Conținut principal

Rutină de îngrijire a pielii Spa #StaiAcasă Lancôme

În acest moment, a iubi și a avea grijă de comunitatea noastră înseamnă a rămâne acasă, dar mai mult timp în interior înseamnă și oportunități suplimentare de a avea grijă de noi înșine. După cum se dovedește, îngrijirea pielii și cocooning merg mână în mână!

Chiar dacă suntem ocupați să lucrăm de acasă sau să avem grijă de copii, un pic de răsfăț poate fi integrat în fiecare zi cu o zi frumoasă de spa acasă. Îngrijirea personală poate fi la fel de simplă ca purtarea unei măști de față la biroul de acasă. Îți poți începe ziua de lucru purtând Mască avansată Génifique Hydragel pentru un efect de activare a tinereții, sau Mască Rénergie Lift Multi-Action Ultra pentru o alegere de după-amiază.

Pentru cei cu timp de partea lor, nu trebuie să ieși pentru a te răsfăța. Lancôme a creat o experiență de spa #stayhome pentru a te răsfăța. Iată rutina noastră relaxantă de îngrijire a pielii pentru a profita la maximum de timpul petrecut acasă și pentru a te simțiți fericit în interior. Să stai cu Lancôme și să te răsfeți cu îngrijirea personală face, arată și se simte bine! Descoperă cum să ai o zi spa acasă cu Lancôme:

Pasul 1. Pregătește-te

Înainte de a strânge elementele esențiale pentru îngrijirea pielii, trage draperiile și plasează semnul pentru nu deranjează pe clanța ușii. Setează-ți telefonul în mod silențios, întinde-ți mâna după halatul de baie și aprinde-ți lumânarea preferată. Este timpul să te relaxezi.

Pasul 2. Prep & Relax

Aburirea este o modalitate excelentă de a pregăti pielea pentru tratament. Deschide porii și facilitează procesul de îndepărtare a pielii moarte. Există mai multe modalități ușoare de aburi, cum ar fi:

• Îți poți pune fața peste un aparat de aburi sau un bol cu apă fierbinte.
• De asemenea, te poți întinde pe față și pune o cârpă caldă și umedă pe față în timp ce îți iei câteva minute pentru a te odihni și a te concentra pe respirație.

Pasul 3. Exfoliere & Curățare

Când ești gata, caută Rose Sugar Scrub de la Lancôme pentru o exfoliere dulce. Cristalele de zahăr îndepărtează ușor impuritățile de pe piele pentru a dezvălui o piele mai proaspătă și mai strălucitoare. Urmează spălarea cu demachiantul Gel Pure Focus pentru o curățare tot mai profundă. Folosește mișcări blânde, circulare, în sus pentru a stimula fluxul de sânge pe față.

Pasul 4. Hidratează & Tonifică

Apoi, îndulcește-ți puțin tratamentul spa cu Rose Jelly Mask. Această mască de față hidratantă intensă cu apă de trandafiri și miere de salcâm este ca o băutură revigorantă pentru pielea ta. Se lasă să actioneze cât se dorește. În timp ce ești acolo, bea un pahar cu apă pentru a hidrata pielea din interior spre exterior! Apoi îndepărtează ușor cu tonerul nostru Tonique Confort pentru a conforta și calma pielea, reducând în același timp aspectul porilor.

Pasul 5. Hidratează & Protejează

În cele din urmă, deoarece nicio rutină de îngrijire a pielii nu este completă fără un ser de față Génifique, aplică Advanced Génifique Serum pentru a consolida barierele naturale ale pielii. Apoi, încheie cu Crema hidratantă Hydrazen pentru a oferi și a păstra umiditatea 24 de ore și a lăsa pielea să se simtă suplă și luminoasă.

Cumpără rutina

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul