Conținut principal

IDÔLE Ediție Limitată Emily in Paris

Apă de parfum - Ediție limitată Emily in Paris

Aroma iconică Idôle pe care o iubești deja, împodobită cu însemnul specific colecției exclusive în e ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 425 lei

Aroma iconică Idôle pe care o iubești deja, împodobită cu însemnul specific colecției exclusive în ediție limitată LANCÔME x EMILY IN PARIS.

 

Despre Lancôme:

Încă la fondarea sa, în anul 1935, produsele Lancôme ies în evidență datorită rezultatelor de excepție și prin promisiunea frumuseții pariziene. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile cosmeticelor de lux.

Lancôme celebrează femeile și încurajează încredere în propria lor frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – să fii tu însăți nu va fi niciodată mai ușor!

Despre Idôle:

Idôle este parfumul noii generații de femei puternice, al liderilor de mâine, un parfum al celor care nu dau înapoi și nu se opresc niciodată până ce nu își ating idealul. Filosofia sa este transpusă atât prin aromele sale florale luminoase și puternice, cât și prin forma recipientului său. Flaconul extrem de subțire exprimă infinitele posibilități de care dispun femeile. Se distinge, de asemenea, prin liniile simple și curate.

text

BENEFICII

 

PARE CĂ PORȚI O POEZIE

Câteva picături de Idôle sunt tușa finală pentru un look très Pariesienne. La fel ca Emily, te va face să spui: “Pare că porți o poezie".

 

- O STICLĂ AMEȚITOARĂ ȘI RADIOASĂ

- ELEMENTE DIN SURSE SUSTENABILE

- UN PARFUM NECESAR PENTRU ORICE FAN EMILY IN PARIS


Ce face diferența

4 trandafiri diferiți creează inima parfumului Idôle, pentru a compune Trandafirul unei noi ere.

Aroma învăluitoare a trandafirului este sporită de notele de Iasomie senzuală și revigorantă, balansate de un acord de Chypre elegant.

Aroma lui Idôle este la fel irezistibilă ca mirosul de croissante proaspete.


Ce mai trebuie să știi

Apa de parfum Idôle vine într-o nouă sticlă decorată cu faimoasa geantă în formă de inimă și talismanul în forma Turnului Eiffel, care oferă putere și senzualitate ambalajului, ce capturează sentimentul de bucurie și exuberanță ce vine la pachet cu experiența de trăi în Paris. Păstrează sticla Idôle în ediție limitată pentru totdeauna reumplând-o la colțul special Lancôme.


Ingrediente

WATCH NOW

RUTINA TA TRÈS PARIZIANĂ

Ai visat mereu să te trezești simțindu-te très Parisian? Urmărește acum tot ce trebuie să știi pentru a-ți transforma visele în realitate cu ediția limitată Lancôme x Emily In Paris.

Vizualizează alte videouri

©2021 Viacom International Inc. Emily in Paris. All Rights Reserved.

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul