Conținut principal

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM

Prețul vechi Prețul nou 605 lei
ADVANCED GENIFIQUE SERUM

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM

EDIȚIE LIMITATĂ LOUVRE 2023

text

MAI MULTE DESPRE SERUM


Pasul fundamental în orice rutină de îngrijire a pielii, serumul Advanced Génifique, întărește și repară instant bariera naturală a pielii. Formulat cu fracțiuni pre- & probiotice, Acid Hialuronic și Vitamina Cg, acest serum reparator ajută la îmbunătățirea calității pielii, la sporirea luminozității și la reducerea vizibilă a liniilor fine și a ridurilor.

— REPARARE MAI RAPIDĂ A BARIEREI PIELII

— CALITATE ȘI STRĂLUCIRE A PIELII

— LINII FINE ȘI RIDURI

— NETEZIME ȘI UNIFORMITATE


CE FACE DIFERENȚA?

Creat în urma a 20 de ani de cercetare în știința microbiomului, serumul patentat Advanced Génifique conține 6 miliarde de fracțiuni pre- & probiotice în fiecare sticlă*.

În mitologia greacă, Hygie este fiica lui Asclepius, zeul medicinei, și a lui Epione, zeița sănătății, a curățeniei și a igienei. Ea întruchipează expresia "Kalos kagathos", folosită în Grecia antică pentru a desemna frumusețea și bunătatea. Hygie este opera sculptorului francez Jean Baptiste II Lemoyne și este reprezentată ținând în mână o cupă, simbolizând medicina, în jurul căreia se înfășoară șarpele înțelepciunii, simbolizând vindecarea sau remediul. Acesta este motivul pentru care a fost aleasă să învăluiască sticla noastră emblematică de serum Advanced Génifique - o zeiță a sănătății pentru o piele sănătoasă.

Cu ajutorul serumului, pielea este pregătită pentru a face față factorilor de stres externi [poluare, frig, vreme uscată, aer condiționat și umiditate] care pot duce la o îmbătrânire mai rapidă.

Dovedit pe 7 paramateri clinici ai pielii:

- Luminozitate +52%*.
- Netezime +43%*.
- Uniformitate +42%*.
- Linii fine -42%*
- Riduri - 46%*
- Pori -8%*
- Fermitate +48%


*Studiu clinic, 34 de femei, 8 săptămâni


CE MAI TREBUIE SĂ ȘTII?

Serumul nostru numărul 1, premiat:

- 9 brevete
- 388 de premii de frumusețe*
- Pipetă de înaltă precizie pentru doza perfectă
- Testat pe mai mult de 6000 de femei și bărbați
- Potrivit pentru toate tipurile de piele, Toate tipurile de ten, inclusiv tenul uscat, tenul gras și tenul sensibil

*Numărul total de premii obținute pentru Advanced Génifique Serum, din 2009 până în 2022, în 40 de țări.


INGREDIENTE

Creat în urma a 20 de ani de cercetare în știința microbiomului, formula noastră exclusivă conține 3 ingrediente active principale.

ÎNAINTE / DUPĂ

Piele naturală. Fără retușuri.

FRUMUSEȚEA ESTE O ARTĂ VIE

DESCOPERĂ COLABORAREA ICONICĂ dintre două case franceze, Lancôme x Louvre

CUM APLICI?


CAPODOPERĂ PERFECTĂ PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII

Image

HYGEIA, ZEIȚA SĂNĂTĂȚII ȘI A ÎNGRIJIRII

În mitologia greacă, Hygie este fiica lui Asclepius, zeul medicinei, și a lui Epione, zeița sănătății, a curățeniei și a igienei. Ea întruchipează expresia "Kalos kagathos", folosită în Grecia antică pentru a desemna frumusețea și bunătatea.
Hygie este opera sculptorului francez Jean Baptiste II Lemoyne și este reprezentată ținând în mână o cupă, simbolizând medicina, în jurul căreia se înfășoară șarpele înțelepciunii, simbolizând vindecarea sau remediul. Acesta este motivul pentru care a fost aleasă să învăluiască sticla noastră emblematică de serum Advanced Génifique - o zeiță a sănătății pentru o piele sănătoasă.

DOVEDIT DE ȘTIINȚĂ

Din 1931, știința enzimelor a făcut subiectul a nu mai puțin de 12 premii Nobel.
Legătura inerentă dintre enzime și calitatea pielii a determinat studierea lor timp de 30 ani, ceea ce a dus la descoperirea unor noi enzime epidermice, ducând la 13 patente și 113 publicații internaționale. Enzimele și accelerările biologice sunt esențiale pentru claritatea pielii. Ele reglează 4 funcții biologice esențiale.
Puterea enzimelor este infuzată din ingredientul nostru cheie: mugurul de fag francez. Atunci când reacțiile enzimatice sunt reglate, pielea atinge cea mai bună stare.

WATCH NOW

Discover Lancôme x Louvre

Vizualizează alte videouri

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul