Conținut principal

SET MASCARA HYPNÔSE

Set mascara cu Le Crayon Khôl & Bi-Facil

SET MASCARA HYPNÔSE CU LE CRAYON KHÔL & BI-FACIL Acest set cu mascara conține: • Mascara Hypnôse 0 ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 175 lei

Limited edition

SET MASCARA HYPNOSE

SET MASCARA HYPNÔSE

One 130 available
textBENEFICII

SET MASCARA HYPNÔSE CU LE CRAYON KHÔL & BI-FACIL

Acest set cu mascara conține:
• Mascara Hypnôse 01 Noir Hypnotic - 6.2ml
• Mini creion de ochi Le Crayon Khôl 01 noir - 0.7g
• Demachiant de ochi Bi-Facil - 30ml

Descoperă mascara #1 de la Lancôme, Hypnôse și setul esențial pentru ochi, ce conține creionul de ochi Le Crayon KhôL și demachiantul de ochi Bi-Facil.

HYPNÔSE, mascara pentru volum personalizat
O mascara pentru gene cu volum, exact atât cât îți dorești, îmbogățită cu ulei Jojoba și vitamina B5. Obține un look dramatic sau unul natural, exact așa cum îți dorești. Intensifică-ți privirea și obține până la de 8x* mai multă definire, alungire și volum pentru genele tale.

LE CRAYON KHÔL, creion de ochi moale, ușor de aplicat sau estompat
Acest creion de ochi moale, ultra ușor de aplicat sau estompat, oferă culoare de înaltă definire dintr-o singură aplicare.
Folosește creionul de ochi Le Crayon Khôl în jurul ochilor sau pe linia apei, pentru un rezultat al machiajului sofisticat.


BI-FACIL, non-oily instant eye makeup remover
Componenta cu lipide îndepărtează cu ușurință machiajul ochilor, în timp ce componenta pe bază de apă lasă pielea perfect curată.
Agită sticla și pune demachiantul de ochi Bi-Facil pe o dischetă de bumbac. Ține discheta îmbibată în demachiant peste machiajul ochilor, iar apoi îndepărtează machiajul cu mișcări ușoare.

* Test instrumental.


Ce face diferența

Setul perfect pentru a descoperi rutina de ochi Lancôme: mascara Hypnôse, creionul de ochi Le Crayon KhôL & demachiantul de ochi Bi-Facil într-un ambalaj complet nou.Lista întreagă de ingrediente

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul