă, în timp ce Coacăzele negre și esența de Patchouli oferă putere parfumului, datorită caracterului lor bogat și lemnos.


Explorează ingredientele noastre

La Nuit Trésor Le Parfum se deschide cu un trio misterios de ingrediente. Descoperă cele mai captivante și contrastante arome.

PDP Reviews

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

PDP Slot 3 Section

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul