Conținut principal

Set Mascara Monsieur Big

Set mascara, Crayon Khol & Bi-Facil

Set mascara Monsieur Big, creion de ochi Le Crayon Khôl & demachiant de ochi Bi-Facil Acest set mas ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 140 lei

Limited edition


BENEFICII

Set mascara Monsieur Big, creion de ochi Le Crayon Khôl & demachiant de ochi Bi-Facil

Acest set mascara conține:
• Mascara Monsieur Big Mascara 01 - 10ml
• Mini creion de ochi Le Crayon Khôl 01 noir - 0.7g
• Demachiant de ochi Bi-Facil - 30ml

Descoperă Monsieur Big, mascara pentru gene cu un aspect intens & cu volum și celelalte produse cheie pentru o rutină a ochilor perfectă - creionul de ochi Le Crayon KhôL și demachiantul de ochi Bi-Facil.

MASCARA MONSIEUR BIG, mascara de volum
Obține un efect mai dramatic ca niciodată, ca de gene false, cu până la 12x mai mult volum* și purtare de până la 24h de purtare. Peria moale și perii ondulați din fibre , precum și pigmenții ultra-intenși, îți vor îmbrăca fiecare geană, pentru un volum extrem, fără să încarce sau să se întindă.

LE CRAYON KHÔL, creion de ochi pentru o aplicare ușoară, ușor de blenduit și precisă
Acest creion de ochi moale, ușor de blenduit, oferă culoare de înaltă definiție după doar o aplicare. Folosește Le Crayon Khôl în jurul ochilor sau pe linia apei ochiului pentru un rezultat sofisticat.

BI-FACIL, demachiant de ochi non-uleios
Componenta ce conține lipide îndepărtează machiajul intens al ochilor, în timp ce componenta pe bază de apă lasă pielea să se simtă perfect curățată și revigorată.
Agită sticla înainte de a folosi Bi-Facil, apoi aplică-l pe o dischetă demachiantă de bumbac, pune discheta peste ochiul închis cu o presiune ușoară, continuă prin a îndepărta ușor machiajul prin mișcări de glisare.

*Test instrumental

Ce face diferența

Setul perfect pentru a descoperi rutina Lancôme pentru o privire intensă: mascara Monsieur Big, creionul de ochi Le Crayon KhôL & demachiantul de ochi Bi-Facil într-un nou ambalaj.Lista întreagă de ingrediente
text

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul