Conținut principal

HYPNÔSE MASCARA - MASCARA PENTRU VOLUM PERSONALIZABIL

Prețul vechi Prețul nou 210 lei (21,000 lei/1l.)

MASCARA NR. 1 PENTRU UN VOLUM PERSONALIZABIL Mascara nr. 1 din Europa*, Hypnose, îți permite să ... Citește întreaga descriere

BESTSELLER
HYPNOSE MASCARA - MASCARA PENTRU VOLUM PERSONALIZABIL

HYPNÔSE MASCARA - MASCARA PENTRU VOLUM PERSONALIZABIL

Mascara pentru volum personalizabil

PDP Product description section
text


BENEFICII


MASCARA NR. 1
PENTRU UN VOLUM PERSONALIZABIL

Mascara nr. 1 din Europa*, Hypnose, îți permite să construiești cu ușurință până la de 8 ori mai mult volum genelor tale, fără să se adune, pentru o purtare de până la 24 de ore.

VOLUM CONSTRUBIL DE PÂNĂ 8X MAI MARE

PURTARE PÂNĂ LA 24H

GENE CATIFELATE & SEPARATE

Despre Lancôme:

Încă la fondarea sa, în anul 1935, produsele Lancôme ies în evidență datorită rezultatelor de excepție și prin promisiunea frumuseții pariziene. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile cosmeticelor de lux.

Lancôme celebrează femeile și încurajează încredere în propria lor frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – să fii tu însăți nu va fi niciodată mai ușor!

 

Despre Hypnôse:

Hypnôse este gama emblematică Lancôme, deja renumită pentru mascaralele sale ce asigură rezultate spectaculoase, indiferent de efectul pe care ți-l dorești. Mai mult decât o mascara, mascaralele Hypnôse oferă putere și definire privirii tale, pentru o privire mereu hipnotizantă.


CE FACE DIFERENȚA

Tehnologia periei aplicatorului SoftSculpt™, cu 1.000 de peri, te ajută să încarci fiecare geană cu o cantitate personalizată de mascara. Rezultate: acoperire mai uniformă, care nu încarcă. Îmbogățit cu provitamina B5, genele se simt mai fine.


CE MAI TREBUIE SĂ ȘTII

Testat sub control oftalmologic. Potrivit pentru ochii sensibili și purtătorii de lentile de contact.

*Sursa, NPD Group, INC./Beauty Trends® Italia, Franța, Marea Britanie, Germania și Spania Piața selectivă, mărci DE PrestigIU. Anul rulant care se încheie pe 19 august în valoare și unități.


PDP Slot 1 Section
PDP Reviews

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul