Conținut principal

Set Mascara Hypnôse

Set mascara ce conține Génifique Light Pearl & Bi-Facil

SET MASCARA HYPNÔSE CU GÉNIFIQUE LIGHT PEARL & BI-FACIL Acest set conține: • Mascara Hypnôse 01 No ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 315 lei

Limited Edition

Set Mascara Hypnose

Set Mascara Hypnôse

One 130 available
text

BENEFICII

SET MASCARA HYPNÔSE CU GÉNIFIQUE LIGHT PEARL & BI-FACIL

Acest set conține:
• Mascara Hypnôse 01 Noir Hypnotic - 6.2ml
• Demachiant de ochi Bi-Facil - 30ml
• Serum de ochi și gene Advanced Génifique Light Pearl - 5ml

Descoperă mascara Hypnôse #1 și rutina perfectă pentru ochii tăi, ce conține serul Génifique Light Pearl și demachiantul de ochi Bi-Facil.

HYPNÔSE, mascara de volum
O mascara construibilă, de volum, îmbogățită cu ulei Jojoba și vitamina B5 pentru a obține volumul pe care ți-l dorești. Intensifică-ți privirea cu până la de 8x mai mult volum *, gene perfect alungite și definite.

GÉNIFIQUE LIGHT PEARL, serum de ochi și gene
Un serum revigorant și lejer de ochi cu efect anti-îmbătrânire, îmbogățit cu fracțiuni de probiotice și cu un aplicator flexibil de masaj, pentru un tratament 360° al ochilor. Génifique Light Pearl îți calmează pielea ochilor și are grijă de genele tale.

BI-FACIL, non-oily instant eye makeup remover
Componenta cu lipide îndepărtează cu ușurință machiajul ochilor, în timp ce componenta pe bază de apă lasă pielea perfect curată.
Agită sticla și pune demachiantul de ochi Bi-Facil pe o dischetă de bumbac. Ține discheta îmbibată în demachiant peste machiajul ochilor, iar apoi îndepărtează machiajul cu mișcări ușoare.

* Test instrumental

Ce face diferența

Setul perfect de la Lancôme pentru o rutină a ochilor: mascara Hypnôse, serum de ochi Génifique Light Pearl & demachiantul Bi-Facil într-un set complet nou.

Lista întreagă de ingrediente

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul