Conținut principal

Set Mascara Idôle

Set mascara cu creion Khol & Bi-Facil

SET MASCARA IDÔLE CU CREION DE OCHI LE CRAYON KHÔL & DEMACHIANT DE OCHI BI-FACIL Acest set cu masca ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 145 lei

Limited edition

Set Mascara Idôle

One 130 available
BENEFICII

SET MASCARA IDÔLE CU CREION DE OCHI LE CRAYON KHÔL & DEMACHIANT DE OCHI BI-FACIL

Acest set cu mascara conține:
• Mascara de volum Lash Idôle 01 Glossy Black - 8ml
• Mini creion de ochi Le Crayon Khôl 01 noir - 0.7g
• Demachiant de ochi Bi-Facil - 30ml

Descoperă mascara Lash Idôle, mascara iconică Lancôme pentru gene perfecte, precum și rutina de ochi propusă - conținând creionul de ochi Le Crayon KhôL și demachiantul de ochi Bi-Facil.

MASCARA LASH IDÔLE, mascara ce îți alungește, curbează și oferă volum genelor tale
O mascara care pune în evidență și oferă volum fiecărei gene, pentru gene curbate, alungite și încărcate de volum, fără să le încarce. 94% care l-au încercat au observat volum instant! Ține aplicatorul Lash Idôle orizontal lângă gene, cu partea curbată în sus. Aplică câte straturi vrei, pentru a obține efectul dorit.

LE CRAYON KHÔL, creion de ochi moale, ușor de aplicat sau estompat
Acest creion de ochi moale, ultra ușor de aplicat sau estompat, oferă culoare de înaltă definire dintr-o singură aplicare.
Folosește creionul de ochi Le Crayon Khôl în jurul ochilor sau pe linia apei, pentru un rezultat al machiajului sofisticat.

BI-FACIL, demachiant de ochi non-uleios
Componenta cu lipide îndepărtează cu ușurință machiajul ochilor, în timp ce componenta pe bază de apă lasă pielea perfect curată.
Agită sticla și pune demachiantul de ochi Bi-Facil pe o dischetă de bumbac. Ține discheta îmbibată în demachiant peste machiajul ochilor, iar apoi îndepărtează machiajul cu mișcări ușoare.

*Test consumatori – 103 femei

Ce face diferența

Setul perfect pentru a descoperi rutina Lancôme pentru gene perfecte: mascara Lash Idôle, creionul de ochi Le Crayon KhôL & demachiantul de ochi Bi-Facil într-un ambalaj nou.Lista întreagă de ingrediente

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul