Conținut principal
  • ACASĂ
  • MACHIAJ
  • CELE MAI BUNE RUJURI DE LA LANCÔME PE CARE PARIZIENCELE LE AU ÎNTOTDEAUNA ÎN GENȚILE LOR

CELE MAI BUNE RUJURI DE LA LANCÔME PE CARE PARIZIENCELE LE AU ÎNTOTDEAUNA ÎN GENȚILE LOR

Ești curioasă care sunt cele mai bune rujuri ale noastre pe care pariziencele le au mereu în geantă? Rujul este, fără îndoială, unul dintre cele mai chintesențiale produse de înfrumusețare pariziene.

Șic fără efort și întotdeauna elegantă, femeia pariziană nu este niciodată lipsită de rujul ei, indiferent dacă este o fană a unui ruj roșu sângeriu intens purtat cu un machiaj minimalist (pentru că pariziana nu arată niciodată exagerat), sau un roz coral fresh care se potrivește la fel de bine pentru o ieșire la un pahar după muncă ca și pentru a anima o dimineață de luni la birou. Am adunat cele mai bune rujuri de la Lancôme, preferatele celor mai la modă moda parizieni.

ROȘU CE SE POTRIVEȘTE ORICĂRUI TON AL PIELII

Pariziencele sunt mereu în căutarea celui mai flatant ruj roșu clasic care nu numai că funcționează pentru toate ocaziile, dar se potrivește și tuturor tonurilor pielii. Trucul este să cauți un ruj care să aibă calități hidratante, deoarece acest lucru îți va îmbunătăți starea buzelor și va face ca culoarea să stea mai bine.


Un ruj roșu sângeriu este un must-have parizian.

Optează pentru unul cu o tentă de fructe de pădure pentru un aspect sofisticat. Încearcă Lancôme L’Absolu Rouge Matte #186 Idôle, o nuanță roșie intensă, cu tonuri albastre, pentru un aspect care este incontestabil potrivit pentru covorul roșu. Acesta este unul dintre cele mai bune rujuri de purtat în geantă, dacă ai un eveniment seara și dorești o modalitate ușoară de a adăuga o notă de glamour parizian elegant, fără să îți refaci machiajul de pe timp de zi.

Alternativ, un roșu portocaliu, cum ar fi Lancôme L’Absolu Rouge Cream in #132 Caprice, este o abordare mai strălucitoare și mai estivală a buzelor roșii. Creează o atmosferă veselă, de buna dispoziție, perfectă pentru zilele toride de vară! Cel mai bun ruj de la Lancôme pe care să îl porți cu un bronz deschis este un roșu în ton portocaliu, în timp ce, dacă optezi să fii cu totul glamour, alege un roșu cu ton albastru. Cele mai elegante parizience le dețin pe ambele, desigur!

RUJUL NUDE NECESAR DE LA LANCÔME

Cel mai bun ruj Lancôme este cel care te face să te simți ca cea mai bună versiune a ta - doar că mai încrezătoare, mai șic și infinit mai frumoasă. Din fericire, multiplele variații ale rujului nud înseamnă că suntem răsfățate să avem de unde alege atunci când vine vorba de alegerea rujului nude indispensabil care funcționează cu tonul și stilul nostru de viață. Rujul nude evocă imagini ale modelelor iconice din anii 1960, precum și mai recentul stil nonșalant, relaxat al celor mai în trend bloggeri parizieni de frumusețe.

Dacă rujurile nude au tendința de a te face să arăți mai palidă, ia un sfat de la adepții rujului parizian și alege un nude cu o doză generoasă de roz trandafiriu care să te prindă. Ne place Lancôme L’Absolu Rouge Cream in #06 Rose Nu, deoarece este o nuanță pură de culoare cremoasă care nu îți va usca buzele. Se adaugă doar o tentă de roz-nud pentru un efect frumos și natural. Dacă ai un ton cald al pielii și vrei un nude adevărat fără prea mult roz, optează pentru Lancôme L’Absolu Rouge #239 Au Naturel.

ROZ ÎNDRĂZNEȚ

Bucurându-se recent de o renaștere printre pariziencele șic, nuanța de buze roz îndrăzneață este cel mai bun ruj pentru o revigorare a aspectului tău din 2018 încoace. Nu uita, rozul nu trebuie să fie pal. Un roz jucăuș, vibrant purtat cu un machiaj minimalist (doar un fond de ten natural și niște mascara maro sau negru) va arăta fresh și modern. Încearcă Lancôme L’ Absolu Rouge #317. Una dintre cele mai recente colecții dezvoltate împreună cu makeup artistul Lisa Eldridge, combină feminitatea spontană și libertatea femeii pariziene cu o dulceață tipică inocenței incredibil de atrăgătoare.

UN ROZ PIERSICĂ MODERN

Găsirea celei mai bune nuanțe de ruj Lancôme care să fie potrivită atât pentru birou, cât și pentru o ieșire în oraș într-o seara de vară nu este o sarcină ușoară. Avem la dispoziție o mulțime de opțiuni în ceea ce privește nuanța și textura, așa că nu uita să te uiți la ceea ce ți se potrivește, mai degrabă decât la o nuanță pe care ai fi putut-o admira pe cea mai bună prietenă sau într-o revistă. Makeup artiștii de renume mondial din culisele spectacolelor din săptămânile modei de la Paris sugerează următorul test atunci când încerci o nouă nuanță de ruj: îți face pielea să pară întinerită și mai luminoasă, sau mai ternă și obosită? Îți face ochii să arate mai strălucitori? Îți complimentează culoarea părului? Acest test de ruj este ideal mai ales dacă încerci o nouă nuanță gata de purtat oriunde roz-piersică, deoarece aceasta trebuie să fie o nuanță star printre rujurile tale.

Dacă preferi un roz trandafiriu, mai degrabă decât ceva prea cald (rujurile de culoare piersică par uneori aspre pe pielea palidă și cu tonuri reci), atunci încearcă Lancôme L’Absolu Rouge Matte #393 Rôse este o nuanță de trandafirie feminină, foarte avantajoasă.

CUMPĂRĂ SELECȚIA

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul