Conținut principal

Idôle Nectar - Apă de parfum

Apă de parfum

Descoperă semnătura pură și sclipitoare a gamei Idôle, acum învăluită într-o aură obserdantă, gurman ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 495 lei

Idole Nectar - Apă de parfum

Idôle Nectar - Apă de parfum

Select a size
Loading...

DESPRE PARFUM


PRIMA AROMĂ NEO-GURMANDĂ DE LA LANCÔME

Descoperă semnătura pură și sclipitoare a gamei Idôle, acum învăluită într-o aură obserdantă, gurmandă de popcorn. Un parfum, un nectar al femeilor care conduc lumea către o zi de mâine mai bună.

• NOUA AROMĂ GURMANDĂ OBSEDANTĂ
• TRANDAFIR ISPARTA & INFUZIE DE VANILIE BOURBON OBȚINUTE DIN SURSE SUSTENABILE
• STICLĂ HOLOGRAFICĂ
• AMBALAJ DIN MATERIALE RECICLATE


Ce face diferența

Apa de parfum Nectar este noua noastră aromă neo-gurmandă, fațetată cu o explozie florală delicioasă. Un parfum avant-garde menit să sclipească și să iasă în evidență cu acordul său de soufflée de trandafiri și acordul neo-gurmand de popcorn. O apă de parfum care explodează într-o dependență instantă. Ingredientele colectate sustenabil, printre care trandafirul Isparta și infuzia de Vanilie Bourbon, compun un parfum ca din viitor.

Noul nostru totem al puterii este reprezentat de schimbarea în design-ul sticlei. Din centrul său spre margini, culorile sale exprimă determinare și optimism, caracteristici specifice noii generații care va conduce lumea de mâine. Efectele holografice oferă o notă luxuriantă sticlei, pentru și mai mult impact, transformând parfumul într-un adevărat obiect al dorinței. Această sticlă holografică creată din sticlă reciclată reprezintă un îndemn de a nu renunța niciodată să îți urmărești visele.


Ce mai trebuie să știi

Apa de parfum Idôle Nectar, cu noua sa aromă sclipitoare, este un nou parfum feminin destinat unei generații de femei care urmează să conducă lumea. O generație puternică și hotărâtă, cu credințe puternice, ce creează calea pentru o zi de mâine mai bună. Un eu mai bun, o lume mai bună: Idolii creează calea.

Ambalajul său exterior este creat din materiale reciclate, iar detaliile sale holografice sunt o reamintire să îți exprimi mereu părerea, să ai mereu încredere în tine, să îți urmărești mereu visele. Nu te naști idol, ci devii unul, fiindcă împreună suntem mai puternici, impreună reușim, împreună suntem idoli!


text

Ingrediente

MAI MULTE DESPRE PARFUM

Un totem al puterii care strălucește și iese în evidență, gata să emane energia sa obsedantă și care îți va da dependență.

CREATORELE PARFUMULUI

POVESTEA APEI DE PARFUM IDÔLE NECTAR

IMAGINAT DE FEMEI, CREAT DE FEMEI

IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN
Un parfum pentru o lume mai bună și un viitor mai sustenabil ce pune femeile pe primul loc. Trandafirul Isparta este cules manual de o comunitate de femei care împărtășesc cel mai mare respect pentru știința Lancôme și valorile sale de prietenie și solidaritate între femei.

ALĂTURĂ˗TE IDOLILOR

Creează o nouă cale ghidată de noua aromă a apei de parfum Idôle Nectar.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul