Conținut principal

Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate - Serum activ pentru piele sensibilă

Prețul vechi Prețul nou 430 lei (21,500 lei/1l.)

  REGENERARE INTENSĂ ȘI CATIFELARE. PENTRU ORICE TIP DE PIELE, CHIAR ȘI CEA SENSIBILĂ SAU REAC ... Citește întreaga descriere

Advanced Genifique Sensitive Dual Concentrate - Serum activ pentru piele sensibilă

Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate - Serum activ pentru piele sensibilă

Serum activ de recuperare pentru piele sensibilă, afectată de stresul zilnic

PDP Product description section
textBENEFICII

 

REGENERARE INTENSĂ ȘI CATIFELARE. PENTRU ORICE TIP DE PIELE, CHIAR ȘI CEA SENSIBILĂ SAU REACTIVĂ.Expertiza unică a Génifique Lancôme în știința microbiomului este acum încapsulată în noul ser pentru față regenerator Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate, un ser de față anti-îmbătrânire potrivit pentru toate tipurile de piele. Este dovedit că întărește bariera pielii și îți catifelează instant pielea.

 

Schimbările sezoniere, agresiunile cauzate de mediul exterior și stresul cotidian pot face ca pielea să reacționeze, iar tu poți simți tensiune, disconfort și roșeața la nivelul tenului, care în timp pot cauza îmbătrânire prematură a pielii. Cu formula sa unică îmbogățită cu 7 fracțiuni de pre- & probiotice, acest concentrat intens regenerator ajută la întărirea barierii pielii, pentru a o proteja de agresorii zilnici. Două concentrate într-unul singur, izolate unul de altul până la prima utilizare, pentru a le menține prospețimea. Concentratul albastru, îmbogățit cu antioxidanții acid Feluric și vitamina E este eliberat în baza de serum pentru a crea un concentrat regenerator intens, ce ajută la catifelarea și revitalizarea pielii. Aspectul de pori măriți și roșeață este redus. Pentru toate tipurile de piele, chiar și cele sensibile sau reactive.

• CONCENTRAT DE CALMARE INSTANTĂ
• REGENERARE MAI RAPIDĂ A PIELII
• MINIMIZEAZĂ ASPECTUL PORILOR ȘI ROȘEAȚA


CE MAI TREBUIE SĂ ȘTII

Noul Advanced Génifique Sensitive îmbogățit cu fracțiuni de prebiotice și probiotice catifelează instant pielea sensibilă. În 30 de zile, ajută pielea să se recupereze de reacții precum roșeața, porii măriți și tonul inegal al pielii.

După 4 săptămâni, aspectul porilor măriți și a roșeții este redus:

-26%* mai puțină roșeață
87%** au spus că pielea se simte mai catifelată

*Teste clinice după 4 săptămâni, pe 56 de femei
**Autoevaluare după 4 săptămâni, pe 56 de femei


Ingredients

INGREDIENTE

Noul complex de fracțiuni de Pre - & Probiotice combinat cu acid feluric pur 98% proaspăt sigilat, vitamina E & acid hialuronic.
THE SKINCARE ROUTINE YOU NEED
PDP Reviews

Recenzii

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie-ți părerea
Momentan nu sunt recenzii in romana.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul