Conținut principal

La Vie Est Belle Intensément

Apă de parfum intensă

Fericirea este o vibrație care trăiește în noi toți. Este trecătoare, dar intensă. Rapidă, dar ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 360 lei

Fericirea este o vibrație care trăiește în noi toți. Este trecătoare, dar intensă. Rapidă, dar puternică. Este aici și acum, în interiorul noii ape de parfum La Vie Est Belle Intensément. Simte aroma fericirii în fiecare moment.

SECRETUL PARFUMIERULUI: APROFUNDEAZĂ FERICIREA AICI ȘI ACUM CU LA VIE EST BELLE INTENSÉMENT

La Vie est Belle Intensément este creat pentru Lancôme de unul dintre cei mai mari parfumieri din Franța.

 

Despre Lancôme:

Încă la fondarea sa, în anul 1935, produsele Lancôme ies în evidență datorită rezultatelor de excepție și prin promisiunea frumuseții pariziene. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile cosmeticelor de lux.

Lancôme celebrează femeile și încurajează încredere în propria lor frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – să fii tu însăți nu va fi niciodată mai ușor!

Despre La Vie Est Belle:

La Vie Est Belle este o încurajare de a-ți conduce viața după propriile reguli, de a-ți găsi propria cale spre fericire și de a nu te conforma așteptărilor societății în drumul tău spre fericire. Lansat în anul 2012, este creația unui trio de maeștri parfumieri francezi, în frunte cu Dominique Ropion. Flaconul sugerează un zâmbet transpus în linii de cristal, un rafinament al versiunii originale din anul 1949.

Note de vârf: ulei de Bergamotă, ulei de Piper roz, acord de Zmeură
Note de mijloc: esență de Iasomie Sambac, esență de Flori de Portocal, acord de Heliotrop
Note de bază: inimă de Patchouli, Iris, Boabe de Vanilie

Apa de parfum La Vie est Belle Intensément oferă o strălucire călduroasă a zâmbetului emblematic de cristal, împodobit cu un parfum fucsia intens, ca o inimă care bate.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● LINALOOL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● ALPHA ISOMETHYL IONONE ● COUMARIN ● LIMONENE ● BENZYL ALCOHOL ● CITRONELLOL ● METHYL ANTHRANILATE ● TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ● GERANIOL ● BENZYL BENZOATE ● CITRAL ● CI 14700 / RED 4 ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ●

* Lista de ingrediente se poate modifica, te rugăm să verifici ambalajul produsului pentru o listă cât mai actualizată.

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul