Conținut principal

GĂSIT: CEL MAI BUN FOND DE TEN FLUID LANCÔME PENTRU ZI ȘI NOAPTE!

Fiecare pasionată de frumusețe știe că pielea perfectă începe cu elementele de bază, de la cele mai bune fonduri de ten lichide până la acele baze de machiaj obligatorii, toate de la Lancôme, bineînțeles.

Odată ce ai devenit expertă în practicile esențiale pentru întreținerea pielii, cum ar fi rutina de curățare, hidratare și protecție solară - totul ține de bază. Cele mai bune fonduri de ten fluide Lancôme sunt cele care rezistă de la o întâlnire dimineața devreme până seara la cină și dans, tot timpul păstrându-ți aspectul impecabil.

Realizarea acelei baze cremoase, uniforme, cu aspect tineresc, care arată ca pielea ta reală - doar mai bună - este Sfântul Graal al machiajului. Acesta este motivul pentru care am reunit o întreagă serie de sfaturi de frumusețe pariziene ale experților pentru a găsi cel mai bun fond de ten fluid de la Lancôme, care să fie alături de tine de dimineața până seara. În plus, câteva sfaturi de înfrumusețare despre cum să îți menții fondul de ten proaspăt.

APLICĂ BAZA DE MACHIAJ

Baza de machiaj este esențială pentru a te asigura că tenul tău este catifelat, neted și strălucitor toată ziua (și noaptea). Îți „etanșează” crema hidratantă și creează o suprafață netedă și uniformă pentru machiaj. Încearcă La Base Pro, o bază de machiaj iluminantă care oferă o hidratare timp de 24 de ore și un efect luminos instant (test instrumental).

ALEGE INTELIGENT

Cele mai bune fonduri de ten lichide de la Lancôme se laudă cu o formulă sofisticată care funcționează pentru a crea un efect de „a doua piele”. Caută o formulă precum Teint Idole Ultra Wear Foundation: confortabilă și care lasă pielea să respire, formula, care asigură o acoperire îndelungată, nu alunecă și nu se uzează, indiferent cât de lungă se va dovedi ziua. Este un fond de ten iconic de care s-au îndrăgostit milioane de femei din întreaga lume, datorită finisajului său uniform și a texturii confortabile, foarte catifelate.

APLICĂ MAI MULTE STRATURI

Te-ai întrebat vreodată cum de arată parizienele întotdeauna de parcă ar avea pielea perfectă? Este pentru că își aplică fondul de ten fluid în straturi, ca profesioniștii. Câteva sfaturi de top? Aplică Teint Idole Ultra Wear în straturi subțiri, mai degrabă decât să aplici un singur strat gros. Pe lângă faptul că arată mai natural, îl face să dureze și mai mult.

POTRIVIREA NUANȚEI

Cel mai bun fond de ten lichid de la Lancôme pentru tine este cel care arată ca tenul tău natural, doar mai bine! Asigură-te că alegi nuanța potrivită, testând de-a lungul clavicule și la baza gâtului. Teint Idole Ultra Wear are mai mult de 40 de nuanțe, variind de la cea mai deschisă Ivoire bej până la un Acajou bogat și întunecat. Se simte ultra-ușor și confortabil pe pielea ta, astfel încât nici măcar să nu știi că porți machiaj! Acest fond de ten lichid minunat îți lasă cu un finisaj uniform, care este de frumos și catifelat la atingere.

FIXEAZĂ MACHIAJUL

Pentru o rezistență extra, sigilează întotdeauna fondul de ten cu pulbere translucidă pentru a-l ajuta să rămână pe loc. Sfatul nostru expert în materie de frumusețe este o mișcare ușoară pe zona T, deoarece aceasta este cea mai uleioasă parte a feței în care pot apărea pete. Evită obrajii, cu excepția cazului în care ai pielea foarte grasă, deoarece formula inovatoare a Teint Idole Ultra Wear va asigura uniformitatea tenului în acea zona, chiar și fără pudră.

NU ESTE NEVOIE DE RETUȘ

Deși ar putea fi tentant să-ți retușezi fondul de ten pe tot parcursul zilei, cele mai bune fonduri de ten lichide de la Lancôme, cum ar fi Teint Idole Ultra Wear, sunt concepute să reziste toată ziua și nu vor avea nevoie de retușuri. Aplicarea în mai multe straturi la retuș, poate face ca porii să pară mai mari și să creeze deshidratarea suprafeței pielii pe termen lung, așa că este întotdeauna mai bine să ștergi decât să adaugi mai mult fond de ten, dacă constatați că pielea ta arată prea lucioasă. Gândește-te la o piele catifelată, netedă, mătăsoasă, sănătoasă și strălucitoare, mai degrabă decât un finisaj încărcat cu prea mult produs.

CUMPĂRĂ SELECȚIA

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul