Conținut principal

24H HYDRATING PRIMING SERUM REÎNCĂRCARE

BAZĂ DE MACHIAJ CE CATIFELEAZĂ PIELEA ȘI EXTINDE REZISTENȚA MACHIAJULUI - REÎNCĂRCARE

Conținând 1% Acid Hialuronic, Priming Serum este o bază de machiaj solidă care-și transformă textura ... Citește întreaga descriere

Prețul vechi Prețul nou 205 lei

NEW REFILL

24H HYDRATING PRIMING SERUM REINCĂRCARE

24H HYDRATING PRIMING SERUM REÎNCĂRCARE

One size available
Loading...
text

PRODUCT BENEFITS


O BAZĂ DE MACHIAJ CE ARE GRIJĂ DE PIELEA TA

Conținând 1% Acid Hialuronic, Priming Serum este o bază de machiaj solidă care-și transformă textura într-una de tip balsam la aplicare. Ajută la prelungirea rezistenței machiajului și menține pielea hidratată până la 24H. Așadar, ai parte de o bază de machiaj și de îngrijirea pielii în același timp: oferă pielii o textură mai frumoasă și chiar contribuie la îmbunătățirea texturii pielii după o perioadă de utilizare. În 2 săptămâni, pielea se simte mai catifelată, are un aspect mai sănătos și mai fin.* *Test de consumatori, 69 de femei.

— ESTOMPEAZĂ ASPECTUL PORILOR & OFERĂ O BAZĂ MATĂ PIELII

— EXTINDE REZISTENȚA MACHIAJULUI

— 24H DE HIDRATARE

— PIELE CU ASPECT MAI CATIFELAT ȘI SĂNĂTOS DUPĂ O PERIOADĂ DE UTILIZARE


What makes the difference

24H Hydrating Priming Serum este aliatul tău perfect atât pentru zilele în care porți un machiaj complex, cât și în zilele în care nu porți machiaj deloc. Aplică-l de unul singur sau ca bază pentru machiaj. Te va ajuta să obții un aspect mai estompat al porilor, în timp ce îți hidratează pielea, pregătindu-ți tenul pentru a aplica fond de ten, asemenea unei pânze de pictat.
O bază de machiaj îmbogățită cu ingrediente active ce au grijă de pielea ta: 1% Acid Hialuronic și Niacinamide. Oferă un aspect mai frumos și catifelat pielii instant.


What else you need to know

O formulă universală care îți complimentează pielea, indiferent de tipul de piele.
Potrivit și pielii sensibile.
CUMPĂRĂ-ȚI PRODUSUL ÎN FORMAT MARE
CUMPĂRĂ-L O DATĂ, APOI DOAR REÎNCARCĂ-L


Bucură-te de cel mai bun tratament pentru pielea ta, având în același timp grijă de mediul înconjurător. Cumpără-ți serumul bază de machiaj în format mare, iar apoi doar încarcă-l. Un gest mărunt pentru tine, un ajutor imens adus planetei.DESCOPERĂ

CUM INSEREZI FORMA DE REÎNCĂRCARE ÎN PRODUSUL ÎN FORMAT MARE?

Pentru a reîncărca serumul, deschide varianta mare a produsului și împinge containerul gol afară. Introdu forma de reîncărcare și împinge-o în carcasă cu grijă, până face click.

REFILL YOUR SKIN BOOSTING PRIMING SERUM REFILL YOUR SKIN BOOSTING PRIMING SERUM

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul