Conținut principal

SET ÎNGRIJIRE A PIELII HYDRA ZEN

Ediție limitată de sărbători 2023

Este momentul pentru o noapte a minunilor. Alege cel mai prețios cadou în fața piramidei de la Louvr ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 340 lei
EDIȚIE LIMITATĂ
SET INGRIJIRE A PIELII HYDRA ZEN

SET ÎNGRIJIRE A PIELII HYDRA ZEN

Loading...
text

BENEFICII


Ce conține setul?
Pentru perioada Sărbătorilor, Lancôme a conceput o cutie cadou în ediție limitată. Un design luxos care reinventează trandafirul Lancôme sub magia nopții.
Acest set cadou include următoarele produse emblematice:
- Crema hidratantă HYDRA ZEN, 50 ml
- Crema de noapte HYDRA ZEN, 15 ml
- Serumul antirid ADVANCED GÉNIFIQUE, 10 ml
- Crema de ochi ADVANCED GÉNIFIQUE Yeux, 5 ml
În acest sezon de Sărbători, Lancôme și Le Louvre colaborează. Atunci când arta și frumusețea se întâlnesc, se dezvăluie extraordinarul. Sub piramida emblematică, descoperă colecția de cadouri Lancôme și oferă un sentiment magic unic celor dragi.


POTRIVIT PENTRU...
PREOCUPAREA PIELII: Ideal pentru pielea uscată și pentru tipurile de piele sensibilă.

RUTINA TA DE HIDRATARE ȘI REVITALIZARE A PIELII
PASUL 1: Pe pielea curată, după utilizarea tonerului, aplică serul Advanced Génifique, masând pe față și gât, pentru a întări bariera de hidratare a pielii cu o singură picătură.

PASUL 2: Aplică o cantitate de mărimea unui bob de mazăre din crema de ochi Advanced Génifique sub ochi și pe osul sprâncenelor. Atenuează aspectul liniilor fine, folosind două degete pentru a masa crema, cu mișcări spre exterior, spre urechi. Masează-ți conturul ochilor pentru a reduce aspectul cearcănelor.

PASUL 3: Dimineața, aplică o cantitate mică de gel-cremă Hydra Zen pe față și pe gât pentru a hidrata intens și a calma chiar și pielea uscată și sensibilă. Masează pielea până la absorbție. Seara, aplică crema de noapte Hydra Zen pe față și gât pentru a reîncărca pielea cu hidratare în fiecare noapte.

CUM ACȚIONEAZĂ
DUPĂ 1 ZI: Tonul pielii pare mai uniform și aspectul de piele iritată pare redus.
DUPĂ 4 SĂPTĂMÂNI: Semnele de stres par reduse, precum și roșeața. Pielea pare mai sănătoasă, revitalizată, tonifiată, iar calitatea generală a pielii este îmbunătățită.

INGREDIENTE
Acest set conține următoarele ingrediente active.

ROSE DE FRANCE
MU DAN PI: PAEONIA SUFFRUTICOSA
EXTRACTE DE MORINGA


Lista întreagă de ingrediente
text

TRĂIEȘTE O NOAPTE DE GRANDOARE ÎN LOUVRE

Ce poate fi mai extraordinar decât o noapte în Muzeul Louvre, o seară în care timpul pare să se oprească și magia se desfășoară. Lasă emoțiile artei să-ți captiveze simțurile în timp ce te plimbi în mijlocul frumuseții misterioase a capodoperelor atemporale. Căutarea extraordinarului începe la baza unei piramide sclipitoare formată din cadouri, care se ridică în fața maiestuoasei piramide de la Louvre luminată în toată splendoarea sa. Esența însăși a opulenței și grandorii, această colecție extraordinară Lancôme se dezvăluie, împodobită cu modelul luminos și strălucitor al trandafirului Agora.
Luminează Piramida de la Louvre cu generozitatea Lancôme. Dezvăluie adevărata esență a extraordinarului cu cei dragi alături de tine. Oferă-le sublimul.


CÂND ARTA ȘI FRUMUSEȚEA SE ÎNTÂLNESC, ȚI SE RELEVĂ EXTRAORDINARUL

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul