Conținut principal

OUI LA VIE EST BELLE

Apă de parfum

OUI LA VIE EST BELLE, PRIMUL IRIS DULCE ÎNVĂLUIT DE AROMA DE TRANDAFIR, DE LA LANCÔME D ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 570 lei

LIMITED EDITION

text

DESPRE PARFUM

OUI LA VIE EST BELLE, PRIMUL IRIS DULCE ÎNVĂLUIT DE AROMA DE TRANDAFIR, DE LA LANCÔME

Descoperă semnătura gurmandă La Vie Est Belle acum într-un buchet floral excepțional și luminos.

- Parfumul tuturor femeilor, cu un mesaj de puternic care te invită să sărbătorești fiecare moment și să spui "DA!" oricărei oportunități.
- Trandafirul & Irisul, cele mai excepționale flori ale parfumeriei
- O sticlă de parfum luxoasă îmfrumusețată în numele fericirii cu un foc de artificii auriu

Acest nou capitol din La Vie Est Belle păstrează note de vârf fructate. Bergamota strălucește sub notele de piper roz și se combină cu acordul de zmeură pentru o explozie de prospețime suculentă. La inima parfumului stă un buchetul floral, generos și fațetat, care este îmbogățit de notele bogate de Trandafir din Damasc și luminozitatea Ylang Ylang. La bază stă acordul gurmand de Patchouli și Iris care sunt folosite în supradozaj pentru a intensifica semnătura captivantă și senzuală a lui La Vie Est Belle.

 

MOD DE UTILIZARE

Pulverizează de la aproximativ 20 cm de piele, concentrându-te pe cele mai calde zone ale corpului: încheieturile, în spatele lobilor urechilor sau genunchilor pentru a intensifica efectul seducător.CE FACE DIFERENȚA

POVESTEA: Astăzi, Lancôme scrie un nou manifest al bucuriei adăugând ”OUI” (Da) în fața numelui său iconic „”La Vie Est Belle””. Este timpul să sărbătorești frumusețea vieții, să spui da oricărei oportunități și să apreciezi prezentul.


STICLA: Zâmbetul iconic de cristal al lui La Vie Est Belle este acoperit de o explozie de sclipici auriu, ca un foc de artificii al fericirii.CE MAI TREBUIE SĂ ȘTII

Noua apă de parfum de excepție este caracterizată de o aromă florală luminoasă, din cele mai prețioase flori ale parfumeriei: Trandafirul de Damasc și Iris Pallida. Esența de Trandafir de Damasc, creată special pentru Lancôme din trandafirii culeși manual de pe câmpurile din Turcia, oferă o aromă infinit luxuriantă, asemeni inimii unei flori regale, Trandafirul.

Lista întreagă de ingrediente

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul