Conținut principal

SUMMER LOOKS
by Alexandru Abagiu

PERFECT SUMMER LOOKS

Descoperă propunerea Lancôme pentru 3 machiaje de vară create de Alexandru Abagiu, National Makeup Artist Lancôme. Ai la dispoziție 3 look-uri pe care le poți recrea, fie că ai nevoie de un machiaj natural de zi, un machiaj chic sau unul dramatic și glam.
Vezi mai jos cum am obținut look-ul dorit!

Mai mult, in perioada 20-29 iunie, dacă cumperi produse pentru machiajul tenului de minim 250 lei primești CADOU un set de îngrijire a pielii Rénergie & Advanced Génifique.

NATURAL DAY LOOK

Pentru un machiaj natural de vară este esențial în primul rând să îți cureți și îngrijești tenul. Mai apoi, aplică corectorul multifuncțional All Over Concealer în nuanța tenului tău pe zona centrală a feței pentru o acoperire lejeră, iar pentru o corectare suplimentară și iluminare a punctelor înalte ale feței, folosește același corector într-o nuanță mai deschisă. Fixează totul cu o pudră liberă, pentru a evita încărcarea tenului. Pentru machiajul ochilor, alege o nuanță deschisă sclipitoare din paleta Hypnôse 5 Couleurs pe care să o aplici cu degetul. Mascara este esențială pentru a scoate ochii în evidență, iar blush-ul Blush Subtil într-o nuanță roz pentru a oferi un aspect sănătos pielii. Finalizează cu un ruj cremos L'Absolu Rouge Cream într-o nuanță nude și spray de fixare!

Cocktail Sparkle

Te pregătești de o ieșire în oraș? E momentul să atragi toate privirile! Începe prin a aplica fondul de ten Teint Idole Ultra Wear pentru o acoperire lejeră, care nu încarcă și îți asigură rezistență de până la 24H. Corectează orice imperfecțiune cu ajutorul corectorului multifuncțional All Over Concealer, iar cu Teint Idole Ultra Wear Stick într-o nuanță mai închisă conturează-ți zona pomeților, fruntea și zona maxilarului. Blenduiește contouringul cu ajutorul periei kabuki incorporată a stick-ului. Aplică Teint Idole Ultra Wear Blush și Illuminator Stick pentru a oferi culoare pomeților și a ilumina tenul. Fixează totul cu pudra liberă Long Time No Shine. Folosește paleta Hypnôse 5 Couleurs pentru a-ți accentua forma ochilor, iar cu creionul Le Stylor Waterproof, intensifică-ți machiajul. Pentru a oferi definire machiajului ochilor și a oferi un efect de alungire, creează o linie coadă de rândunică cu ajutorul Lash Idôle Eyeliner, urmată de mascara Hypnôse, pentru a obține gene perfect alungite și încărcate de volum. Oferă o pată de culoare cu un ruj L'Absolu Rouge Cream într-o nuanță intensă și finalizează cu spray-ul de fixare Fix It Forget It.

NIGHT GLAM

Visezi la un machiaj de vară dramatic și spectaculos? Iată ce îți propunem noi! Pentru machiajul tenului, repetă pașii făcuți pentru look-ul anterior. Este momentul ca ochii tăi să fie vedetele! Ia un creion cremos, cum ar fi Crayon Khol, într-o nuanță intensă și creează un contur definit al ochilor, atât pe pleoapa inferioară, cât pe cea superioară. Blenduiește creionul cremos cu o pensulă, pentru a crea un efect de smokey eye. Aplică peste creionul blenduit o nuanță de gri irizat, pentru a adăuga un extra de sclipire și un argintiu deschis în colțul intern al ochiului pentru a lumina privirea. Cu mascara Lash Idôle, obține efectul de gene perfect alungite și definite. Aplică o tușă suplimentară de Blush Subtil într-o nuanță roz delicată. La final, completează întregul look cu un gloss sclipitor într-o nuanță naturală, pentru și mai multă strălucire! Ești gata de petrecere!