Conținut principal

CUM SĂ GĂSEȘTI CEL MAI BUN RUJ ROȘU DE LA LANCÔME PENTRU O SEARĂ ÎN ORAȘ?

Va fi o noapte pe care nu o vei uita prea ușor, deci cum îți alegi cel mai bun ruj roșu pentru această ocazie?

Alegerea unui ruj roșu clasic pentru o noapte importantă poate fi o adevărată durere de cap, așa că lasă-ne să-ți îndrumăm drumul cu ghidul nostru simplu pentru a găsi cel mai bun ruj roșu de la Lancôme.

ȘIC ȘI CLASIC

Este destul de simplu. Nu poți da greș cu L’Absolu Rouge. Clasic, iconic și sofisticat, este cea mai rapidă variantă pentru cei care caută cel mai bun ruj roșu pentru o noapte. Cu x nuanțe din care poți alege, selecția de rujuri roșii merge de la strălucitorul L’Absolu Rouge Caprice #132 sau L’Absolu Rouge Absolute Rouge #151 până la L’Absolu Rouge Impatiente #172 cu o tentă de corai și cel cu mai mult violet infuzat L’Absolu Rouge Jezebel #191.

Mai mult, există un „click” elegant care deschide carcasa neagră, lucru care va deveni în scurt timp obsedant! Și, chiar mai important, în timp ce te distrezi la petrecere cu cel mai bun ruj roșu, acesta acționează și pentru hidratarea buzelor cu formula antioxidantă, derivată din vitamina E și formulă îmbogățită Pro-Xylane™.

DANSEAZĂ PÂNĂ LA RĂSĂRIT...

Dacă știi că va fi o noapte lungă, genul care se termină în primele ore ale dimineții, asigură-te că optezi pentru un ruj roșu durabil. Îmbrățișează culorile îndrăznețe și adoptă clasicul roșu Mademoiselle Shine #382. Perfect pentru cei grăbiți, aplicarea lui este un proces ce durează 90 de secunde.

BUZE LUCIOASE ȘI REVIGORANTE

L’Absolu Rouge Drama Inkeste un nou tip de ruj sofisticat. Cu un finisaj mat, surprinzător de catifelat, acest ruj roșu performant vine în nuanțe, dintre care două roșii clasice, inclusiv L’Absolu #525 ce are un ton portocaliu, cel mai potrivit pentru brunete, sau un roșu mai rozaliu, L’Absolu #181 - o potrivire perfectă pentru blonde.

Este greu să nu te îndrăgostești de ambalajul elegant lucios gravat cu emblematicul trandafir auriu Lancôme. Și, cel mai bun lucru despre L’Absolu Gloss Bagheta asigură o aplicare foarte precisă și rapidă, așa că ești gata să pleci de acasă în câteva secunde.

CE SĂ FACI ȘI CE SĂ NU FACI CÂND PORȚI RUJ ROȘU

Da: Un contur al buzelor perfect
Buzele roșii și cele în nuanțe închise merită un contur perfect. Un sfat bun? Utilizează creionul rezistentă la apă Le Lip Liner pentru a se potrivi cu tonurile din gama clasică de culori Lancôme. Nu uita să aplici imediat lângă contur, în exteriorul buzelor, un corector, cum ar fi Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer înainte de a aplica cel mai bun ruj roșu.

Nu: Uit să-mi hidratez buzele
Înainte să petreci o noapte în oraș, nu uita să-ți tratezi buzele cu hidratare și să le oferi propriile lor mici sesiuni de spa cu măști hidratante sau, pur și simplu, aplică L’Absolu Rouge La Base. Și, pe timpul nopții, nu uita să alternezi acele cocktailuri gustoase și să bei și apă!

Da: Fixez culoarea
Pentru a te asigura că rujul tău roșu rezistă mai mult, adaugă întotdeauna un strat subțire de pudră pulbere, de preferință printr-un șervețel subțire de hârtie. Un truc în machiaj de la profesioniști.

Nu: Aleg un contur de buze într-o nuanță diferită
Acum tendința este să optezi pentru un aspect natural, așa că, și dacă dorești să aplici cel mai roșu dintre roșii, rămâi la o singură culoare, chiar și pentru contur.

Da: Aleg gene voluminoase
Pentru a echilibra cel mai bun ruj roșu vibrant, nu există nimic asemenea unor gene voluminoase. Aplică mascara rapid, cum ar fi Monsieur Big Mascara pentru un volum de până la de 12 ori mai mare în câteva minute.

Nu: Arăt palidă și fără culoare
Niște buze roșii strălucitoare sunt o afirmație îndrăzneață, nu opta pentru un machiaj lipsit de culoare! Adaugă puțin Blush Subtil pe obraji pentru a-ți îmbunătăți aspectul tenului.

CUMPĂRĂ SELECȚIA

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul