Conținut principal

Fii pasională cu rujul L’Absolu Rouge Intimatte

În 2018, Lancôme a inaugurat o nouă eră a rujului mat cu L'Absolu Rouge Drama Ink, oferind buzelor tale o culoare mată îndrăzneață și un confort fără compromisuri. Acum, au făcut-o din nou, depășind granițele și redefinind liniile a ceea ce înseamnă mat cu o nouă senzație. Ești gata să cunoști cel mai recent ruj mat de la Lancôme?

Noul nostru ruj L’Absolu Rouge Intimate este aici, cea mai recentă textură din familia L’Absolu Rouge gata să-ți îmbrace buzele într-o a doua piele senzuală. Ca un voal, această nouă textură moale mată îți învăluie buzele într-o culoare superbă, îndrăzneață, cu un finisaj confortabil și moale. La fel ca buzele tale, dar mai bine.

Lasă-te sedus de carcasa sa de ruj auriu de lux și de garderoba cu nuante bogate de buze cu care L’Absolu Rouge si-a pus amprenta, apoi îndragostește-te de textura sa cremoasă, delicios de moale. Vei simți instant că L’Absolu Rouge Intimate îți cunoaște buzele pe dinăuntru și pe dinafară. Acum disponibil în mai multe forme, fiecare femeie își poate găsi rujul mat perfect în Intimate.

Cu aplicarea sa perfectă, nu este necesară o oglindă pentru aplicarea produsului. Formula Intimate alunecă fără efort pentru a-ți contura buzele într-o culoare confortabilă. Textura sa cere să fie atinsă, așa că mergi mai departe, folosește degetele pentru a amesteca, estompa și redefini liniile pentru un finisaj cu focalizare moale, fără creion de buze. Reinventarea perfectă a tendinței de frumusețe anulată, rezultatul este simbolul chic-ului francez fără efort.

Mat este senzual, mat este sexy, mate este șic. Privește îndeaproape cu rujul L'Absolu Rouge Intimate de la Lancôme și fă cunoștință cu noul mat din oraș. O singură privire și nu te vei întoarce, pentru un sentiment pe care nu-l vei uita niciodată...

CUMPĂRĂ SELECȚIA

IN THIS ARTICLE, WE TALKED ABOUT

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul