Conținut principal

Luminează fiecare secundă din viața ta cu La Vie Est Belle Soleil Cristal

Încearcă apa de parfum La Vie est Belle Soleil Cristal de la Lancôme. Această aromă unică cu accente florale și de mandarină îți va completa și ilumina fiecare secundă ca o zi de primăvară.

Luminează lumea cu La Vie Est Belle Soleil Cristal

Zilnic, de la nașterea brandului, Lancôme are drept scop să lumineze lumea. Visăm să răspândim fericirea prin frumusețe și optimism, să luminăm lumea cu ochii larg deschiși, zâmbete largi, piele radiantă și magia care vine la pachet cu universul Lancôme. Nimic nu exprimă spiritul Lancôme mai mult decât aroma apa de parfum La Vie Est Belle. Primăvara aceasta, pe măsură ce iarna se încheie și soarele umple din nou zilele, te invităm să descoperi nuanțele infinite ale fericirii cu debutul apei de parfum La Vie Est Belle Soleil Cristal, o nouă aromă ce exprimă atât de multă fericire, încât radiază din fiecare unghi.

Soleil Cristal

De la inima sa caldă, până la notele sale de vârf ca niște aripi luminoase care strălucesc asemenea sticlei holografice ale parfumului fericirii Soleil Cristal. Asemenea unui cristal care difractează lumina, sticla are o aură infinită de lumină care luminează fiecare zi, chiar înainte de a deschide sticla.

Înăuntru, o aromă de iris solar strălucește cu notele sale de vârf de mandarină și inima de Ylang yang și flori albe. Apoi, o aromă de vanilie luminoasă, extrasă din surse etice și sustenabile din Madagascar, iese la iveală pentru a oferi și mai multă strălucire parfumului.

Procesul de extracție sustenabilă a ingredientelor naturale ale La Vie Est Belle Soleil Cristal rămâne loial aromei emblematice a parfumului, în timp ce este reciclabil, cu un design al sticlei eco-friendly și un ambalaj a cărui producție este optimizată din punct de vedere al resurselor utilizate, pentru a fi cât mai puține și a crea cât mai puține reziduuri - totul pentru un viitor mai bun și luminos.

Un manifesto al fericirii

În vremuri incerte cum sunt cele de astăzi, se poate ca uneori să fie dificil să vezi și partea bună a lucrurilor. În orice caz, la Lancôme considerăm că este cu atât mai important în aceste vremuri grele să răspândim lumină și pozitivitate. Să alegem să privim partea luminoasă a vieții, să admitem că viața este frumoasă indiferent de dificultățile pe care le întâmpinăm și să ne folosim energia pentru a transforma fiecare moment într-unul extraordinar. Fii fericit, fii pozitiv și adoptă energia optimismului odată cu această nouă aromă unică!

Fericirea este mai mult decât n simplu sentiment, este o energie aparte. Este o aură de lumină care emană din tine și radiază în jurul tău, ca o strălucire solară ce trăiește înăuntrul tău pentru a inspira pe toți cei din jurul tău. Permite apei de parfum La Vie Est Belle Soleil Cristal să trezească această senzație înăuntrul tău în fiecare zi și să transmiți această lumină interioară cu întreaga lume! Privește lumina, simte lumina, fii lumina! Arată lumii întregul spectru al fericirii cu La Vie Est Belle Soleil Cristal.

CUMPĂRĂ SELECȚIA

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul