Conținut principal

DESCOPERĂ CUM ARATĂ 10 ANI DE FERICIRE,
10 ANI DE LA VIE EST BELLE

De 10 ani La Vie Est Belle, iconicul parfum Lancôme, este alături de tine, pentru a te ajuta să vezi viața în roz.

Descoperă poveștile celor 5 ambasadoare La Vie Est Belle, care sunt evenimentele care le-au conturat viața în ultimii 10 ani, evenimente care le-au ajutat să realizeze că fericirea este mereu aproape de tine, trebuie doar să ai curaj și încredere.

Viața este așa cum ți-o construiești. Fă-o frumoasă!

CUM ARATĂ 10 ANI DE FERICIRE PRIN OCHII AMBASADOARELOR LA VIE EST BELLE?

Lili Sandu

Pentru un machiaj natural de vară este esențial în primul rând să îți cureți și îngrijești tenul. Mai apoi, aplică corectorul multifuncțional All Over Concealer în nuanța tenului tău pe zona centrală a feței pentru o acoperire lejeră, iar pentru o corectare suplimentară și iluminare a punctelor înalte ale feței, folosește același corector într-o nuanță mai deschisă. Fixează totul cu o pudră liberă, pentru a evita încărcarea tenului. Pentru machiajul ochilor, alege o nuanță deschisă sclipitoare din paleta Hypnôse 5 Couleurs pe care să o aplici cu degetul. Mascara este esențială pentru a scoate ochii în evidență, iar blush-ul Blush Subtil într-o nuanță roz pentru a oferi un aspect sănătos pielii. Finalizează cu un ruj cremos L'Absolu Rouge Cream într-o nuanță nude și spray de fixare!

Anca Dumitra

Te pregătești de o ieșire în oraș? E momentul să atragi toate privirile! Începe prin a aplica fondul de ten Teint Idole Ultra Wear pentru o acoperire lejeră, care nu încarcă și îți asigură rezistență de până la 24H. Corectează orice imperfecțiune cu ajutorul corectorului multifuncțional All Over Concealer, iar cu Teint Idole Ultra Wear Stick într-o nuanță mai închisă conturează-ți zona pomeților, fruntea și zona maxilarului. Blenduiește contouringul cu ajutorul periei kabuki incorporată a stick-ului. Aplică Teint Idole Ultra Wear Blush și Illuminator Stick pentru a oferi culoare pomeților și a ilumina tenul. Fixează totul cu pudra liberă Long Time No Shine. Folosește paleta Hypnôse 5 Couleurs pentru a-ți accentua forma ochilor, iar cu creionul Le Stylor Waterproof, intensifică-ți machiajul. Pentru a oferi definire machiajului ochilor și a oferi un efect de alungire, creează o linie coadă de rândunică cu ajutorul Lash Idôle Eyeliner, urmată de mascara Hypnôse, pentru a obține gene perfect alungite și încărcate de volum. Oferă o pată de culoare cu un ruj L'Absolu Rouge Cream într-o nuanță intensă și finalizează cu spray-ul de fixare Fix It Forget It.

Prăjiturela (Mihaela Sava)

Visezi la un machiaj de vară dramatic și spectaculos? Iată ce îți propunem noi! Pentru machiajul tenului, repetă pașii făcuți pentru look-ul anterior. Este momentul ca ochii tăi să fie vedetele! Ia un creion cremos, cum ar fi Crayon Khol, într-o nuanță intensă și creează un contur definit al ochilor, atât pe pleoapa inferioară, cât pe cea superioară. Blenduiește creionul cremos cu o pensulă, pentru a crea un efect de smokey eye. Aplică peste creionul blenduit o nuanță de gri irizat, pentru a adăuga un extra de sclipire și un argintiu deschis în colțul intern al ochiului pentru a lumina privirea. Cu mascara Lash Idôle, obține efectul de gene perfect alungite și definite. Aplică o tușă suplimentară de Blush Subtil într-o nuanță roz delicată. La final, completează întregul look cu un gloss sclipitor într-o nuanță naturală, pentru și mai multă strălucire! Ești gata de petrecere!

Sânziana Negru

Laura Maier

LA VIE EST BELLECare dintre aromele fericirii este preferata ta?

DESCOPERĂ AROMA FERICIRII
LA VIE EST BELLE

DESCOPERĂ ACUM
Mesaj pentru orientare
Pentru cele mai bune experiențe, te rugăm să întorci dispozitivul