Conținut principal

MILLE ET UNE ROSES

Prețul vechi Prețul nou 1,080 lei (10,800 lei/1l.)
MILLE ET UNE ROSES

MILLE ET UNE ROSES

Apă de parfum

PDP Reviews

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

PDP Product description section
text

BENEFICII

ESENȚA ȘI POEZIA DIN SPATELE DOMAINE DE LA ROSE

Pentru a celebra deschiderea Domaine de la Rose în Grasse, Lancôme se reîntoarce la parfumul său emblematic, Mille et Une Roses, acum creat cu 97% ingrediente de origine naturală, ce captează esența și poezia din spatele domeniului nostru emblematic. Descoperă chintesența Trandafirului: prețios, natural și modern, dezvăluindu-și fațetele sale surprinzătoare.

Ce face diferența

Imaginează-ți răsăritul primei zile a lunii mai. Câmpurile emană cele mai sclipitoare arome de mandarină și bergamotă. Îți iei un moment să inspiri aroma unui buchet proaspăt cules de trandafiri. Unii dintre ei încă neînfloriți, alții cu florile perfect deschise în splendoarea lor. Petalele lor sunt încă încărcate de roua dimineții. Parfumul lor umple aerul cu note proaspete, vibrante, specifice trandafirului Lancôme.

Ce mai trebuie să știi

Cu 97% ingrediente de origine naturală, reinventarea parfumului nostru mult iubit reprezintă promisiunea unei experiențe olfactive florale revigorante. Pentru prima dată, Lancôme a creat un parfum natural, care să celebreze trandafirul nostru iconic.
Formula Mille et Une Roses a fost concepută pentru a nu conține niciun colorant, pentru a lăsa culoarea naturală a esenței de trandafir să completeze imaginea sticlei prețioase, asemeni unei vaze cu 1001 de trandafiri scăldați în aur pur. Ușile către moștenirea Lancôme sunt gravate pe plăcuța de aur a sticlei, purtându-te acolo unde se ascunde poezia, sub soarele cald al sudului Franței. O călătorie olfactivă gravată în aur. O invitație să pășești prin ușile aurii ale Domaine de la Rose din Grasse.

Ingrediente

INGREDIENTE

Treci pragul ușilor aurii ale Domaine de la Rose în Grasse și simte aroma buchetului de trandafiri proaspăt culeși, combinat cu sclipirea esențelor de mandarine și bergamotă.Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul