Conținut principal

L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE - RUJ MAT

Prețul vechi Prețul nou 220 lei (3,235.29 lei/50 g.)

L'Absolu Rouge Drama Matte este cel mai confortabil ruj de la Lancôme de până acum. Obține o colorar ... Citește întreaga descriere

L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE - RUJ MAT

L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE - RUJ MAT

Ruj cu finisaj mat pudrat

text

BENEFICII


RUJ CU FINISAJ
MAT PUDRAT

L'Absolu Rouge Drama Matte este cel mai confortabil ruj de la Lancôme de până acum. Obține o colorare a buzelor perfectă datorită pigmenților săi puri, pentru o purtare de lungă durată și confort care persistă. Mai mult, vei avea parte de acel finisaj mat pudrat la care visezi. Într-un tub nou, luxuriant, de inspirație franceză, transformat într-o bijuterie datorită supleții ambalajului și inelului auriu. Definește-ți buzele cu o singură aplicare, mulțumită tăieturii rujului în formă de petală, pentru o aplicare ultra precisă.


— FINISAJ MAT PUDRAT

— CONFORT DE DURATĂ

— CULOARE INTENSĂ


Ce face diferența

Impact dramatic fără să îți usuce buzele.

Formula mată iconică a rujului este acum îmbogățită cu pigmenți puri, pentru o culoare intensă, și cu extracte de trandafiri, pentru un confort luxuriant de durată. Disponibil în 18 nuanțe, încapsulate într-un nou ambalaj de lux: creat în Franța, definit de rafinament. Culoare vibrantă & îngrijire de lux, fără să fie nevoie să faci compromisuri. Intensitatea culorii este la același nivel cu confortul purtării. Gata cu buzele uscate.


Ce mai trebuie să știi

Un nou ritual elegant: apasă pe butonul cu trandafir al capacului pentru a scoate la iveala inelele aurii luxuriante de la baza rujului.

Descoperă întreaga colecție de rujuri.

 Ingrediente

Pregătește-te de noul finisaj mat intens cu rujul L'Absolu Rouge Drama Matte: purtare confortabilă de lungă durată, culoare impecabilă și un finisaj mat pudrat. Obține efectul dorit cu o singură aplicare. Impact dramatic, fără să te mai confrunți cu buzele uscate.
Formula iconică este acum îmbogățită cu pigmenți puri, pentru o culoare intensă a buzelor, și cu extracte de trandafiri, pentru confort luxuriant de durată. Culori vibrante & îngrijire de prețioasă a buzelor, fără să fie nevoie de compromisuri. Intensitatea culorii se îmbină cu confortul purtării. Experimentează nuanțe atemporale sau culori îndrăznețe, ce vor fi aplicate chiar mai precis, datorită tăieturii în formă de petală a vârfului rujului. Încapsulat într-un nou ambalaj de lux creat în Franța.

ÎNAINTE/DUPĂ

Descoperă nuanțele intense ale rujului.

OBȚINE LOOK-UL

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul