Conținut principal

L'ABSOLU ROUGE INTIMATTE REÎNCĂRCARE - RUJ MAT

Ruj cu efect mat - reîncărcare

Rujul L'Absolu Rouge Intimatte de la Lancôme este un ruj cu efect mat subtil, cu o formulă construib ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 165 lei

L'ABSOLU ROUGE INTIMATTE REINCĂRCARE - RUJ MAT

L'ABSOLU ROUGE INTIMATTE REÎNCĂRCARE - RUJ MAT

Selectează o nuanță
299_FRENCH_CASHMERE
Loading...
text

BENEFICII


Ruj cu efect mat

Rujul L'Absolu Rouge Intimatte de la Lancôme este un ruj cu efect mat subtil, cu o formulă construibilă, lejeră și confortabilă, ce se aplică fără efort pe buze. Confort ca de catifea, fără să simți că porți ceva pe buze. Este integrat într-o carcasă cu aspect luxos, înfrumusețată cu un trandafir auriu, ce evidențiază forma iconică a rujului L'Absolu Rouge și a inelelor sale aurii.


— FINISAJ MAT SUBTIL

— CONFORT LA PURTARE

— REZISTENȚĂ ȘI CATIFELARE DE PÂNĂ LA 12h


Ce face diferența

Reîncarcă rujul tău L'Absolu Rouge Intimatte, pentru efectul mat la care visezi, cu textura lejeră de care ai nevoie.
L'Absolu Rouge Intimatte este un ruj cu efect mat infuzat cu ingrediente ce au grijă de buzele tale, cum ar fi extracte de trandafir și ceramide, pentru un confort de lungă durată.
Îmbogățit cu pigmenți ce nu usucă buzele, pentru o culoare senzuală, cu efect mat.
Lasă atingerea catifelată a rujului L’Absolu Rouge Intimatte să se topească ca într-o îmbrățișare de lungă durată și oferă un nou înțeles conceptului de ruj mat: aplică-l cu ușurință și tapotează culoarea cu degetul pe buze, pentru un efect mai natural.

Ce mai trebuie să știi

Pentru a înlocui nuanța de ruj pe care o ai, deschide carcasa rujului L’Absolu Rouge, ține rujul de inelele aurii de la baza acestuia și scoate recipientul rujului precedent. Inserează produsul L’Absolu Rouge în carcasa aurie și împinge cu blândețe până face clic.
Aspect luxuriant oriunde te-ai duce: încapsulat într-o carcasă elegantă și feminină rose-gold, cu detalii fine ca de bijuterie: butonul în formă de trandafir, care la apăsare, dezvăluie inelele aurii de dedesubt. Mai mult decât un ruj, o experiență.

Pour remplacer votre teinte actuelle, ouvrez l’étui de votre rouge à lèvres L'Absolu Rouge, tenez-le par sa bague dorée, tirez et retirez l'ancien rouge à lèvres. Insérez la recharge L'Absolu Rouge de votre choix dans la bague dorée et poussez fermement jusqu'au déclic.

Appliquez l’Absolu Rouge Intimatte sans effort et tapotez délicatement la couleur avec le bout de votre doigt pour des lèvres floues rehaussées.


Ingrediente

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul