Conținut principal
  • ACASĂ
  • MACHIAJ
  • GĂSEȘTE CEA MAI BUNĂ MASCARA PENTRU GENELE DREPTE

Găsește mascara Lancôme perfectă pentru tine - Cum să găsești cea mai bună mascara de la Lancôme pentru orice tip de gene

Dacă ești obsedată de genele tale, schimbi mascara ca și pantofii, în funcție de aspectul pe care îl dorești.

Partea 1: Lancôme – mereu pe genele tale

Cu experiența în frumusețe care datează din 1935, Lancôme are o istorie bogată în lumea glamourului și a machiajului parizian. Crearea de gene luxuriante și frumoase este o mare parte a misiunii noastre. Indiferent dacă alegi cel mai închis negru, cum ar fi Monsieur Big sau alegi cea mai buna mascara clasică a noastră precum Grandiôse, Lancôme este aici pentru tine.

Partea 2: Descoperă mascarele Lancôme

Pentru a naviga prin diferitele opțiuni, ia în considerare această fișă rapidă: dacă dorești o mascara de lungă durată, Monsieur Big este cunoscut pentru nuanța intensă și textura cremoasă, care rămâne în picioare. Dacă dorești o mascara rezistentă laîntindere, care să adauge și volum, cel mai bine evaluată mascara de la Lancôme este Hypnôse, în timp ce Définicils este mascara tradițională preferată pentru genele lungi. Dacă dorești cea mai buna mascara Lancôme pentru gene drepte, câștigătorul practic trebuie să fie Grandiôse cu bagheta sa inteligentă de aplicare Swan-Neck, îndoită la un unghi de 25 de grade pentru o mai bună întindere a tuturor genelor. Genele tale drepte vor ajunge instant la stele!

Parta 3: Trei reguli de aur pentru a profita la maximum de cea mai bună mascara pentru gene drepte de la Lancôme

Îmbrățișează curbarea! Un ondulator de gene este esențial pentru cei cu gene drepte. Pentru a îmbunătăți experiența, încălzește ustensilele în mâini pentru a evita metalul rece pe gene și orice posibilă deteriorare. Ondulează ușor, de câteva ori pentru mai multă curbare.

Pregăte-ți genele Alegeți Cils Booster XL de la Lancôme pentru a acoperi fiecare geană în mod corespunzător. Primerul pentru gene te ajută să îți pregătești genele, astfel încât orice altceva pe care îl aplici să alunece cu ușurință și să ajungi să obții mascara cu aspect mai natural.

Îndepărtează toate urmele Când vine vorba de mascara pentru ochi sensibili, unul dintre cei mai importanți pași este să te speli bine noaptea. Lăsarea machiajului însemnă că vei rămâne cu reziduuri. Utilizează Bi-facil demachiantul pentru ochi înainte de culcare pentru a îndepărta tot machiajul ochilor. Și amintește-ți să nu freci! Genele sunt fragile și se pot rupe cu ușurință, așa că abordarea blândă este cea mai bună.

Partea 4: Deci, care sunt punctele tari la a face asta?

German Moyano, artistul de machiaj și directorul educațional al Lancôme spune că dacă genele tale sunt subțiri, lungi, scurte sau drepte, totul depinde de locul în care merge curba. „Gene scurte – chiar la rădăcină și gene lungi – chiar în mijloc.” German folosește ondulatori mici pentru gene în colțul exterior și chiar pensete pentru a construi o linie obișnuită. De asemenea, recomandă utilizarea unui ondulator de gene încălzit și aplicarea Grandiôse, cea mai buna mascara pentru gene drepte înainte de a se ondula din nou, de data aceasta concentrându-se pe rădăcini, pentru cel mai bun unghi.


Sfatul experților 1: Folosește o oglindă

Experții folosesc o oglindă sub linia genelor pentru cel mai bun unghi pentru a vedea și a controla procesul de aplicare a rimelului.


Sfatul experților 2: Aplică de două ori

Artistul de machiaj Lancôme, German Moyano, este de acord că mai mult de un strat de rimel este obligatoriu. În acest caz, mai mult este mai mult. Cea mai bună mascara Lancôme pe care să o stratifici: Hypnôse Drama, cu textura sa fluidă și sistemul cu trei straturi care previne încărcarea.


Sfatul experților 3: De la rădăcini…

La aplicarea Grandiôse Extrême, cea mai bună mascara Lancôme pentru gene drepte, începe întotdeauna de la rădăcinile genelor.


Sfatul experților 4: Până la vărfuri…

Aplică Grandiôse până la vârfuri cu o mână fermă.


Sfatul experților 5: Umple linia internă

Prin completarea liniei de apă de pe pleoapa superioară cu creion de ochi rezistent la apă sau creion kohl, veți crea o bază mai densă pentru gene voluminoase, cu aspect mai lung.

Partea 5: Ce să nu faci când ai gene drepte

NU îți tine mascara în lumină directă
Mascara tinde să se usuce rapid, iar depozitarea într-un loc prea cald nu va ajuta!

NU "pompa"
Tragând în mod repetat bagheta de mascara în și afară din tub, aerul va intra în tub, ceea ce o poate face să se usuce mai repede.

NU o păstra prea mult
Mascara trebuie înlocuită la fiecare 3 până la 6 luni! Femeile din întreaga lume sunt de acord că ochii lor sunt una dintre trăsăturile lor definitorii. Cheia pentru a crea aspectul perfect? Rama perfectă: gene strălucitoare! Se reduce la o combinație de culoare, intensitate și volum - ceva pe care Lancôme îl ține mereu la vedere.

CUMPĂRĂ SELECȚIA

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul