Conținut principal

Idôle L'Intense - Apă de parfum

Prețul vechi Prețul nou 670 lei (8,933.33 lei/1l.)

APRINDE FLACĂRA SUCCESULUI CU IDÔLE L'INTENSE Cei trei parfumieri entuziaști și dedicați de p ... Citește întreaga descriere

Idole L'Intense - Apă de parfum

Idôle L'Intense - Apă de parfum

Apă de parfum

APRINDE FLACĂRA SUCCESULUI CU IDÔLE L'INTENSE

Cei trei parfumieri entuziaști și dedicați de pe trei continente diferite care au creat Idôle Le Parfum s-au reunit din nou pentru a crea acest nou parfum intens. Împreună, au făcut din Idôle L’Intense, un parfum arzător.

Pentru cei care visează la măreție, o nouă generație de femei învingătoare, puternice, sincere și puternice.

Pentru liderii de mâine, glorioși și luminoși, aprinzând flacăra succesului și luminând calea pentru ceilalți.

Iată noul Idôle L'Intense, care îndrăznește să lumineze calea pentru cei a căror aură radiază spre succes și măreție, inspirând idolul care se află în fiecare dintre noi.

Acum este timpul vostru, aprinde acest fascicul de lumină și devino un idol pentru alții.
Lumea va străluci mai puternic pentru că atunci când reușești, îi inspiri pe ceilalți să urce la noi culmi.

Deci aprinde flacăra care există în tine. Este timpul să-ți îmbrățișezi puterea și să inspiri o generație.

Fii propriul tău idol!

 

Despre Lancôme:

Încă la fondarea sa, în anul 1935, produsele Lancôme ies în evidență datorită rezultatelor de excepție și prin promisiunea frumuseții pariziene. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile cosmeticelor de lux.

Lancôme celebrează femeile și încurajează încredere în propria lor frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – să fii tu însăți nu va fi niciodată mai ușor!

Despre Idôle:

Idôle este parfumul noii generații de femei puternice, al liderilor de mâine, un parfum al celor care nu dau înapoi și nu se opresc niciodată până ce nu își ating idealul. Filosofia sa este transpusă atât prin aromele sale florale luminoase și puternice, cât și prin forma recipientului său. Flaconul extrem de subțire exprimă infinitele posibilități de care dispun femeile. Se distinge, de asemenea, prin liniile simple și curate.Rose, Jasmine, Musk, Cedar wood, Vanilla

Silueta ascuțită și dinamică a parfumului Idôle este concepută pentru a se contopi în mod natural cu mâna. Idôle L’Intense este un parfum ca o flacără, ascuțit și radical, cu o inimă incandescentă.

O flacără arzătoare datorită intensității aurii care acoperă marginile și spatele sticlei de parfum. Un parfum arzător prin transparența sticlei dezvăluind cea mai strălucită versiune a femeii Idôle.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● HYDROXYCITRONELLAL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● HEXYL CINNAMAL ● LINALOOL ● LIMONENE ● CITRONELLOL ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● COUMARIN ● BENZYL BENZOATE ● FARNESOL ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ● CITRAL ● EUGENOL ● CI 14700 / RED 4 ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ●

* Lista de ingrediente se poate modifica, te rugăm să verifici ambalajul produsului pentru o listă cât mai actualizată.

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul