Conținut principal

ABSOLUE L'EXTRAIT ELIXIR EYE CREAM - CREMĂ DE OCHI

Prețul vechi Prețul nou 2,000 lei

FORMULĂ SPECIAL DESTINATĂ ZONEI SENSIBILE A OCHILOR

NEW
ABSOLUE L'EXTRAIT ELIXIR EYE CREAM - CREMĂ DE OCHI

ABSOLUE L'EXTRAIT ELIXIR EYE CREAM - CREMĂ DE OCHI

FORMULĂ SPECIAL DESTINATĂ ZONEI SENSIBILE A OCHILOR

text

ELIXIRUL TINEREȚII PENTRU CONTURUL OCHILOR TĂI

Îți prezentăm tehnologia Absolue Rose Black Tech™, un proces tehnologic unic ce se bazează pe Absolue Blackbiosis™, ingredientul nostru activ exclusiv ce activează procesul de tinerețe și longevitate a pielii din cele mai profunde straturi.
Tratamentul ochilor Elixir integrează acest nou ingredient, Absolue Blackbiosis™.
Pielea conturului ochilor este redefinită.

ACTIVEAZĂ TINEREȚEA PIELII DIN CELE MAI PROFUNDE STRATURI
CATIFELARE
EFECT DE LIFTING

Absolue L’Extrait dezvăluie cea mai recentă descoperire în ceea ce privește puterea trandafirul: Absolue Blackbiosis™, extras dintr-un micro-ferment extrem de reziient și adaptabil, identificat printr-un proces de screening avansat al culturilor noastre exclusive, în Plateau de Valensole, în momente de întuneric complet.
După mai mult de 2000 de ore de cercetare, puterea acestui micro-ferment a fost integrată și amplificată printr-un proces biotehnologic unic, Rose Black Tech™.
Absolue Blackbiosis™ combinat cu Absolue Perpetual Rose™ reușesc să restaureze cu până la +43% molecula longevității pielii: NAD+
Elixirul tinereții pielii este acum infuzat în noul nostru tratament al ochilor Elixir. Activează longevitatea pielii tale din cele mai profunde straturi.

Creat special pentru pielea fină și delicată a conturului ochilor, formula sa se topește pe piele. Această formulă se transformă, oferind pielii o senzație ca de masaj, luminozitate și reînprospătare.

Absolue L'Extrait scoate la iveală cea mai recentă descoperire în știința tradafirului: celula Absolue Blackbiosis™, a cărui calități sunt scoase la iveală prin tehnologia Rose Black Tech™. Un proces biotehnologic unic, ce se bazează pe 3 pași principali:


Procesul îmbătrânirii, combinat cu stresul și lipsa somnului duc la scăderea nivelului de NAD+ , fapt ce duce la deteriorarea a celor patru funcții diferite ale tinereții: energia celulară, detoxifierea celulară, anti-oxidarea și, pentru prima dată luată în focusul preocupărilor sale, proteostaza. Prin reumplerea durabilă a nivelului de NAD+, Absolue Blackbiosis™ are acțiune multiplă asupra: luminozității pielii, volumului pielii, catifelăroo, fermității, aspectului ridurilor și densității - cheia refacerii aspectului întinerit al pielii.

PDP Reviews

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

PDP Slot 1 Section
Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul