Conținut principal

Spa la tine acasă - puterea rutinei de îngrijire a pielii

Descoperă cum poți să ai grijă de pielea ta și să te bucuri de un moment de relaxare în propriul tău spa, cu o rutină de îngrijire a pielii unică de la Lancôme.

Spa la mine acasă - Puterea rutinei de îngrijire a pielii

Să petreci o zi întreagă de relaxare la spa poate nu este mereu atât de ușor pe cât pare. Dar asta ne va opri din a ne răsplăti cu relaxarea mult dorită și din a avea parte de o îngrijire a pielii excepțională pe care o merităm? Cu siguranță nu! Bunăstarea ta nu a fost niciodată mai importantă. De aceea Lancôme aduce un moment de spa la tine acasă în această iarnă, cu ideile noastre indulgente de a transforma propria casă într-o experiență de relaxare de care ai nevoie. Începe cu pașii de mai jos...

Cu toții avem nevoie de puțin extra confort, mai ales acum. Transformă confortul casei tale într-un moment de spa cu Lancôme.

  • Creează kit-ul tău de îngrijire a pielii ca la spa— Creează un kit de îngrijire ca la spa cu noul nostru set de prosoape catifelate și restul produselor tale preferate de la Lancôme. Ia soluția ta de curățare preferată, masca, produsele de hidratare și serumul.
  • Stabilește mood-ul — Ambianța este totul atunci când vine vorba de un moment la spa. Pentru relaxare, transformă-ți casa din ceva obișnuit într-un loc extraordinar făcând ordine în primul rând la tine în baie, pentru a crea o stare de pace și liniște. Apoi, lasă luminile la o intensitate scăzută sau folosește niște lumânări pentru a crea o stare ca de spa. În final, dă drumul muzicii tale de relaxare ca de spa, pentru a ajuta și mai mult la starea de relaxare.
  • Relaxează-te — Înainte să îți tratezi pielea, ia-ți niște timp pentru a-ți curăța întregul corp și pentru a te relaxa cu o baie cu apă caldă sau un duș fierbinte. Folosește acest moment pentru a închide ochii, a-ți curăța mintea și a-ți relaxa corpul. Încearcă chiar și niște meditare dacă vrei.

Acum că te-ai liniștit și relaxat, este timpul să faci același lucru pentru pielea ta! Mergi către inima experienței Lancôme ca la spa: puterea perechii noastre de produse de îngrijire a pielii. Este vorba despre perechea noastră numărul 1 pentru o piele întinerită, oferind rezultate vizibile după o zi de răsfăț.

Puterea rutinei noastre cu perechea magică de produse — Advanced Génifique Serum + Rénergie Multi-Lift Ultra Cream

Folosește prima dată Advanced Génifique Serum pentru a ajuta la vizarea semnelor cheie de îmbătrânire a pielii. Formula sa patentată este îmbogățită cu un complex de 7 fracțiuni de pre- & probiotice ce s-a dovedit că întăresc microbiomul pielii, al cărui echilibru este esențial pentru sănătatea și aspectul pielii. Pe lângă o piele instant hidratată, pielea se simte mai echilibrată, protejată și mai luminoasă, pentru un ton al pielii perfect. Aplică apoi Rénergie Multi-Lift Ultra Cream pentru a hidrata, datorită formulei sale cu acțiune triplă, care oferă o fermitate suplimentară pielii, ajută la reducerea ridurilor și scoate la iveală un ten mai luminos, cu aspect întinerit. Poți să amplifici efectele aplicând de asemenea o cremă de ochi cum ar fi Advanced Génifique Yeux pentru o combinație care să redea luminozitatea, tinerețea și fermitatea pielii din zona ochilor.

CUMPĂRĂ SELECȚIA

Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul