Conținut principal

Idôle Nectar - Apă de parfum

Prețul vechi Prețul nou 520 lei (10,400 lei/1l.)

Descoperă semnătura pură și sclipitoare a gamei Idôle, acum învăluită într-o aură obserdantă, gurman ... Citește întreaga descriere

1.568 persoane au văzut recent acest produs
Idole Nectar - Apă de parfum

Idôle Nectar - Apă de parfum

Apă de parfum

PDP Product description section

DESPRE PARFUM


PRIMA AROMĂ NEO-GURMANDĂ DE LA LANCÔME

Descoperă semnătura pură și sclipitoare a gamei de parfumuri Idôle, acum învăluită într-o aură obserdantă, gurmandă de popcorn. Un parfum, un nectar al femeilor care conduc lumea către o zi de mâine mai bună.

• NOUA AROMĂ GURMANDĂ OBSEDANTĂ
• TRANDAFIR ISPARTA & INFUZIE DE VANILIE BOURBON OBȚINUTE DIN SURSE SUSTENABILE
• STICLĂ HOLOGRAFICĂ
• AMBALAJ DIN MATERIALE RECICLATE


Ce face diferența

Apa de parfum Nectar este noua noastră aromă neo-gurmandă, fațetată cu o explozie florală delicioasă. Un parfum avant-garde menit să sclipească și să iasă în evidență cu acordul său de soufflée de trandafiri și acordul neo-gurmand de popcorn. O apă de parfum care explodează într-o dependență instantă. Ingredientele colectate sustenabil, printre care trandafirul Isparta și infuzia de Vanilie Bourbon, compun un parfum ca din viitor.

Noul nostru totem al puterii este reprezentat de schimbarea în design-ul sticlei. Din centrul său spre margini, culorile sale exprimă determinare și optimism, caracteristici specifice noii generații care va conduce lumea de mâine. Efectele holografice oferă o notă luxuriantă sticlei, pentru și mai mult impact, transformând parfumul într-un adevărat obiect al dorinței. Această sticlă holografică creată din sticlă reciclată reprezintă un îndemn de a nu renunța niciodată să îți urmărești visele.


Ce mai trebuie să știi

Apa de parfum Idôle Nectar, cu noua sa aromă sclipitoare, este un nou parfum feminin destinat unei generații de femei care urmează să conducă lumea. O generație puternică și hotărâtă, cu credințe puternice, ce creează calea pentru o zi de mâine mai bună. Un eu mai bun, o lume mai bună: Idolii creează calea.

Ambalajul său exterior este creat din materiale reciclate, iar detaliile sale holografice sunt o reamintire să îți exprimi mereu părerea, să ai mereu încredere în tine, să îți urmărești mereu visele. Nu te naști idol, ci devii unul, fiindcă împreună suntem mai puternici, impreună reușim, împreună suntem idoli!


text
Ingredients

Ingrediente

CREATORELE PARFUMULUI

CREATORELE PARFUMULUI

POVESTEA APEI DE PARFUM IDÔLE NECTAR

POVESTEA APEI DE PARFUM IDÔLE NECTAR

IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN

IMAGINAT DE FEMEI, CREAT DE FEMEI

IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN
Un parfum pentru o lume mai bună și un viitor mai sustenabil ce pune femeile pe primul loc. Trandafirul Isparta este cules manual de o comunitate de femei care împărtășesc cel mai mare respect pentru știința Lancôme și valorile sale de prietenie și solidaritate între femei.

JOIN THE IDÔLES

ALĂTURĂ˗TE IDOLILOR

Creează o nouă cale ghidată de noua aromă a apei de parfum Idôle Nectar.
You May Also Like
PDP Reviews

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul