Conținut principal

Set Mascara Grandiôse

Set mascara, creion de ochi și demachiant

SET MASCARA GRANDIÔSE CU CREION DE OCHI LE CRAYON KHÔL & DEMACHIANT DE OCHI BI-FACIL Acest set cu m ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 175 lei

Limited edition

textBENEFICII

SET MASCARA GRANDIÔSE CU CREION DE OCHI LE CRAYON KHÔL & DEMACHIANT DE OCHI BI-FACIL

Acest set cu mascara conține:
• Mascara Grandiôse 01 Noir Mirifique - 10ml
• Mini creion de ochi Le Crayon Khôl 01 noir - 0.7g
• Demachiant de ochi Bi-Facil - 30ml

Descoperă mascara Grandiôse, mascara de curbare a genelor cu aplicator swan-neck™ de la Lancôme și rutina perfectă pentru ochii tăi - creionul de ochi Le Crayon KhôL și demachiantul de ochi Bi-Facil.

GRANDIÔSE, mascara pentru ultra alungire
Mascara care creează efect de alungire, curbare și volum.
Formula sa cu pigment intens de negru, uscare rapidă este îmbogățită cu extracte de trandafir pentru a lăsa genele moi și sănătoase.

LE CRAYON KHÔL, creion de ochi moale, ușor de aplicat sau estompat
Acest creion de ochi moale, ultra ușor de aplicat sau estompat, oferă culoare de înaltă definire dintr-o singură aplicare.
Folosește creionul de ochi Le Crayon Khôl în jurul ochilor sau pe linia apei, pentru un rezultat al machiajului sofisticat.

BI-FACIL, non-oily instant eye makeup remover
Componenta cu lipide îndepărtează cu ușurință machiajul ochilor, în timp ce componenta pe bază de apă lasă pielea perfect curată.
Agită sticla și pune demachiantul de ochi Bi-Facil pe o dischetă de bumbac. Ține discheta îmbibată în demachiant peste machiajul ochilor, iar apoi îndepărtează machiajul cu mișcări ușoare.


Ce face diferența

Setul perfect de la Lancôme pentru un efect de alungire a genelor și de mărire a ochilor: mascara Grandiôse, creionul de ochi Le Crayon KhôL & demachiantul Bi-Facil într-un set complet nou.Lista întreagă de ingrediente

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul